Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-03-28@23:28:36 GMT

یوگا؛ کلید مهار استرس کودکان

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۸۷۸۱۲

یوگا؛ کلید مهار استرس کودکان

شرایط زندگی در جوامع صنعتی امروزی به گونه‌ای تغییر یافته، که گویی هریک از ما محکومیم هر روز را با استرس و اضطراب سپری کنیم.

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، هیجان و استرس سن و سال نمی‌شناسد، بزرگ و کوچک آن را تجربه می‌کنند و این درحالی است که متخصصان ثابت کرده‌اند منشأ بسیاری از بیماری‌های خطرناک، استرس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین چاره‌ای نمی‌ماند جز کنترل و مدیریت استرس و اضطراب‌های زندگی روزمره.

حمیلا بخشی، روانشناس با تأکید بر اهمیت توجه به نیازهای روانی کودکان به عنوان آینده سازان می‌گوید: متأسفانه کودکان نیز مانند بزرگسالان دچار اضطراب و استرس هستند. هرچند این مشکل در مقایسه با بزرگسالان به مراتب کمتر است، اما کودکان نیازمند محیط روانی سالم و شاد هستند و این ممکن نیست جز با تخلیه درست هیجانات و شناخت صحیح محیط اطراف.

این روانشناس می‌افزاید: والدین باید برای تربیت و پرورش صحیح فرزندان شان به دنبال راهکارهایی جدید و اصولی باشند. یوگا یکی از راه هایی است که می‌تواند پراکندگی‌های ذهنی و فکری کودکان را از بین برده به افزایش تمرکز، دقت و خلاقیت آنها کمک کند.

در واقع یوگا فقط ورزش نیست بلکه هنری است که به پرورش و هماهنگی جسم و روح کودکان کمک می‌کند و آنها را در شناخت احساسات و مدیریت و کنترل خشم و هیجانات شان یاری می‌دهد. همچنین بسیاری از مهارت‌های مورد نیاز زندگی مانند خوب گوش کردن و درک مطالب را هم می‌توان با انجام حرکات یوگا تقویت کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استرس کودکان اضطراب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۷۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل تورم در سال ۱۴۰۲ چگونه مهار شد؟

آخرین آمارها نشان می‌دهد بانک مرکزی توانسته نرخ رشد نقدینگی را که در سال ۱۴۰۰ از مرز ۴۰ درصد هم فراتر رفته بود، به میانگین بلندمدت خود یعنی ۲۵ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ برساند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، از سال ۹۷ و پس از بازگشت تحریم‌ها علیه کشور، این اولین بار است که بانک مرکزی موفق شده هدف گذاری سیاستی خود را محقق کند. حتی از ابتدای تأسیس بانک مرکزی تا کنون هم کمتر موردی از موفقیت بانک مرکزی در رسیدن به اهداف سیاستی وجود دارد. با در نظر گرفتن بحران‌های اقتصادی دهه ۹۰ از جمله تورم بالا، بی‌ثباتی نرخ ارز، ناترازی شدید شبکه بانکی و کسری بودجه هنگفت دولت، اهمیت موفقیت بانک مرکزی در کاهش عامل پولی تورم بیش از پیش مشخص می‌شود.

کنترل ترازنامه؛ یک سیاست با دو دستاورد

کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها، سیاستی است که از سال ۱۴۰۰ به طور جدی در دستور کار بانک مرکزی دولت سیزدهم قرار گرفت. بانک مرکزی با اجرای این سیاست، دو هدف را به طور همزمان دنبال می‌کرد. هدف اول، جلوگیری از تجمیع بیشتر ریسک در ترازنامه شبکه بانکی و هدف دوم، کاهش نرخ رشد نقدینگی بود.

بانک مرکزی دولت سیزدهم در حالی اجرای این سیاست را آغاز کرد که نرخ رشد نقدینگی در مهر ماه ۱۴۰۰ به رقم کم سابقه ۴۲.۸ درصد رسیده بود. اجرای این سیاست باعث شد نرخ رشد نقدینگی در پایان سال ۱۴۰۱ به ۳۱.۲ درصد کاهش یابد؛ در ادامه، بانک مرکزی در آغاز سال ۱۴۰۲ هدف سیاستی خود از نرخ رشد نقدینگی در پایان سال را ۲۵ درصد اعلام کرد.

آخرین آمارها از رشد نقدینگی نشان می‌دهد بانک مرکزی توانسته این شاخص را به نزدیکی هدف برساند. در همین رابطه روز گذشته مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی گفت: رشد نقدینگی از حدود ۴۰ درصد در پایان ۱۴۰۰ طبق آخرین آمار مقدماتی به ۲۵.۶ درصد در پایان اسفند ۱۴۰۲ رسید.

نگاهی به نرخ رشد تجمعی نقدینگی در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد بانک مرکزی این شاخص را همواره در نزدیکی مسیر هدف مدیریت کرده است.

حذف ناترازها از شبکه بانکی

سیاست کنترل رشد ترازنامه البته تنها اقدام بانک مرکزی برای کاهش نرخ رشد نقدینگی نبود. حل و فصل بانک‌ها ناتراز، اقدام دیگر سیاست‌گذار برای انتظام بخشی به بازار پول بود. بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲ سه مؤسسه اعتباری توسعه، نور و کاسپین را از نظام پولی حذف کرد. رئیس کل بانک مرکزی البته از تداوم این رویکرد در سال ۱۴۰۳ خبر داد و اعلام کرد که برای ۸ بانک و مؤسسه اعتباری، برنامه اصلاحی تدوین کرده است. بر این اساس، این بانک‌ها و مؤسسات در سال ۱۴۰۳ یا از ناترازی خارج شده و اصلاح خواهند شد یا همچون سه مؤسسه مذکور، از نظام پولی حذف خواهند شد.

کاهش تورم در ۱۴۰۳؛ ثمره کاهش رشد نقدینگی

در ادبیات رایج علم اقتصاد، کاهش یا افزایش نرخ رشد نقدینگی پس از چند فصل بر تورم مصرف کننده تأثیر می‌گذارد. بر همین اساس می‌توان سال ۱۴۰۳ را سال ثمردهی روند نزولی رشد نقدینگی از طریق کاهش محسوس تورم عنوان کرد.

منبع: ایرنا

کد خبر 739287

دیگر خبرها

  • شادی و نشاط شاه‌کلید داشتن خانواده‌ای پویا
  • بی‌استرس‌ترین مربی ایران با پاچه‌های بالا! (عکس)
  • نامه زیبای یورگن کلوپ به کودک طرفدار لیورپول: مضطرب نباش، روزهای خوب فرا می‌رسند
  • کودکان در بستر رشد بیش از هر چیز به قرآن نیاز دارند
  • آتش در بازارچه صیقلان رشت مهار شد
  • مهار آتش سوزی یک هکتار از جنگل های تالش
  • اضطراب اجتماعی، اضطراب جمعیت و راه‌های مقابله با آن
  • وصیت نامه کودک غزه ای: اسباب بازی هایم را به دوستانم بدهید
  • عامل تورم در سال ۱۴۰۲ چگونه مهار شد؟
  • 5 روش تخلیه ذهن برای یه آرامش عمیق!