Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: باور ما این است که همکاری FATF موجب خود‌تحریمی شده و پیوستن به آن به منافع ملی کشور لطمه می‌زند.

خبرگزاری تسنیم: محمدعلی پورمختار عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامیبا اشاره به لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی که جزو مصوبات ۴ گانه موسوم به FATF است، اظهار داشت: باور ما این است که همکاری با FATF موجب خود‌تحریمی شده و پیوستن به آن به منافع ملی کشور لطمه می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه «FATF» و لوایح مربوط به آن ابزاری برای گرفتن اطلاعات مالی کشور‌های مختلف است، افزود: این اطلاعات می‌تواند به عنوان وسیله‌ای برای تحت فشار قرار دادن کشور‌ها استفاده شود.

عضو کمیسیون قضایی مجلس تصریح کرد: زمانی که ما اطلاعات محرمانه کشور را در اختیار چند کشور بیگانه قرار دهیم، طبیعتا زمینه نفوذ آن‌ها به کشور فراهم می‌شود.

پورمختار به رد لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی (یکی از لوایح چهارگانه «FATF») از سوی شورای نگهبان اشاره کرد و گفت: مجلس، قطعا نظرات شورای نگهبان در این زمینه را تأمین می‌کند.

نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس با اشاره به دیدار اخیر نمایندگان با مقام معظم رهبری و مسائل مطرح‌شده در این نشست، تاکید کرد: پس از بیانات رهبر معظم انقلاب بعید است بحث پیوستن به کنوانسیون «FATF» در مجلس پیگیری شود.

به گزارش تسنیم، گروه ویژه اقدام مالی، (Financial Action Task Force – FATF) در سال ۱۹۸۹ به ابتکار کشور‌های عضو گروه «G ۷» تشکیل شد تا بررسی‌هایی درباره وضعیت قوانین مبارزه با پولشویی در بازار‌های مختلف مالی را در سراسر جهان انجام دهد و نتیجه آن را در جلسات هر چهار ماه یک بار، به اطلاع کشور‌های عضو برساند تا این کشور‌ها بتوانند ریسک سرمایه‌گذاری در بازار‌های مالی هدف را بررسی و در مورد سرمایه‌گذارانی که آنچه آن‌ها به «کشور‌های مشکوک» قلمداد می‌کنند، احتیاط کنند.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003XZm

منبع: فردا

کلیدواژه: پورمختار نفوذ خود تحریمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر پورمختار عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: پرداخت عوارض ارزش افزوده در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ در آذربایجان غربی ۹۰ درصد افزایش داشت.

وی اضافه کرد: میزان عوارض پرداختی در سال ۱۴۰۱ در آذربایجان غربی حدود ۶۵۰ میلیارد ریال بود که در سال گذشته، این رقم به میزان قابل توجهی افزایش یافت.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی ادامه داد: از این میزان در سال ۱۴۰۲ نزدیک به هشت هزار میلیارد ریال به شهرداری‌های استان پرداخت شد.

پورمختار اظهار کرد: همچنین سه هزار و ۷۶۶ میلیارد ریال از محل عوارض ارزش افزوده به دهیاری ها، ۲۳۹ میلیارد ریال به فرمانداری‌ها و ۳۸۶ میلیارد ریال به عشایر اختصاص یافت.

وی گفت: سال گذشته بیش از سه هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال از محل عوارض و مالیات بر ارزش افزوده در شهرستان ارومیه اختصاص یافت که ۲ هزار و ۷۸۳ میلیارد ریال سهم شهرداری‌ها بود.

پورمختار افزود: بیش از ۹۸۸ میلیارد ریال سهم دهیاری ها، بیش از ۸۶ میلیارد ریال سهم فرمانداری و بیش از ۶۲ میلیارد ریال سهم عشایر این شهرستان در سال گذشته بود.

کد خبر 6092613

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد
  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد فراهم است
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود