Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@01:59:51 GMT

۶ شرکت دانمارکی فعالیت خود در ایران را مجددا آغاز کردند

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۹۶۸۷۴۲۸

۶ شرکت دانمارکی فعالیت خود در ایران را مجددا آغاز کردند

سفیر دانمارک در ایران با بیان اینکه افزایش مراودات ایران و دانمارک سبب فعالیت دوباره ۶ شرکت دانمارکی در ایران شد، گفت: این شرکت‌ها ‌از نیروهای ایرانی استخدام می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، دنی عنان امشب در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان که در استانداری مرکزی برگزار شد با اشاره به مراودات ایران و دانمارک اظهار داشت: در دو سال گذشته مراودات ایران و دانمارک افزایش یافته که این حرکت مثبت در سال 2017 هم به چشم می‌خورد و این حرکت به سمت مثبت در مراودات دو کشور خود را به‌طور کامل نشان داده، به‌طوری که سبب شده تا 6 شرکت دانمارکی به‌تازگی فعالیت مجدد خود در ایران را آغاز کنند که این شرکت‌ها در کنار ارائه خدمات از نیروهای ایرانی هم استخدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یک‌سری نااطمینانی‌هایی در حوزه سیاسی ایران برای سرمایه‌گذاران دانمارکی وجود دارد اما هیچ شرکتی نبوده که حاضر به سرمایه‌گذاری نباشد و این نااطمینانی در ارتباط با این است که نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در ایران چه می‌شود یا اینکه تحریم‌های مجدد آمریکا امضا شده یا نه، که بنده مطمئن هستم هر دو این نگرانی‌ها به سمتی می‌رود که زمینه مراودات بیشتری را فراهم می‌کند و نگران ناپایداری کشور برای سرمایه‌گذاری نیستم.

سفیر دانمارک در ایران تصریح کرد: حدود یک سال و نیم است که ارتباطات ایران و دانمارک بیشتر شده و در سال گذشته هیئت‌های بسیاری و وزرای زیادی داشتیم که به ایران آمدند و همراه بسیاری از آنها گروه تجاری هم عازم ایران می‌شدند که بزرگترین این هیئت‌ها یک هیئت با 58 شرکت و 124 شرکت‌کننده بود که همه آنها تحت تاثیر بازار ایران قرار گرفته بودند.

عنان بیان کرد: هفته گذشته اعلام شد که ایران توانسته 12 بیلیون دلار سرمایه‌گذاری را جذب کند و مطلع هستم که ایران این توانایی را دارد، ایران دارای فرصت‌های مختلف، امنیت و نیروی کار ماهر است که هر یک مزیت بسیار بالایی برای آن به‌حساب می‌آیند و مطمئن هستم که سرمایه‌گذاری ایران و دانمارک و همچنین استان مرکزی بخش کوچکی از این فرصت‌ها محسوب می‌شود و ارزشی بیش از تجارت در آن حاصل می‌شود، منظور از تجارت سودمندی برای دو طرف است.

وی ادامه داد: بین ایران و دانمارک نقاطی وجود دارد که برای همکاری مناسب بوده اما نقاطی هم وهستند که امکان همکاری در آنها وجود ندارد، برای مثال گوشت سفید مرغ در دانمارک با میزان بالایی تولید می‌شود اما در ایران هم تولید بسیار بالا است، بنابراین به شرکت‌های متقاضی در این زمینه گفتیم که فکر سرمایه‌گذاری در این حوزه را نکنند اما این بدان معنا نیست که ما هیچ امکانی برای همکاری در صنعت مرغ نداریم بلکه در این زمینه کشتارگاه‌های بسیار پیشرفته را داریم.

سفیر دانمارک در ایران عنوان کرد: صادرات پنیر فتای دانمارک در سال 80 به ایران قطع و ایران تصمیم گرفت خودش تولید کند، صادرات پنیر فتا را از دست دادیم اما مراودات ما با ایران در زمینه‌های دیگر افزایش یافت و الان مواد اولیه یکی از شرکت‌هایی که 6 ماه پیش در ایران باز شده‌ از دانمارک تهیه می‌شود.

عنان اضافه کرد: بازدیدهایی را از شرکت‌های لبنی مانند کاله، پگاه و میهن داشتم که در همه آنها از ماشین‌آلات و مواد اولیه دانمارکی استفاده می‌شود، تجارت باید دو طرفه باشد، ماشین‌آلات به‌کار گرفته شده دانمارکی میزان تولیدات را در شرکت‌های ایرانی افزایش می‌دهند که این سبب توسعه صادرات شرکت‌های ایرانی شده و سود آن هم به دانمارک و هم به ایران می‌رسد.

بزرگترین صادرات دانمارک به ایران دارو است

سفیر دانمارک در ایران با اشاره به مراودات تجاری بین دو کشور گفت: بزرگترین صادرات دانمارک به ایران دارو است و یک سرمایه‌گذاری 80 میلیون دلاری هم در استان مرکزی داریم، بسیاری از شرکت‌های دارویی معروف دانمارکی به بازار ایران نگاه می‌کنند و بسیاری از آنها در این بازار حضور دارند.

عنان افزود: از دیگر زمینه‌های همکاری می‌توان بخش انرژی‌های تجدیدپذیر را نام برد که خیلی‌ها تعجب می‌کنند که ایران به‌دنبال انرژی‌های تجدیدپذیر است با اینکه منابع نفت و گاز زیادی دارد، اما نفت و گازی که در داخل استفاده نشود، صادر می‌شود و منبع درآمد خوبی برای ایران است.

وی تصریح کرد: استفاده کامل از انرژی‌های تجدیدپذیر در دانمارک برای سال 2025 هدف‌گذاری شده تا افق 2025 از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کند که تاکنون 40 درصد از انرژی مصرفی دانمارک از طریق انرژی باد است که در دنیا راهبرد هستند، بزرگترین شرکتی که در دانمارک در زمینه انرژی باد فعالیت دارد به ایران توجه ویژه دارد.

همکاری بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز دانمارک با ایران برای توسعه عسلویه

سفیر دانمارک در ایران با اشاره به حوزه نفت و گاز گفت: در بخش پتروشیمی هم دانمارک فعالیت دارد و یکی از شرکت‌های پتروشیمی آن در ایران آغاز به فعالیت کرده، دانمارک تولیدکننده نفت و گاز دارد و از ایران نفت و گاز به دانمارک صادر نمی‌شود.

عنان بیان کرد: بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز دانمارک درحال صحبت با شرکت نفت و گاز ایران به منظور توسعه عسلویه هستند، طبق اخباری که هفته گذشته منتشر شد، تولیدات پارس جنوبی خیلی بیشتر از تولیدات قطر شده است.

وی ادامه داد: بخش دیگری که می‌تواند زمینه همکاری ایران و دانمارک را فراهم کند بخش کشاورزی است و دو شرکت دانمارکی در این حوزه در ایران فعالیت دارند که تخصص یکی از آنها تولید پمپ است که محصول آنها در مناطق کم‌آب بسیار قابل استفاده است.

سفیر دانمارک در ایران عنوان کرد: همچنین در زمینه آب امکان همکاری این دو کشور وجود دارد، چند وقت پیش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران گفت مشکل آب ایران جدی است و بسیاری از نقاط ایران با کمبود آب مواجه هستند که این حقیقتی دردناک است، بنابراین باید از منابع موجود به‌درستی استفاده کرد، دانمارک مشکل کمبود آب ندارد و اگر از یک دانمارکی در رابطه با منابع آبی آنجا سوال کنید می‌گوید در دانمارک حتی بیش از میزان مصرف هم آب داریم اما این بدان معنا نیست که سیستم مصرف بهینه نداشته باشیم.

عنان اضافه کرد: در بخش سیمان و معدن هم که یکی دیگر از زمینه‌های ممکن برای همکاری دو کشور است، آخرین شرکتی که 6 ماه گذشته فعالیت خود در ایران را آغاز کرده، شرکتی در زمینه سیمان و معدن است که در بازار ایران برای سال‌های متمادی حضور داشتند.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر صنایع لبنی موجود در دانمارک به‌شکل تعاونی هستند و بیشتر فعالیتشان فروش محصولات دامداران است و با تولیدات وسیعی که ایران در لبنیات دارد، سخت است که این شرکت‌ها را راضی کنیم که به ایران بیایند.

سفیر دانمارک در ایران افزود: بازار گیاهان دارویی در دانمارک به اندازه ایران فعال نبوده و کوچک است اما به سرعت گسترش پیدا می‌کند، بنابراین زمینه‌های همکاری بسیاری را با ایران داریم و در دیداری که با رئیس جمهور داشتم، گفتند تنها درمورد جمعیت 80 میلیونی ایران صحبت نمی‌کنیم بلکه صحبت از جمعیت 300 میلیون نفری منطقه در میان است.

عنان تصریح کرد: دانمارک با مساحتی معادل نصف مساحت استان مرکزی، چهار برابر استان مرکزی جمعیت دارد و این جمعیت شامل 25 هزار ایرانی ساکن دانمارک است که به‌نحوی مشارکت اقتصادی خود را در آنجا دارند و این سبب خوشحالی بنده است.

انتهای پیام/

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد

 وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.

به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: بازیگران سایبری مخرب ایرانی در یک کارزار هماهنگ و چند جانبه به هدف قرار دادن شرکت‌ها و نهاد‌های دولتی آمریکا با هدف بی ثبات کردن زیرساخت‌های حیاتی ما و آسیب رساندن به شهروندان ما ادامه داده اند.

او گفت: آمریکا به استفاده از تمام اختیارات دولت خود برای افشا و مختل کردن عملیات این شبکه‌ها ادامه خواهد داد.

شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک، شرکت داده افزار آرمان، علیرضا شفیع نسب، رضا کاظمی فر رحمان، حسین محمد هارونی و کمیل برادران سلمانی از جمله شرکت‌ها و افرادی هستند که امروز تحریم شدند.

وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم ادعاهایش افزود: «بازیگران سایبری ایرانی با استفاده از طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های مخرب سایبری، از حملات باج‌افزار علیه زیرساخت‌های حیاتی گرفته تا فیشینگ و دیگر اقدامات علیه افراد، شرکت‌ها و نهاد‌های دولتی، به هدف قرار دادن آمریکا ادامه می‌دهند.»

این نهاد آمریکایی و اجرا کننده فشار‌های اقتصادی واشنگتن علیه تهران مدعی شد: «شاخه سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یکی از سازمان‌های دولتی ایران که پشت فعالیت‌های مخرب سایبری است، از طریق یک سری شرکت‌های سوری برای هدف قرار دادن آمریکا و چندین کشور دیگر فعالیت می‌کند. اگرچه مدیریت شرکت و کارمندان آنها می‌دانند که عملیات آنها از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشتیبانی می‌کند، اما بسیاری از مردم ایران نمی‌دانند که برخی از شرکت‌ها در ایران، مانند مهرسام اندیشه ساز نیک، به‌عنوان شرکت‌های سوری برای حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استفاده می‌شوند. مردم ایران باید بدانند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شرکت‌های خصوصی و کارکنان آنها برای رسیدن به اهداف غیرقانونی استفاده می‌کند.»

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.

دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • کشف تصویر ۱۸۰۰ساله «اسکندر مقدونی»
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  •  استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی
  • الناز سخائیان به عنوان اولین مدیر ایرانی شرکت نستله ایران منصوب شد
  • استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی