Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-25@10:19:35 GMT

مرگبارترین خطراتی که یک فضانورد را تهدید می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۸۶۵۳۷

حوادث رکنا: در دل سفر به فضا خطرات بی‌‌شماری نهفته است که ما در این مطلب به بخشی از مرگبارترین آن‌ها اشاره شده است.

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، احتمالاً چند روز پیش مصاحبه با یکی از ایرانیان داوطلب سفر بی‌بازگشت به مریخ راخوانده‌اید و حال شاید برایتان جالب باشد بدانید اینسفر چه خطراتی ممکن است در پی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضا با همه زیبایی‌هایش تنها ضرب‌المثل «آواز دُهل شنیدن از دور خوش است» را برای فضانوردان تداعی می‌کند. 
تداخل واحد‌های اندازه‌گیری
سال ۱۹۹۹ اولین ماهواره کاوشگر سفر خود را به مقصد مریخ آغاز کرد. همه چیز به خوبی پیش می‌رفت تا این‌که معلوم شد این ماهواره کمی زودتر از زمان مقرر به مقصدش رسیده است! ظاهراً یکی از دانشمندان فراموش کرده بود واحدهای نیروی کاهنده سرعت این ماهواره را از پوند به نیوتن تبدیل کند! در نتیجه فضاپیما با اتمسفر مریخ برخورد کرد و از بین رفت.
سفر به نقاط دوردست
فاصله نزدیک‌ترین منظومه به منظومه شمسی چیزی برابر با ٤٣ میلیارد کیلومتر است و اگر یک فضاپیمای ساخت دست بشر بخواهد به نزدیک‌ترین ستاره آن برود زمانی به مقصد خواهد رسید که عمر ستاره به پایان رسیده است. خلاصه که اگر کسی بخواهد به چنین سفری اقدام کند خیلی قبل‌تر از رسیدن به مقصد عمرش به پایان خواهد رسید.

خلأ، خلأ و فقط خلأ
به فیلم‌های علمی- تخیلی که دیده‌اید توجه نکنید. در خلأ نه سریع یخ می‌زنید، نه منفجر می‌شوید و نه خونتان شروع به جوشیدن خواهد کرد! اما یک مسأله وجود دارد. هوای موجود در شش‌ها و سیستم گوارشی بدن در خلأ از نزدیک‌ترین منفذ ممکن به بیرون درز خواهد کرد و در نتیجه شما خفه می‌شوید!

پرتوهای مرگبار خورشید
به علت وجود میدان مغناطیسی حول زمین، ما از پرتوهای خورشیدی در امان هستیم. اگر این میدان مغناطیسی وجود نداشت ظاهر سیاره زمین چیزی همانند مریخ بود. این تابش می‌تواند DNA شما را در فضا یونیزه کرده و در صورت کنترل نشدن باعث سرطان خواهد شد. همچنین اگر به مدت طولانی در فضا بمانید لنفوسیت‌های شما آسیب‌دیده و در نتیجه ایمنی بدن شما کم‌تر خواهد شد.

نداشتن تحرک بدنی
نبود گرانش در فضا بدن را سردرگم می‌کند، به نحوی که توانایی تشخیص پر شدن مثانه را ندارد، اندازه مردمک چشم‌ها تغییر می‌کند و ماهیچه‌های بدن در همان هفته اول ۲۰ درصد کم حجم‌تر می‌شوند. بعد از بازگشت به زمین قلب Heart شما ضعیف‌تر شده و استخوان‌هایتان هم مثل سابق توانایی نگه‌داری وزن ماهیچه‌هایتان را نخواهد داشت. بنابراین ورزش Sport در فضا لازم است. فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی روزانه دوساعت ورزش می‌کنند.

زباله‌های سرگردان فضایی
اوایل سال ۲۰۰۷ انفجار یک ماهواره چینی حدود ١٥٠ هزار تکه زباله فضایی سرگردان را در فضای اطراف زمین پراکنده کرد. بیش از ۲۳۰۰ قطعه از این زباله‌ها اندازه‌ای بزرگ‌تر از یک توپ گلف دارند و همه آن‌ها با سرعتی معادل ۲۰ برابر سرعت یک گلوله تفنگ در حال شلیک دور زمین در حرکت‌اند. پس مواظب خودتان باشید!

پرتاب سفینه با موشک
در گام اول برای رفتن به فضا، شما باید درون یک محفظه آلومینیومی که فقط کمی بزرگ‌تر از حجم بدن شماست به همراه دو نفر همراه و مقداری غذای منجمد و خشک از پیش تهیه شده قرار بگیرید. این محفظه روی ٢ میلیون کیلوگرم مواد منفجره قرار دارد که قرار است مشتعل شده و شما را به فضا پرتاب کند. احتمال بروز خطاهای پیش‌بینی نشده در این مرحله بسیار فراوان است، مثل فاجعه فضاپیمای چلنجر که پس از پرتاب منفجر شد.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

با مسعود دوست صمیمی شوهرم همخوابی کردم، چون شوهرم با دوستم ارتباط داشت

تجاوز به یک زن زیبا در جنگل + عکس

تجاوز به دختر رقصنده در خانه مجردی + عکس

راز مریم فرجی چه بود؟! / نامزد سابق اعتراف کرد + عکس

حمید مظلومین کیست !؟ / بانک مرکزی به سلطان سکه سال 92 دلار داد

وقتی چراغ اتاقم را روشن کردم پسرعمویم بدون لباس از زیر تختخواب بیرون آمد! + عکس

هزار جوان بخاطر ارسال یک ویدیو مجازات می شوند!

هشدار پلیس فتا به دختران زیبا / چه کسی از آن ها خواست تا برهنه شوند؟

مرگ دلخراش بازیکن فوتسال ایرانی+ عکس

چگونه 11 مدیر دولتی پاداش نجومی گرفتند !؟ + جزئیات

جسد سوخته مریم فرجی پیدا شد + عکس

دستگیری زنی بخاطر در آغوش کشیدن خواننده مرد در کنسرت ! + عکس

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت حوادث Accidents سفر سفر سرطان قلب Heart ورزش Sport پوند تهدید سفر فضا عجیب عکس ایران خانواده زن حوادث قتل مرد فیلم تصاویر ویدیو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

ایتنا - یک گزارش جدید نشان‌ می‌دهد اروپا تقریبا دو برابر بیشتر از میانگین نرخ جهانی درحال گرم‌شدن است؛ این گزارش تأثیرات تغییرات آب و هوایی در اروپا را بررسی و تاکید کرده است که این گرمایش، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید می‌کند.
سازمان هواشناسی سازمان ملل متحد و آژانس آب و هوای اتحادیه اروپا روز دوشنبه ۲۲ آوریل (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) گزارش دادند که دمای هوا در اروپا تقریبا دو برابر میانگین نرخ جهانی شروع به گرم شدن است.

به گزارش ایتنا و به نقل از دویچه وله، این دو نهاد هشدار دادند که گرمای زمین، سلامتی انسان‌ها، ذوب‌شدن یخچال‌های طبیعی و فعالیت‌های اقتصادی را به خطر قرار می‌دهد.

در گزارش این دو نهاد ناظر بر وضعیت آب و هوا، تاکید شده است که گرمای زمین در اروپا از دهه ۱۹۸۰ میلادی حدود دو برابر بیشتر از میانگین جهانی افزایش یافته و به تبع آن شمار مرگ و میر ناشی از گرما نیز افزایش ۳۰ درصدی داشته است.

افزایش شدت گرما در سال جاری
این دو نهاد در گزارش خود اشاره کردند که رکوردهای افزایش گرما، امسال نیز ادامه یافته است؛ سه ماه اول سال ۲۰۲۴، گرم‌ترین‌ماه‌ها از سال ۱۹۴۰ بوده است.

در حال حاضر رکورد بیشترین دمای اروپا ۴۸.۸ درجه سانتی‌گراد است که در سال ۲۰۲۱ در سیسیل ایتالیا به ثبت رسیده است.

این گزارش می‌افزاید که تغییرات آب‌وهوایی منجر به افزایش موج گرما، آتش‌سوزی‌های جنگلی، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید کرده است.

در این گزارش آمده است که بیش از ۱۵۰ نفر در سال گذشته به طور مستقیم در ارتباط با طوفان، سیل و آتش سوزی جان خود را از دست داده‌اند.

هزینه خسارات اقتصادی ناشی از آب‌وهوا در سال ۲۰۲۳، بیش از ۱۳.۴ میلیارد یورو (حدود ۱۴.۳ میلیارد دلار) برآورد شده است.

دیگر خبرها

  • ۳ فضانورد چینی به ایستگاه فضایی می‌روند
  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی شان می شوند
  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • چین ۳ فضانورد دیگر به ایستگاه فضایی خود می‌فرستد
  • چرا چین یک تهدید برای آمریکا به شمار می‌آید؟ + فیلم
  • ۱۰ ماه حبس برای تهدید کننده کنسولگری ایران در پاریس
  • تهدید کابویی
  • خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند
  • خطر جاری شدن سیل روستای کوشک بالا را تهدید می کند