Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-03-19@11:12:55 GMT

(فیلم) محدود کردن صادرات مواد خام کمک بزرگی به صنعت کفش کشور است

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۸۶۵۳۵

(فیلم) محدود کردن صادرات مواد خام کمک بزرگی به صنعت کفش کشور است

یک کارشناس صنعت کفش گفت: یکی از اقدامات موثر برای کمک به تولید در صنعت کفش، محدود کردن صادرات مواد خام است.

  محمدرضا سلطانی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی صدای ایران با بیان اینکه واردت بی رویه کالاها به تولید در کشور آسیب وارد کرده است، گفت: اگر مردم به استفاده از کالاهای داخلی روی بیاورند تاثیر بسیار زیادی در ایجاد اشتغال برای جوانان کشور خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
    این کارشناس صنعت کفش افزود: دولت باید ضمن حمایت از تولیدکنندگان در همه صنوف زمینه ای را بوجود آورد که مردم با فرهنگ سازی، اعتماد سازی و انجام برندینگ به تولید داخلی روی بیاورند.    وی در پاسخ به سوال خبرنگار صدای ایران درباره اینکه "آیا صنعت کفش کشور می تواند ذائقه مردم ایران را پوشش دهد؟" گفت: امکان دارد در کوتاه مدت ما نتوانیم با رقبای خارجی در زمینه تنوع رنگ بندی و نیز طرح های مختلف رقابت کنیم اما چنانچه یک تولیدگر تشویق شود و بتواند کالای خود را بهتر به بازار ارائه بدهد می تواند به تولید طرح های بهتر، حتی بهتراز کفش های خارجی دست بزند.    سلطانی خاطر نشان کرد: نکته مهمی که درباره صنعت کفش وجود دارد این است که باید جلوی خام فروشی و صادرات چرم خام گرفته شود زیرا اقدامات تولیدی با این چرم می تواند منجر به اشتغالزایی تعداد زیادی در داخل کشور شود.    این کارشناس صنعت نفت گفت: بنابراین بهتر است صادرات مواد خام را به خاطر کمک به اشتغالزایی محدود کنیم تا محصول  مربوطه در داخل خود کشور تولید شود.   مشروح گفت و گوی ویدیویی محمدرضا سلطانی  کارشناس صنعت کفش  با صدای ایران در ادامه از نظر می گذرد:    

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صنعت کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۶۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق موادمخدر از افغانستان کاهش داشته است؟ | افغانستان تولیدکننده عمده شیشه

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر امیرعباس لطفی که برای همراهی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر به‌منظور شرکت در اجلاس سالانه CND به وین سفر کرده است، در دیدار با ویکتور سانز معاون مدیرکل وزارت بهداشت رفاه و ورزش هلند گفت: در این دیدار به اقدامات و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های کاهش تقاضا و توانمندسازی زنان و دختران آسیب‌دیده از اعتیاد و دارای سوءمصرف مواد که در بالاترین استاندارد جهانی و به تائید سازمان ملل متحد رسیده است، پرداختیم.

وی تصریح کرد: دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در کاهش تقاضای مصرف از دستاوردهای جهانی چیزی کم ندارد.

مدیرکل روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: چالش‌ها و معضلات ناشی از موادمخدر در سطح بین‌المللی است و محدود به یک کشور نیست بلکه منطقه و فرا منطقه را هم مورد آسیب قرار می‌دهد.

طرف هلندی نیز در این ملاقات اعلام کرد که با بخشی از اقدامات کشورمان در حوزه کاهش آسیب، درمان و بازتوانی معتادان آشنا است و در بخشی از پروژه‌هایی که با مشارکت سازمان ملل متحد در حال انجام است، مشارکت کرده است.

در این دیدار پیتر پاتمن سفیر و نماینده دائم هلند در وین و حمید خواجه نژاد مدیرکل روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز حضور داشتند.

لطفی همچنین در دیدار با مشاور عالی وزارت بهداشت نروژ، ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران در کنار افغانستان به عنوان بزرگترین تولید کننده موادمخدر دنیا و تبیین برنامه های کشورمان در حوزه‌های کاهش تقاضا و مقابله با عرضه گفت: از کاهش کشت در افغانستان استقبال می‌کنیم اما نتایجی در این رابطه مشاهده نشده و قاچاق از منشاء افغانستان کاهش محسوسی نداشته است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران نگرانی عمده‌ای در خصوص وضعیت افغانستان به عنوان تولید کننده عمده مت‌آمفتامین دارد و سازمان ملل نیز نگرانی ها را در رابطه با افزایش تولید، مصرف و قاچاق مواد روان گردان در آن کشور اعلام داشته است؛ لذا تبدیل افغانستان به تولید کننده عمده شیشه را باید جدی گرفت و علل آن را بررسی کرد که متاسفانه از این موضوع غفلت شده است.

طرف نروژی نیز در این ملاقات گفت: در بسیاری از این مباحث با شما هم نظر هستم و غیر قابل باور می‌دانم که تولید موادمخدر در افغانستان به صفر رسیده باشد. اگر هم باشد، با توجه به شرایطی که آن کشور دارد، تضمیمنی برای ادامه آن برای فردا، چند ماه یا سال آینده وجود ندارد و مجدد به سمت تولید مواد باز خواهد گشت.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ وی افزود: نروژ به عنوان کشوری اروپایی باید به دنبال همکاری فنی و تخصصی در حوزه مبارزه با موادمخدر با ایران باشد و با توجه به اینکه ایران توانایی ها و دستاوردهای بالایی در این حوزه دارد، باید به دور از ملاحظات سیاسی با این کشور همکاری کرد.

کد خبر 839952 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم مواد مخدر افغانستان

دیگر خبرها

  • با غول‌های صنعت فولاد ایران آشنا شوید + 4 کارخانه برتر
  • همسایه ایران تولیدکننده عمده «شیشه» شد!
  • قاچاق از منشاء افغانستان کاهش محسوسی نداشته است
  • افغانستان تولیدکننده عمده «شیشه»
  • قاچاق موادمخدر از افغانستان کاهش داشته است؟ | افغانستان تولیدکننده عمده شیشه
  • ۱۴۰۲، پر افت و خیز‌ترین سال صنعت و بازار خودرو/ واردات اتومبیل دست دوم تحقیر سال بود
  • اوجی: صادرات نفت کشور بدون وقفه در حال انجام است
  • صادرات نفت ایران در سال ۱۴۰۲ هیچ وقفه‌ای نداشت/ معطل سرمایه‌گذاران و پیمانکاران خارجی‌ نشدیم
  • صادرات نفت کشور بدون وقفه در حال انجام است
  • بزرگترین قرارداد‌ یک دهه اخیر صنعت نفت کشور فردا امضا می‌شود