Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-05@02:25:25 GMT

گرمای شدید روی تفکر تاثیر می‌گذارد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۸۹۱۴۱

رویداد۲۴به گزارش گاردین، اگر هوای گرم تابستان شما را کُند می‌کند، شما تنها نیستید. یک مطالعه جدید از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد که گرمای شدید می‌تواند بر توانایی‌های شناختی و ادراک تاثیر منفی بگذارد که حتی تا بعد از کاهش دما نیز طول می‌کشد.
 
این مطالعه بر تاثیر دوره‌های شدید گرما بر دانش‌آموزان تمرکز داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا به حال، به خوبی شناخته شده است که شرایط شدید آب و هوایی و امواج گرما می‌تواند سلامت جسم را تحت تاثیر قرار دهد. این موضوع به ویژه برای سلامت سالمندان صادق است.
 
با این حال، این مطالعه یکی از معدود پژوهش‌هایی است که می‌گوید صرف نظر از سن، درجه حرارت بالا می‌تواند بر توانایی شناختی افراد تأثیر بگذارد.
 
به عنوان بخشی از مطالعه، 44 دانشجوی بوستونی به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه در یک ساختمان با تهویه مطبوع قرار داده شدند، در حالی که گروه دیگر در یک ساختمان بدون تهویه قرار گرفتند.
 
این مطالعه 12 روز ادامه یافت و در اوج تابستان در سال 2016 انجام شد. 5 روز اول مطالعه به طور عادی گرم بود، اما 5 روز بعدی با یک موج گرما همراه شد. دو روز باقی‌مانده از مطالعه، دوره بسیار خنکی را طی کردند.
 
در این مطالعه، از همه دانش‌آموزان پس از بیدار شدن در هر صبح، یک آزمایش کوتاه بر روی گوشی‌های هوشمندشان گرفته می‌شد.
 
دانش‌آموزان واقع در ساختمان بدون تهویه نه تنها بدتر از گروه دوم آزمون می‌دادند، بلکه در پنج مرحله مختلف شناخت نیز کاهش قابل ملاحظه‌ای از خود نشان دادند.
 
دانش‌آموزان بدون تهویه وقتی با پرسش‌های پایه ریاضی مواجه شدند، 3/13 درصد نمره پایین‌تر از گروه دیگر گرفتند. همچنین 13.4 درصد بیشتر طول کشید تا نسبت به یک آزمون که نیاز به شناسایی رنگ برخی کلمات داشت، واکنش نشان دهند.
 
حتی زمانی که دوره خنکی هوا در دو روز آخر مطالعه فرا رسید، این اثرات منفی ادامه یافت. این نشان می‌دهد که بر اساس این مطالعه، تاثیر موج گرما حتی پس از کاهش دما هم می‌تواند ادامه یابد.
 
این امر به علت این واقعیت است که بسیاری از ساختمان‌ها برای حفظ گرما و انرژی طراحی شده‌اند و بنابراین موج گرمای داخلی را می‌توان حتی زمانی که درجه حرارت در خارج از ساختمان پایین آمده است، حس کرد.
 
این خبر بدی است، چرا که بخش قابل توجهی از مردم، روز خود را در داخل ساختمان‌ها می‌گذرانند. این نشان می‌دهد که بسیاری از مردم در طول ماه‌های گرم، بدون اینکه متوجه شوند و یا حتی علت آن را بدانند،  از نقصان ادراک رنج می‌برند.
 
از آنجایی که تغییر اقلیم موجب بالا رفتن درجه حرارت در سراسر جهان شده است، این مشکل در ادراک می‌تواند به زودی آشکارتر شود.
 
محققان این تحقیق امیدوارند که با جلب توجه به تاثیر گرمای شدید و گرم شدن کره زمین روی افراد، مردم بیشتری در مورد تغییرات آب و هوایی دغدغه‌مند شوند.
 
با برجسته کردن اینکه چگونه تغییرات در محیط زیست بر روی فرد تاثیر می‌گذارد، می‌توان مردم را به مبارزه با بحران تغییرات اقلیم ترغیب کرد.
 
بنابراین اگر در تابستان داخل ساختمان کار می‌کنید و احساس می‌کنید که فکر کردن برایتان دشوار شده، یک پنجره را باز کنید یا چند دقیقه‌ای را خارج از ساختمان بگذرانید یا در صورت موجود بودن، از تهویه یا کولر استفاده کنید و ذهن خود را آماده نگه دارید.
 
این مطالعه در اوایل این هفته در نشریه PLOS Medicine منتشر شد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 گرمای شدید تفکر تاثیرگذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۹۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت

به گزارش خبرآنلاین، «خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده می‌شود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نان‌ها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نان‌های ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمی‌شود.

تاثیر ویتامین B بر خلق و خو

به گزاش ایلنا، رحمانی درباره تاثیر ویتامین‌ها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامین‌های گروه ب در خلق و خو به‌ دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.

وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش می‌آید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است. B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت می‌شود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین می‌برد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین می‌رود برای همین کمبود آن بیشتر حس می‌شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902665

دیگر خبرها

  • (ویدئو) رنج حیوانات خانگی و خیابانی در پی گرمای بی‌سابقه در آسیا
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • حمله شدید پرسپولیس به سپاهان: تفکر داعشی
  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • انسان‌تباران دنیسووا چه کسانی بودند؟ (+عکس)
  • اسلام هراسی پای شهردار مسلمان لندن را هم گرفت
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی