Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
محققان واکسنی را توسعه داده‌اند که با هدف قراردادن یک پروتئین خاص که انگل‌ها برای حمله به سیستم ایمنی استفاده می‌کنند از عفونت مالاریا در مدل موش‌های آزمایشگاهی محافظت می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، انگل‌های مالاریا یک پروتئین منحصربه فرد موسوم به «فاکتور مهارکننده مهاجرت ماکروفاژ پلاسمودیوم» (PMIF) تولید می‌کنند که برای چرخه زندگی انگل‌ها ضروری است و انتقال آنها را به میزبان‌های جدید امکان‌پذیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این PMIF موجب نابودی سلول‌های T حافظه می‌شود؛ سلول T، سلول‌های مقابله کننده با عفونت هستند که به تهدیدات واکنش نشان داده و از بدن در مقابل عفونت مجدد محافظت می‌نمایند.

نتایج این مطالعه، کارآمدی و تاثیر واکسن آنتی- PMIFرا اثبات می‌کند.

«ریچارد بوکالا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه یِل کنتیکت، در این باره می‌گوید: «اگر فرد با این پروتئین خاص مورد استفاده از طریق انگل مالاریا برای حمله به واکنش ایمنی واکسینه شود، در مقابل عفونت مجدد محافظت می‌شود.»

در این مطالعه، تیم تحقیق واکسن مبتنی بر RNA را در راستای هدف قراردادن PMIF آزمایش کرد. آنها از رشته‌های انگل مالاریا با PMIF حذف شده به شکل ژنتیکی استفاده کردند و مشاهده کردند موش‌های آلوده به عفونت این رشته از انگل‌ها مبتلا به سلول‌های T حافظه شدند و ایمنی ضدانگلی قوی‌تری را نشان دادند.

تیم تحقیق از دو مدل موش آزمایشگاهی مبتلا به مالاریا برای آزمایش کارآمدی واکسن با استفاده از PMIF استفاده کردند.

در مرحله بعدی محققان قصد دارند واکسن را برای افرادی که تاکنون مبتلا به مالاریا نشده‌اند، عمدتا کودکان، توسعه دهند.

در همین زمینه: داروهای ضدمالاریا درمان سرطان را موثرتر می‌کنند درمان سرطان با داروی قدیمی مالاریا خطر شیوع ابرمالاریا در جهان کشف روشی جدید برای مقابله با نیش پشه مالاریا استفاده از پوسته خرچنگ برای نابودی پشه مالاریا هشدار درباره عواقب شیوع انگل مقاوم در برابر داروی مالاریا نوبل پزشکی برای درمان انگل‌ و مالاریا نخستین واکسن مالاریا در راه گرفتن مجوز در اروپا

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۸۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی

محمدرضا واحدی جو در گفت‌وگو با قدس خراسان اظهار کرد: واکسیناسیون زائران حج عمره از امروز آغاز شده و تا یک هفته ادامه خواهد داشت.

مدیر مرکز پزشکی حج و زیارت خراسان رضوی ادامه داد: این واکسیناسیون بر طبق زمان بندی انجام شده برای ۶۹ کاروان به تدریج در این یک هفته عملیاتی می‌شود که واکسیناسیون ۳۹ کاروانی که از مشهد و دو شهر فریمان و چناران هستند در مرکز درمانی امام خمینی (ع) مشهد انجام و زائران ۳۰ کاروان دیگر نیز در ۱۱ مرکز سایر شهرستان‌های خراسان رضوی به همان روال زمان بندی شده‌ای که کاروان‌ها اعلام شده انجام می‌پذیرد.

وی بیان کرد: تزریق واکسن مننژیت چهار ظرفیتی در این مرحله از واکسیناسیون برای کلیه زائرانی که طی دو سال گذشته این واکسن را دریافت نکردند الزامی است اما آن‌هایی که ۲۲ فرودین ۱۴۰۱ به قبل واکسن مننژیت را تزریق کردند یا تزریقی نداشتند ملزم به دریافت این واکسن به دلیل احتمال افزایش شیوع این بیماری در تجمعات هستند.

واحدی جو در پاسخ به این پرسش که آیا برای سفر حج عمره تزریق واکسن کرونا نیز انجام می‌شود، گفت: در حال حاضر برنامه‌ای برای تزریق واکسن کرونا برای حجاج وجود ندارد و سایر واکسن‌ها از جمله آنفولانزا نیز با نظر پزشک خواهد بود.

مدیر مرکز پزشکی حج و زیارت خراسان رضوی بیان کرد: معاینات پزشکی بیش از ۹ هزار عمره گزاری که قرار است از خراسان رضوی به سزرمین وحی سفر کنند که چندی قبل آغاز شد به پایان رسید که با این وجود همه آماده مهیا شدن شرایط سفر هستند.
 

هاشم رسایی‌فر

دیگر خبرها

  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه