Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: حوزه‌های علمیه با صیانت از مذهب شیعه مسیر نفوذ افکار ضد‌دین را در جامعه مسدود می‌کنند.

به‌گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در جمع طلاب حوزه علمیه خاتم‌الانبیا(ص) اراک با اشاره به نقش طلاب به‌عنوان هدایت‌گران جامعه اظهار داشت: از گذشته تاکنون طلاب نقش هدایت و ارشاد جامعه را برعهده داشته‌اند و مردم ایران اسلامی در هر زمان به جامعه طلاب اعتماد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اعتماد از سوی مردم به سبب ذات پاک آنها بوده که همواره به دنبال دریافت آموزه‌های دینی و شرعی در راه رسیدن به کمال و شعور معنوی هستند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: اعتماد و وابستگی مردم به قشر طلاب مسئولیت آنان را بیشتر کرده و باید در راستای حفظ اعتماد و افزایش ارتباط کوشا باشیم، نسل جوان در این راستا از اولویت برخوردار بوده و این افزایش ارتباط با آنها مستلزم آداب و روش بروز و قابل فهم برای نسل جوان و نوجوان است که در نهایت با هدایت آنها به سوی دینداری و تقوا می‌توان امنیت دینی و تقوای کل جامعه را بیمه کرد.

دری نجف‌آبادی بیان کرد: برای تحقق ارتباط محکم و پایدار با نسل جوان، جامعه طلاب و روحانیون علاوه بر تسلط بر علوم دینی و پژوهشی باید به علم روز و فن‌آوری هم مسلط بوده و توانایی انتقال مفاهیم دینی و معنوی را با زبان امروز جوانان داشته باشند.

وی عنوان کرد: در وضعیت کنونی جامعه و هجمه‌های مختلف از سوی دشمنان و تهاجم فرهنگی باید به دنبال ایجاد سد دفاعی در برابر آنان باشیم، البته روحانیون همچنان در میان مردم از جایگاه خوبی برخوردارند ولی باید در راستای ارتقای این جایگاه تلاش کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: در زمینه افزایش سطح معنویت و دینداری، جامعه طلاب نخستین بخش از هر طبقه دیگری هستند که می‌توانند بهترین تاثیرگذاری را در راستای ترویج و نشر فرهنگ اسلامی داشته باشند، بنابراین حوزه‌های علمیه با صیانت از مذهب شیعه مسیر نفوذ افکار ضد‌دین را در جامعه مسدود می‌کنند.

دری‌نجف‌آبادی با اشاره بر ضرورت نهادینه کردن تقوا و معنویت در جامعه برای دوری از الگوهای تخریب‌گر گفت: گسترش و نشر اصول دینی با محوریت خانواده، جوانان باید به شکلی باشد که الگوهای رفتاری و اخلاقی این روزها مانند تجمل‌گرایی و اسراف از بین رفته و جای آن را تقوا و خودسازی در مسیر الهی و کرامت انسانی بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۷۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده حمایت رسانه‌ای از جنایات صهیونیست‌ها

به گزارش همشهری آنلاین؛ از روز اول جنگ طوفان‌الاقصی، جریان رسانه‌ای و پروپاگاندای غرب و رژیم صهیونیستی، پابه‌پای قدرت نظامی این جبهه ظالم وارد میدان شدند تا حقیقت سال‌ها اسعمار، قتل، غارت، ترور و خشونت را وارونه جلوه داده و افکار عمومی مردم جهان را به سمت خود جلب کنند. در روایت آنان مجاهدین حماسی که برای آزادسازی سرزمین مادری‌شان مبارزه می‌کنند، یک گروه تروریستی که به زودی قرار است از صحنه روزگار محو شود معرفی می‌شود، حتی کار به جایی رسیده بود که برای مورد هدف قرار دادن مناطق مسکونی و بیمارستان‌ها هم توجیه غیرحقیقی می‌آوردند و جاده کشتار مردم فلسطین را برای صهیونیست‌ها صاف می‌کردند. برای بررسی این سیاست رسانه‌ای از سوی اسرائیل و غرب و ارتباط آن با حقیقت میدانی با جعفرقنادباشی، تحلیلگر مسائل منطقه گفت‌وگویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

بن‌بست اسرائیل

قنادباشی ادامه داد: امروزه اسرائیل در یک بن‌بستی قرار گرفته است که شبیه به باتلاق بوده و آن‌ها را پایین و پایین‌تر می‌برد. نتانیاهو اذعان داشته بود که آتش‌بس به نفع اسرائیل نیست و به معنای شکست خود اوست. حتی سایر مقامات صهیونیستی تصریح کرده بودند باید جنگ را ادامه داد و آتش‌بس به معنی پایان اسرائیل است. از این جهت آنان چاره‌ای برای متوقف کردن جنگ ندارند و باید این ادامه کشتار را به هر نحوی که هست از لحاظ سیاسی و رسانه‌ای توجیه کنند. گرچه همین راهی که پیش گرفتند هم به پایانشان منتهی می‌شود اما با تأخیر.

آمریکا موتور رسانه‌ای ضدمقاومت

وی افزود: دستگاه‌های امنیتی جبهه غرب نظیر سی‌آی‌اِی با صرف بودجه‌های کلانی سعی می‌کنند با سرمایه‌گذاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های خبری، به نحوی از انحا اداره افکار عمومی را در دست بگیرند تا توجیهاتی را برای جنایات خود در غزه دست و پا کنند. حتی کار به جایی رسیده است که به غیر شبکات، حتی در این پروژه برخی از شخصیت‌های شناخته شده نیز وارد صحنه می‌شوند.

او ادامه داد: آمریکا پشت‌پرده جدی بازی‌های رسانه‌ای و سیاسی به نفع اسرائیل است، از این منظر که شکست اسرائیل با آتش‌بی، به معنای شکست آمریکا در منطقه است؛ به تعبیری در چنین شرایطی جدی‌ترین متحد آمریکا در خاورمیانه شکست خورده است؛ لذا طبیعی است که آن‌ها وارد میدان شوند. اما نکته مهم و اساسی در این بین شکست روایت آمریکا از جنگ است. جنبش‌ دانشجویی به شکلی درحال به دست‌گیری هدایت افکار عمومی است که رسانه‌های آمریکایی در برگرداندن شرایط به نفع اسرائیل با چالش مواجه شدند.

رغبت مردم غرب به حماس بیشتر شده است

قنادباشی گفت: از آنجایی که نام حماس همواره با «تروریسم» در رسانه‌های غربی تکرار شده است؛ هنوز در جوامه آن‌ها نوعی گاردگیری نسبت به این گروه وجود دارد. اما در کل موضع مردم اروپا امروز با موضع حماس همسو است و می‌بینیم که مطالعه و تحقیق بر روی حماس گسترش یافته است.

کد خبر 850440 برچسب‌ها اسرائیل ایالات متحده آمریکا فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • پشت پرده حمایت رسانه‌ای از جنایات صهیونیست‌ها
  • رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند
  • ویژگی بارز «آیت‌الله لاری» جلوگیری از رواج منکرات در جامعه بود
  • جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • دشمن تلاش دارد اعتماد مردم به نهادهای دینی را مخدوش کند
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت