Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مهران بازیگرسینما، تاتر و تلویزیون گفت: در آن مقطعی که تست گریم شدیم و فیلمبرداری می‌کردیم، مطمئنا دفتر رهبری عکس را دیده‌اند و تایید کرده‌اند وگرنه قبول نمی‌کردند که این اتفاق بیافتد؛ برای من خیلی جذاب بود و دوست داشتم که حضرت آقا را ملاقات کنم، اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، علیرضا مهران بازیگرسینما، تئاتر و تلویزیون در مورد فعالیت های اخیر خود در گفتگویی اظهار کرد: در سال جدید درگیر 2 فیلم بودم که برای جشنواره فجر آماده می شود، یکی را کار کرده ایم به نام پالتو شتری به کارگردانی مهدی میرزایی و در حال حاضر درگیر فیلم سینمایی جاندار به کارگردانی حسین و پدارم امیری هستیم، یک کار کمدی و یک کار اجتماعی؛ فعلا حضورم در تئاتر برای نمایش سس توت فرنگی به کارگردانی مهدی پاشایی که از 26 تیرماه در سالن قشقایی تئاتر شهر به روی صحنه می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از گفت وگویش در مورد مافیای سینما افزود: اینکه بخواهیم برای برخی موارد در سینما چنین واژه ای به کار ببریم به نظرم خیلی بزرگنمایی است، یک سری ارتباطات خاص هست اما اینکه بخواهیم این قدر بزرگش کنیم، خودمان که اهالی این حرفه هستیم ظلمی است که در حق خودمان می کنیم، یک جاهایی هست که یک سری روابط باعث می شود که یک سری کارها به صورت گروهی انجام شود، منظورم از گروهی این است که مجموعه هایی هست که سالیان سال است که فعالیت می کنند و تیم های خودشان را دارند، شاید به تعداد انگشت های دست نشود ولیکن در کلیت سینما یک همچین اتفاقی را بعید می دانم، حداقل آن چیزی که من می بینم و تا حدودی با این عزیزیان کار می کنم به شکل گسترده خیر وجود ندارد.

مهران در خصوص حضور پررنگ برخی بازیگران و کم کاری دیگران خاطرنشان کرد: این اتفاق در دهه گذشته خیلی بارزتر بود، ولی الان در حال حاضر در این 5 سال اخیر به شکل گسترده ای بازیگرهای جوان توانمند وارد عرصه سینما و تئاتر شده اند، من همین الان می توانم اسامی حداقل 10 الی 15 نفر از بازیگران سینما را مثال بزنم که در حال فعالیت هستند و کار می کنند، البته آن تعداد بازیگرهایی هم که شما به آنها اشاره می کنید الان رفته اند و در بدنه سینما فعالیت می کنند و کارهایشان هم خیلی کم شده است، البته بازیگران خیلی خوب و توانمندی هستند، متاسفانه درگذشته یک سری سیاست های غلطی داشتیم که منوط به این افراد بود، ولی الان در این 4، 5 سال اخیر به جرات می توانم بگویم که 13، 14 بازیگر خوب مرد و 8 الی 10 بازیگر خوب زن که آینده های سینمای ما هستند الان به صورت حرفه ای فعالیت می کنند، درکنارشان هم آن عزیزانی که شما فرمودید کار می کنند.

وی در مورد حضورش در سریال معمای شاه و ایفای نقش آیت الله خامنه ای گفت: سریال معمای شاه برای من حواشی منفی بسیاری داشت، در آن مقطعی که این نقش به من پیشنهاد شد، این یک سریالی بود که زمان پهلوی اول و دوم تا شروع انقلاب سال 57 را نشان می داد، یک کار خیلی حجیم با پروداکشن (تهیه و تولید) خیلی سختی بود، می توان گفت که 99درصد از شخصیت های تاریخی معاصر در این سریال بودند، همه روحانیت ما که در طول انقلاب بودند و افراد سیاسی و کسانی که خط قرمز داشتند و نداشتند در آن حضور داشتند؛ زمانی که این نقش به من پیشنهاد شد با توجه به این که گریم های مختلفی روی بازیگران متعددی انجام شد، در آخر شهرام خلج گریمور خوب این کار گفت که روی صورت من می نشیند، در انتها قرار شد که من این نقش را بازی کنم و برایم خیلی جذاب بود که برای اولین بار قرار است چنین نقشی را بازی کنم، چون در سینما و تلویزیون تقریبا کاراکترهای منفی را بازی کرده بودم، طی گفت و گوهایی که با عوامل کار داشتیم به این نتیجه رسیدیم که این نقش را من بازی کنم، روزهای اول قرار بود که میزان نقش خیلی گسترده تر از این باشد که در سریال دیدیم، متاسفانه مطبوعات و رسانه ما این کاراکتر خیلی خاص و جذاب را به سمت حواشی بردند، اولین حاشیه این بود که چرا یک بازیگر که همیشه نقش های منفی بازی می کند باید نقش مثبتی با چنین ویژگی هایی بازی کند،که متاسفانه این هم از شعور خیلی کمی بود که برخوردار بودند، یک بازیگر باید تمام نقش ها را تجربه کند، در دل کار که رفتیم تجربه خیلی عجیب و غریبی برای من بود، با این که خیلی از سکانس ها حذف شد، فکر کنم فقط 3 یا 4 نمای لانگ شات را در سریال دیدیم، چقدر ما می توانستیم به این نقش بپردازیم، وقتی که روحانی های مختلف از جمله حضرت امام (ره)، آیت الله هاشمی رفسنجانی، شهید مطهری، شهید بهشتیو شهید باهنر را خیلی باز می کنیم چرا نباید به چنین شخصیت تاریخی که در جریانات انقلاب خیلی تاثیر گذاشته است به راحتی از آن بگذرند، متاسفانه به دلیل نگاه های غلطی که خیلی از عزیزان به آن داشتند باعث شد که حاشیه بوجود بیاید و این نقش کمرنگ شود، اما برای من همین حضور کوتاه هم خیلی جذاب بود.

بازیگر سریال معمای شاه ادامه داد: آقای موسی حقانی مشاور مذهبی بود که این صحنه ها را همیشه در کنار کارگردان بودند، اگر نکات فنی یا هنری بود به ما توصیه می کرد، قبل از اینکه بخواهم این نقش را بازی کنم، یک سری مصاحبه ها و مطالعات کلی داشتم تا بدانم چنین شخصیتی در آن برهه چه اتفاقات سیاسی و اجتماعی برایش افتاده است، کارگردان و مشاور مذهبی کار خیلی کمک می کردند که به نقش نزدیک تر شویم؛ البته همه این ها منوط به این بود که کامل نشان داده شود.

این بازیگر تلویزیون در ادامه عنوان کرد: این کار یک اتفاق تلخی برای من داشت، همه فکر می کردند در طول سریال که مشغول به بازی این نقش بودم می گفتند که شما دیگر مسیر بازیگریتان تغییر کرده است و به سیستم وصل شده اید و پولدار شده اید، همه فکر می کردند که این اتفاق می افتد ولی متاسفانه معکوس این اتفاق افتاد، من تا 2 سال نتوانستم کار کنم، به خاطر حواشی که داشتم، کسی به من نگفت که بازی نکن ولی از حس و حال آدم ها می فهمیدم؛ من به دفاتر تولید که می رفتم تا پای میز قرارداد هم می رفتم اما در نهایت به من نقش نمی دادند و می گفتند چون که نقش حضرت آقا را بازی کرده، الان بازی نکند بهتر است، 2 سال شرایط واقعا وحشتناکی داشتم.

وی اظهار داشت: من همیشه رک و واضح صحبت می کنم، آن قدر مطبوعات حساسیت های احمقانه نسبت به این اتفاق نشان دادند که اصلا باعث شد گارد عجیب و غریبی سمت من بیاید، خود مسئولین سازمان صداوسیما هم حساسیت های عجیب و غریبی داشتند، من فکر می کنم که اگر با خود حضرت آقا صحبت می کردیم که قرار است نقش شما را بازی کنیم، ایشان می گفتند که بسم الله و به کار کردن شروع می کردیم.

پس از پخش فیلم، با مردم که برخورد داشتم واکنش های مثبت و منفی داشتند؛ مردم ما حساسیت هایی دارند که بجا نیست.

مهران اذعان داشت: بدون تعارف می گویم، سریال آن بازخوردی که باید داشته باشد نداشت، آن طوری که باید و شاید دیده نشد، یک بخشی نسبت به این نقش گارد می گرفتند، می گفتند چرا در نقش این جایگاه بازی کرده ای؟ من هم می گفتم که بازیگر می تواند هر نقشی را تجربه کند، برخی هم می گفتند که کار خوبی کرده ای که این نقش را بازی کرده ای، دسته سومی هم بودند که می گفتند ای کاش اصلا در این سریال بازی نمی کردی، به خاطر خود سریال که متاسفانه بازخورد خوبی نداشت.

وی در مورد علت عدم موفقیت سریال معمای شاه گفت: این سریال تاریخ را تحریف نکرده است اما خیلی از اتفاقات را غلو آمیز نشان داده است؛ بزرگنمایی که در فیلم صورت گرفته است در ذهن مخاطب این سوال را به وجود می آورد که نکند تاریخ را تحریف کرده باشند؛ اگر به شکل روان و ساده تری نشان داده می شد مردم راحت تر باور می کردند، این مردمی که انقلاب کردند شاید تنها 20 درصدشان از دنیا رفته باشند، 80 درصد دیگرشان هنوز هستند و دارند می بینند، پس نمی توان این ها را فریب داد.

بازیگر سریال زیر هشت در ادامه بیان کرد: تاریخ را باید طوری نشان دهیم که نسل های بعدی که به گذشته نگاه می کنند به عنوان مثال بدانند در سال 57 چه اتفاقی است و خدایی ناکرده نگویند که پدران و مادرانمان کار اشتباهی کرده اند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مقام معظم رهبری واکنش به ایفای نقش داشته گفت: در آن مقطعی که تست گریم شدیم و فیلمبرداری می کردیم، مطمئنا دفتر رهبری عکس را دیده اند و تایید کرده اند وگرنه قبول نمی کردند که این اتفاق بیافتد؛ برای من خیلی جذاب بود و دوست داشتم که حضرت آقا را ملاقات کنم، اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

مهران در مورد وضعیت سینمای ایران بیان داشت: عزیزانی که در راس کار هستند و سیاست گذاری می کنند، این ها ما را به قهقرا می برند و شرایط خطرناک و بغرنجی را در وادی سینما، تئاتر و تلویزیون تجربه می کنیم.

وی در خصوص جایگاهش در سینما اذعان داشت: راضی هستم، اگر در شرایط دیگری بودم مسیر را خیلی جلوتر می رفتم، با توجه به داشته ها و امکاناتم از موقعیتی که دارم راضی هستم، اگر شرایط و امکانات بهتری فراهم می شد در مسیر بهتری از زندگی هنری ام بودم؛ اما در حال حاضر هم از خودم راضی هستم.

علیرضا مهران در پایان گفت: حال هیچکدام از ما در هیچ کار و رشته ای خوب نیست، خداکند اتفاقی بیافتد که مردم از این گرفتاری و خلا خارج شوند، مردم ما بسیار نجیب و دوست داشتنی هستند، حیف است که مسئولین ما این قدر مردم را اذیت می کنند؛ مردم چیز زیادی نمی خواهند، تنها آرامش می خواهند که خیلی طبیعی است، توده مردم ما آرامش ندارند؛ اگر حال مردم را خوب کنند، مردم هم حال آن ها را خوب می کنند.

منبع: راه دانا

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۸۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«افعی تهران» خط قرمزهای اتاق درمان را رد می‌کند/ ارتباط بین روان‌درمانگر و مراجع، ضد روان درمانی است

مقدسیان پاشنه آشیل سریال را در انتخاب روان‌گر درست دانست و گفت: سریال در این نقطه اشتباه می‌کند. مناسبات اتاق درمان به درستی منتقل نمی‌شود و ارتباط بین مراجع و روان درمانگر خارج از اتاق درمان مردود است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مقدسیان منتقد و کارشناس سینما شب گذشته با حضور در برنامه سینمازاویه رادیو گفتگو درباره سریال افعی تهران و نسبت آن با سینمای جنایی گفت: در سینمای جنایی حرکت در عمق خیلی بیشتر است مهم‌تر از اینکه جنایت را چه کسی انجام داده این مهم است که جنایت چرا انجام شده و آن کسی که این جنایت را مرتکب شده دچار چه پیچیده گی های شخصیتی بوده است. در اینجا برای تحلیل سرسخت و عمق پیدا کردن ماجرا این ضرورت که فهم دقیقی از تحلیل موقعیت و روانکاوی داشته باشیم اهمیت پیدا می‌کند.  

وی ادامه داد: پیمان معادی یک ضرورتی را در سینمای ایران حس کرده و آن هم تنوع داستان ها و موقعیت هاست چراکه در سینمای ایارن داستان های جن.ایی که استخوان دار باشند و طعنه به کمدی نزند زیاد نداشتیم. 

مقدسیان درباره نحوه نمایش درونیات شخصیت در افعی تهران گفت: اما معادی یک رندی کرده و همان تلاشی که باید انجام می‌داده تا در موقعیت های مختلف، در جهان شخصیت ورود کند و او را به مخاطب معرفی کند به اتاق درمان آورده است. طبیعی است هر کسی که در اتاق درمان قرار می‌گیرد، درمانگر تلاش کند درونیات او را شناسایی کند. اما اگر قرار بود در اتاق درمان این اتفاق نیفتد باید موقعیت های پیچ در پیچی می‌ساخت که اطلاعات درباره شخصیت کم کم به مخاطب منتقل بشود. 
 
این کارشناس، سینما را به عنوان یک تلنگر برای اهمیت بیشتر به سلامت روان مهم دانست و افزود: واقعیت این است که در همه جای دنیا کمپین هایی تشکیل میشود که آدم ها بیش از پیش به سلامت روان خود اهمیت بدهند. اگر سینما بتواند تلنگری بزند یا روان درمانی به امری تبدیل شود که آدم ها به آن اعتماد کنند و به آن روی بیاورند، اتفاق خیلی مثبتی روی داده است. 

مقدسیان درباره انتخاب روان‌درمانگر و شیوه مواجه سریال با این مساله گفت: دغدغه پیمان معادی در این سریال جدای از اینکه به او کمک کرده درونیات شخصیت را با حضور در اتاق درمانگر به مخاطب منتقل کند، کمک کرده تا او یک نوع فرهنگ سازی هم انجام بدهد. اما همان طور که روان درمانی و سراغ گرفتن از درمان گر مساله ای است که باید روی آن فرهنگ سازی بشود، مسلح شدن به انتخاب روان درمان گر درست هم باید اتفاق بیفتد.

او افزود: ما به اندازه روان درمانگران کاربلد، روان درمانگرانی داریم که ککم عمق و کم دانش هستند و احساس مسئولیت ‎نمی‌کنند و این آسیب زاست. برای همین است که نظام روان درمان گری در دنیا استانداردهای سفت و سختی دارد که باید مانند یک میثاق پزشکی رعایت بشود .

مقدسیان پاشنه آشیل سریال را در انتخاب روان‌گر درست دانست و گفت: سریال در این نقطه اشتباه می‌کند. مناسبات اتاق درمان به درستی منتقل نمی‌شود و ارتباط بین مراجع و روان درمانگر خارج از اتاق درمان مردود است. 

او با بیان اینکه رفتن به سراغ اتاق درمان برای جذاب تر شدن درام، استانداردهایی هم دارد افزود: ماجرا این طور نیست که یا ما نباید سراغ اتاق درمان برویم یا اگر رفتیم هر طور شد آن را جذاب کنیم. یک سری خط قرمزها در اتاق درمان وجود دارد. 
مقدسیان ادامه داد: اطلاعات شخصی روان درمان گر با مراجع نباید درمیان گذاشته شود و آشنایی به غیر از آشنایی اتاق درمان با روان درمان گر نباید اتفاق بیفتد. او فقط باید شنونده باشد همدلی کند اما در نقش روان درمان گر. ممکن است جایی که مراجع درک میشود، احساس وابستگی به درمانگر پیدا کند .اینجا درمانگر یا باید از تکنیک‌ها استفاده کند و برای مراجع واضح بشود که این رابطه عاطفی در نقش درمانگر است و لاغیر. اگر این اتفاق نیفتد باید مراجع به درمانگر دیگری معرفی کند.

این کارشناس سینما استانداردهای اتاق درمان را مهم دانست و افزود: این مهم است که استانداردها را رعایت کنیم چراکه ممکن است کسی بعد از کشمکش های زیادی با خودش بپذیرد که درمان بشود ولی با این اتفاق، نتیجه درخوری نگیرد و اعتماد شخص به روان درمانگر از بین برود و هیچ وقت در زندگی به روان درمانگر مراجعه نکند.

مقدسیان در پایان درباره نقاط مثبت و ضعف اثر گفت: افعی تهران در بخش توجه به روان درمان گری موفق است اما در تصویر کردن اتاق درمان و شیوه رفتار سحر دولت شاهی به عنوان درمان گر و ارتباط عاطفی که بین او و مراجعش( پیمان معادی) تصویر می‌کند، از اساس بر ضد روان درمان است. اینجا دانش و توانایی فیلمنامه نویس کم بوده، او عشق آن را داشته که به این موضوع بپردازد اما علم آن را نداشته. برای جذاب کردن درام هم مولفه های دیگری بود که بدون زیر پا گذاشتن استاندارد ها و خط قرمزها میشد از آنها بهره برد.

دیگر خبرها

  • نشان دادن کولبرها، «نون خ ۵» را جذاب کرد/تصمیمی برای ساخت فصل بعد وجود ندارد
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • «افعی تهران» خط قرمزهای اتاق درمان را رد می‌کند/ ارتباط بین روان‌درمانگر و مراجع، ضد روان درمانی است
  • «نون خ» چه خط‌قرمزهایی را رعایت کرد؟
  • پیام ترسناک هالند: آماده حمله هستم!
  • باخت برایم بی‌معنا است/هندبال گیتی‌پسند در آسیا حرف خواهد زد
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس