Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@22:59:20 GMT

پارک شناور ساخته شده از ضایعات پلاستیکی

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۸۷۳۸۱

پارک شناور ساخته شده از ضایعات پلاستیکی

دانش > محیط زیست جهان - همشهری آنلاین:
ضایعات پلاستیکی موجب آلودگی اقیانوس‌ها شده‌اند و کشورهای مختلف تلاش می‌کنند با روش‌های منحصربه‌فرد این آلاینده‌ها را کاهش دهند. به همین منظور هلند روشی را برای استفاده دوباره از ضایعات پلاستیکی ارائه کرده و پارک شناوری را ساخته است.

به گزارش ایسنا به نقل از اینهبیتت، بر اساس گزارشی که توسط وزارت تعاون و محیط زیست هلند تهیه شده بیش از ۱۰۰۰ متر مکعب ضایعات پلاستیکی هر ساله به رودخانه میوز و به دریای شمال وارد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ضایعات حاصل دفن زباله، ضایعات کشاورزی، فاضلاب و حمل‌ونقل دریایی هستند.

در این روش بنیاد بازیافت جزیره و ۲۵ شریک دیگر از ضایعات پلاستیکی پارک شناوری با نام پارک بازیافتی ایجاد کرده‌اند. این فضای عمومی در روتردام شامل سیستم‌های شناور ساخته شده از ضایعات پلاستیکی بازیافت شده است. این گروه، ضایعات بازیافتی را از ساحل جمع‌آوری سپس به این پارک شناور اضافه می‌کنند.

پروژه پارک بازیافتی در رودخانه میوز متمرکز شده است و حیات موجودات آبزی با وجود پلاستیک توسط دانشگاه واگنینگن بررسی می‌شود. این پارک به سیستم HEBO Mariteim مجهز است که قابلیت حذف زباله را از آب دارد.

البته این سیستم‌ها فقط برای کاهش آلودگی پلاستیک طراحی نشده‌اند و زیستگاه حیات‌وحش نیز هستند و گیاهان هم در بالا و هم در زیر سطح پارک رشد می‌کنند تا حیات دریایی و تخم‌ گذاری موجودات آبزی نیز حفظ شود.

هدف نهایی این پروژه افزایش پلت‌فرم‌های آبزی و کمک به کاهش آلاینده‌های بندرگاه هلند است.

در همین زمینه: نخستین ممنوعیت نی‌های پلاستیکی دردسرهای پلاستیکی مرگ سالانه ۱۰۰ هزار حیوان در اثر تغذیه پلاستیک ۲۵ هزار روپیه جریمه استفاده از کیسه پلاستیکی در بمبئی زندگی بدون پلاستیک با تغییر در سبک زندگی سونامی پلاستیک در راه است وجود ۷ درصد میکروپلاست‌های جهان در دریای مدیترانه سالانه ده‌ها هزار ذره پلاستیکی می‌خورید

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۷۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد
  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران
  • نحوه ساخت آب‌نما با بطری پلاستیکی (فیلم)
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود