Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛طرح ساماندهی سیم‌کارت‌ها برای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی، با راه‌اندازی سامانه استعلام تعداد خطوط مشترکین همراه شد. بدین ترتیب کاربران با مراجعه به این سامانه می‌توانند از تعداد خطوطی که به نام آن‌هاست آگاه شده و نسبت به غیرفعال کردن خطوطی که از آن‌ها استفاده نمی‌کنند، اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح ساماندهی سیم‌کارت‌های بی‌نام و نشان از نیمه سال ۱۳۹۳ با اجرای فاز اول آغاز شد که دریافت کد ملی و اطلاعات هویتی مالکان سیم‌کارت‌ها از طریق سامانه اپراتورها صورت گرفت. پس از آن، سامانه استعلام تعداد خطوط مشترکین تلفن همراه به نام اشخاص برروی پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از مهر ۱۳۹۴ راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: چگونه از خدمات اپراتورها شکایت کنیم؟

بدین ترتیب تمامی مشترکان می‌توانند با مراجعه به پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در بخش خدمات الکترونیک و یا در نشانی اینترنتی mobilecount.cra.ir به این سامانه مراجعه کرده و از تعداد سیم‌کارت‌هایی که با کد ملی آنان ثبت شده است، مطلع شوند. همچنین کاربران می‌توانند علاوه بر استفاده از سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، با ارسال کد ملی مالک خط به یکی از شماره‌های ۳۰۰۰۱۵۰ و ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ از طریق یکی از خطوط تحت مالکیت، نسبت به استعلام تعداد خطوط ثبت شده به نام خود اقدام کنند.

در این سامانه شما می‌توانید تعداد تمامی سرویس‌های مخابراتی که به نام شما ثبت شده را استعلام کنید. نتیجه این استعلام به خط تلفن همراه اعلام‌شده توسط شما پیامک می‌شود. بنابراین حداقل باید در یکی از اپراتورهای تلفن همراه، یک سیم کارت با کد ملی (شناسه هویتی) شما ثبت شده باشد. در فاز اول طرح، تعداد سیم‌کارت‌های شما در اپراتورهای تلفن همراه اعلام می‌شود و در فازهای بعد، تعداد سایر سرویس‌های مخابراتی نظیر ADSL، تلفن ثابت، TD-LTE، وایمکس و ...) نیز برای شما ارسال خواهد شد.

درصورت همخوانی اطلاعات ورودی با اطلاعات ثبت‌شده در سامانه، نتایج ازطریق پیامک با نام CRA.ir برای شما ارسال خواهد شد. عدم دریافت پیامک و یا وجود هرگونه مغایرت ممکن است به دلایل مختلفی باشد که برای حل مشکل باید به اپراتورهای مربوطه مراجعه کنید.

علت وجود مغایرت چیست؟

اگر در روز قبل از استفاده از سامانه، از طریق وب‌سایت یا پیامک به شماره ۳۰۰۰۱۵۰ از سامانه استعلام گرفته باشید، پاسخی برای شما ارسال نخواهد شد. درصورتی برخی از سرویس‌های در اختیارتان به نام شما ثبت نشده باشد و یا اطلاعات هویتی برای برخی از سرویس‌های در اختیارتان فاقد شناسه هویتی بوده یا شناسه هویتی ثبت‌شده صحیح نباشد، نیز می‌تواند علت بروز مغایرت باشد.

اگر همه یا برخی از سرویس‌های خود را بدون رعایت «ضوابط و مقررات تغییر نام» به دیگران واگذار کرده باشید و یا تعدادی سرویس به نام شما و البته بدون اطلاع شما در بانک اطلاعاتی اپراتورها ثبت شده است نیز می‌تواند به بروز مغایرت منجر شود.

با توجه به اینکه هر خط یا سرویس ارتباطی دیگری که به نام مشترک باشد، مسئولیت و عواقب ناشی از سوءاستفاده از آن را برای کاربر به همراه دارد و همچنین مسئولیت هرگونه سوءاستفاده از تجهیزات و امتیازات مخابراتی واگذار شده خارج از ضوابط قانونی، با مالک قانونی آن‌هاست، برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، طرح احراز هویت سیم‌کارت‌های تلفن همراه برای اینکه دیگر در ایران سیم‌کارت بدون هویتی وجود نداشته باشد، دنبال شد.

این خدمات فقط به افراد حقیقی داده می‌شود که حداقل یک سیم‌کارت در یکی از اپراتورهای چهارگانه داشته باشند. بدین ترتیب مشترکین تلفن همراه باید کد ملی و شماره تلفن همراه خود را در این سامانه وارد کنند. پس از ثبت اطلاعات، پیامکی برای آن‌ها ارسال می‌شود که در آن تعداد سیم‌کارت‌های ثبت شده با کد ملی متقاضی در هر اپراتور تلفن همراه درج شده است.

هر مشترک در هر دوره ۱۰ روزه فقط یک‌بار می‌تواند از این سامانه تعداد خطوط خود را استعلام کند. همچنین درصورتی که از آخرین استعلام بیش از ۱۰ روز گذشته ولی موفق به استعلام نشده باشید، می‌توان موضوع را با مدیریت سامانه درمیان گذاشت. با وارد کردن اطلاعات اولیه، کد رهگیری به شما داده خواهد و پس از آن پیامکی با محتوای تعداد سیم‌کارت‌ها در هر اپراتور برایتان ارسال خواهد شد.

مشترکان تلفن همراه درصورت مشاهده هرگونه مغایرت در تعداد خطوط ثبت‌شده به نام خودشان می‌توانند برای جلوگیری هر نوع سوءاستفاده احتمالی، شخصا به دفاتر خدمات مشترکین اپراتورها مراجعه کنند و با ارائه کارت ملی از تمامی خطوط به نام خود که ممکن است بدون اطلاع مشترک به نام وی ثبت شده باشد، آگاه شده و برای قطع هر یک از سیم‌کارت‌ها اقدام کنند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

سیم‌کارت‌های به نام‌ خودتان را حتما پیگیری کنید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اپراتور دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۹۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت‌های بانکی قدیمی خود را با کارت جدید جایگزین کنید

سامانه ثبت‌نام کارت جدید بانکی نکسو در دسترس قرار گرفت. متقاضیان دریافت این کارت بانکی می‌توانند با ورود به سامانه نکسو به‌صورت غیرحضوری طی چند دقیقه فرایند دریافت کارت را انجام دهند. نکسو نخستین کارت بانکی کشور است که با استفاده از فناوری‌های نوین مالی، امکان کسب تجربه جدیدی از سرمایه‌گذاری و بانکداری نوین را در اختیار دارندگان این کارت می‌گذارد. ثبت‌نام و ارسال این کارت به‌مدت محدود رایگان است.

ویژگی‌های کارت بانکی جدید نکسو

بررسی‌ها نشان می‌دهد کارت نکسو با امکانات و ویژگی‌های خاصی که دارد، می‌تواند جایگزین تمام کارت‌های بانکی رایج شود. نخستین مزیت استفاده از کارت نکسو، امکان پرداخت سود روزشمار 23 تا 26 درصد است. این سود روزشمار امکان خاصی است که فقط با ثبت‌نام و دریافت کارت نکسو می‌توانید از مزایای آن بهره‌مند شوید.

اگر از کارت‌های معمول بانکی استفاده کنید، هر مقدار مانده در حساب خود داشته باشید، هیچ سودی به آن پرداخت نمی‌شود. در حالی‌که با دریافت کارت نکسو هر ریال از مانده حساب بانکی شما تبدیل به سرمایه‌گذاری هوشمند شده و به آن سود روزشمار پرداخت می‌شود.

مزیت دیگر کارت نکسو این است که هر مقدار به آن وجه واریز یا برداشت کنید، هیچ اختلالی در فرایند پرداخت سود روزشمار آن وارد نمی‌شود. تصور کنید در طول ماه به‌طور متوسط 50 میلیون تومان مانده کارت بانکی شما باشد. انتهای ماه بیش از 960 هزار تومان سود برایتان واریز می‌شود. این در حالی‌ است که اگر همین مبلغ را در کارت بانکی عادی داشته باشید، هیچ سودی به آن تعلق نمی‌گیرد.

چطور کارت نکسو دریافت کنیم؟

همان‌طور که در ابتدای این مطلب اشاره شد، سامانه ثبت‌نام کارت بانکی نکسو، اخیرا باز شده و به‌سادگی می‌توانید به‌صورت غیرحضوری تقاضای دریافت این کارت را ثبت کنید. گروه مالی فارابی که ارائه دهنده خدمات کارت نکسو است، به مدت محدود صدور و ارسال این کارت را به‌طور رایگان انجام می‌دهد. از این رو در حال حاضر هیچ هزینه‌ای برای ثبت‌نام و ارسال این کارت دریافت نمی‌شود. برای دریافت این کارت کافیست روی لینک ثبت‌نام کارت نکسو کلیک کنید و طی چند دقیقه به‌طور آنلاین تقاضای خود را ثبت کنید. بعد از ثبت‌نام، کارت نکسو به‌طور رایگان به آدرس اعلامی شما ارسال می‌شود.

 

کارت نکسو چطور سود روزشمار پرداخت می‌کند؟

فرایند تخصیص سود روزشمار در کارت نکسو، یک فرایند نوین مالی است؛ اما هیچ زحمتی برای مشتری ایجاد نمی‌کند. این سود از محل اتصال هوشمند این کارت به صندوق درآمد ثابت هدیه فارابی تامین می‌شود. مدیریت صندوق هدیه بر عهده شرکت سبدگردان فارابی که مدیریت دارایی بیش از 150 هزار میلیارد ریال را بر عهده دارد. افراد پس از دریافت کارت نکسو کافیست برای کسب سود روزشمار هر مبلغی که مد نظرشان است به کارت نکسو منقل کنند و با فعالسازی گزینه سرمایه‌گذاری خودکار، از سود روزشمار 23 تا 26 درصد(معادل سالانه) بهره‌مند شوند. همان‌طور که اشاره شد، ثبت نام و صدور کارت نکسو به‌صورت آنلاین و از طریق این لینک انجام می‌شود؛ بنابراین به‌راحتی می‌توانید با وارد کردن اطلاعات، کارت نکسو را درب منزل خود دریافت کنید.

اگر جهت استفاده یا فعال‌سازی کارت نکسو به راهنمایی نیاز دارید، در هر ساعت از شبانه‌روز می‌توانید با کارشناسان مرکز پشتیبانی گروه مالی فارابی با شماره 1561)بدون پیش‌شماره( در ارتباط باشید.

دیگر خبرها

  • از کجا بفهمیم سرطان رحم داریم ؟ | شایع ترین علت سرطان دهانه رحم را بشناسید
  • افزایش تعداد گورهای دسته جمعی کشف شده در غزه/ کشف ۴۹ جسد دیگر
  • کارت‌های بانکی قدیمی خود را با کارت جدید جایگزین کنید
  • شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد
  • چشمی و حردانی محروم شدند
  • ثبت نام نمایندگان رسانه‌ها به منظور پوشش دیدار ایران و ازبکستان
  • جانمایی ۵۹ صندوق الکترونیکی برای انتخابات در سوادکوه
  • رونالدو؛ یک گوشه در حال رکوردزنی!
  • جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است