Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در خصوص پرداخت مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی برنامه‌ریزی‌های خوبی صورت گرفته و این مطالبات بزودی پرداخت می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان تأمین اجتماعی، سیدتقی نوربخش در اجلاس سراسری روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، اظهار کرد: به منظور پرداخت مطالبات دانشگاه‌ها سازوکاری طراحی شده است تا از ماه آینده، پس از دریافت اسناد پزشکی بیمارستان‌ها ٦٠درصد مطالبات مربوطه پرداخت و ٤٠ درصد باقی مانده نیز در مدت یک ماه و پس از بررسی اسناد ارائه شده تسویه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوربخش از عرضه اوراق صکوک در بورس برای تأمین اعتبار و پرداخت مطالبات مربوط به دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی از مرداد ماه سال جاری به بعد نیز براساس ساز و کار طراحی شده و با همکاری بانک رفاه کارگران بدون تأخیر پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به تفاهم نامه این سازمان با وزارت بهداشت و بانک رفاه برای پرداخت مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: امیدواریم با احیای این تفاهم نامه ساز و کار مناسبی برای پرداخت منظم مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی فراهم شود.

نوربخش افزود: با همکاری های پیش رو، با توجه به تجارب و موفقیت‌های گذشته، در تأمین منابع و کنترل مصارف می‌توانیم نقطه عطفی در تداوم طرح تحول سلامت داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در پرداخت مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات استفاده می‌شود، افزود: سازمان تأمین اجتماعی به عنوان جزئی از نظام سلامت موظف است به عنوان یک کنشگر فعال با سایر اجزای نظام سلامت و از جمله وزارت بهداشت نهایت همکاری و هماهنگی را داشته باشد.

نوربخش خواستار توسعه همکاری‌های علمی و آموزشی فیمابین بیمارستان‌های سازمان تأمین اجتماعی و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد، و گفت: این همکاری می‌تواند در تحقق اهداف نظام سلامت و ارتقاء خدمات به جامعه موثر باشد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی پرداخت مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی را زمینه ساز رفع دغدغه‌های آنان و ارتقاء خدمات درمانی به اقشار مختلف جامعه از جمله بیمه شدگان تأمین اجتماعی دانست و گفت: با تمهیداتی که انجام شده و تلاش‌هایی که از قبل صورت گرفته، سعی می‌کنیم که شرایط بهتری ایجاد کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از هیأت دولت بابت پرداخت بخشی از مطالبات سازمان تأمین اجتماعی در اجرای قانون بودجه سال ٩٧ کشور تشکر کرد و گفت: با تصویب آئین نامه مربوطه که با همکاری بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه انجام شده است، ظرفیت بالایی برای ارتقاء خدمات و پرداخت مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

نوربخش بر آمادگی کامل سازمان تأمین اجتماعی برای همکاری با وزارت بهداشت برای مدیریت منابع مالی حوزه درمان و بهره برداری از سامانه‌های الکترونیکی تأکید کرد و گفت: اقدامات گسترده‌ای در بهره برداری از فن آوری اطلاعات در سازمان تأمین اجتماعی انجام شده است و کاملا آمادگی داریم که در این زمینه همکاری‌ها را توسعه دهیم.

وی افزود: برای طراحی گایدلاین‌ها نیز سازمان تأمین اجتماعی همکاری بسیار خوبی دارد و سیستم‌های الکترونیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نوربخش ارتقاء همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌های سازمان تأمین اجتماعی را از دیگر زمینه‌های همکاری برشمرد و گفت: با همکاری بیشتر دانشگاه‌های علوم پزشکی از ظرفیت مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی برای خدمت به مردم استفاده مناسب‌تری صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی حذف دفترچه و صدور نسخه الکترونیک را از برنامه‌های موفق این سازمان در سال گذشته برشمرد و گفت: برای نسخه الکترونیک و حذف دفترچه اقدامات گسترده‌ای در سازمان تأمین اجتماعی انجام شده و ٧٠ میلیون نسخه الکترونیک در سال گذشته تولید شده است.

نوربخش افزود: در حال حاضر در تمامی مراکز درمان ملکی پذیرش با کد ملی انجام می‌شود و در مراکز طرف قرارداد ٨ استان نیز این کار آغاز شده است.

وی با بیان اینکه همکاری بسیار خوبی بین سازمان تأمین اجتماعی و وزارت بهداشت در بخش IT در حال انجام است، اظهار کرد: امیدواریم روسای دانشگاه های علوم پزشکی نیز در توسعه خدمات الکترونیک همکاری داشته باشند تا از این طریق امکان خدمت رسانی مناسب تری به جامعه فراهم شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در برخی استانها ارتقاء خدمات مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین اجتماعی با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی قابل انجام است که امیدواریم شاهد توسعه این همکاری‌ها باشیم.

نوربخش با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی ۴۲ میلیون نفر را تحت پوشش دارد، گفت: ۶ میلیون نفر آنان مستمری بگیران اصلی و تبعی هستند که معیشت و زندگی آنان توسط سازمان تأمین اجتماعی تمشیت می‌شود.

وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی ریسک‌های محتلفی همچون بیماری، بیکاری و سالمندی را تحت پوشش قرار داده است، گفت: خدمات متنوع سازمان تأمین اجتماعی به بیش از نیمی از جمعیت کشور ارائه می‌شود.

نوربخش با اشاره به اینکه سازمان تأمین اجتماعی درآمد هزینه‌ای است و هزینه خدمات باید توسط این سازمان تأمین شود، اظهار کرد: هزینه‌های سازمان تأمین اجتماعی قابل کاهش و تأخیر نیست. بخش عمده هزینه‌ها مستمری بازنشستگان و مابقی هزینه خدمات درمانی است که در مراکز ملکی و طرف قرارداد سراسر کشور به جامعه تحت پوشش ارائه می‌شود که تأخیر در پرداخت این هزینه‌ها مشکلات زیادی ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی ٧٦ بیمارستان ، ٥ دی کلینیک و ٢٨٢ مرکز درمانی ارائه دهنده خدمات سرپایی در سراسر کشور دارد که دی کلینیک‌های سازمان تأمین اجتماعی نیز بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته تبدیل به بیمارستان‌های ٦٦ تخت خوابی منطبق با استانداردهای وزارت بهداشت می‌شوند.

نوربخش ادامه داد: در مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی ٧٥٠٠ پزشک و ٣٦ هزار کادر درمانی مشغول خدمت هستند. همچنین سازمان تأمین اجتماعی با ٨٤٣ بیمارستان، ١١٨ دی کلینیک و ٤٥ هزار مرکز ارائه خدمات درمانی طرف قرارداد است.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۶۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان

ایسنا/لرستان بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان استان لرستان برپا شد.

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این رابطه گفت: به مناسبت هفته سلامت، بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران با حضور پزشکان متخصص در رشته‌های قلب، چشم پزشکی، داخلی، اطفال، اورولوژی، پوست، مغز و اعصاب، روانپزشکی، زنان و زایمان، متخصص تغذیه، جراح عمومی، دندانپزشک و پزشک عمومی، با همکاری سپاه حضرت ابوالفضل(ع)، سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دلفان، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بسیج جامعه پزشکی استان، شبکه بهداشت و درمان، هلال احمر و بخشداری میربگ، روز جمعه هفتم اردیبهشت ماه به منظور ارائه‌ی خدمات تخصصی به مردم این منطقه برپا شد.

وی افزود: در این اقدام جهادی علاوه بر ارائه‌ی خدمات تخصصی و ویزیت رایگان، خدمات رادیولوژی، بینایی سنجی، تغذیه، روانشناسی، تزریقات، آزمایشگاه، مشاوره خانواده، مشاوره تخصصی جوانی جمعیت و خدمات داروخانه‌ای ارائه می‌شود.

دلفان با بیان اینکه ارائه‌ی خدمات تخصصی در مناطق محروم وظیفه‌ی ماست، گفت: امروز شاهد افتتاح بیمارستان تخصصی صحرایی با حضور کلیه رشته‌های تخصصی با همکاری سپاه ناحیه استان، بسیج جامعه پزشکی، برخی دستگاه‌های اجرایی و همکاری خوب آنان با دانشگاه علوم پزشکی هستیم تا خدماتی در شان و منزلت مردم منطقه به آنان ارائه شود.

وی افزود: این اقدام جهادی در راستای انتقال خدمات تخصصی از سطح شهرها و مراکز بیمارستانی استان به مناطق کم برخوردار روستایی و به منظور گرامیداشت هفته سلامت صورت گرفت و ارائه‌ی اینگونه خدمات، نیز تداوم دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است