Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از قدیمی ترین معضلات در نظام اقتصادی کشور، عدم ایجاد رابطه صحیح میان ایده پردازان، محققان و دانشگاهیان با مراکز تامین مالی از جمله بانک هاست، به این معنا که صاحبان دانش و طرح های خلاقانه، به دلیل نداشتن توانایی مالی، ایده هایشان را در کتابخانه ها بایگانی می کنند. آفتاب‌‌نیوز : بسیار شنیده شده که دانشمندان یا دانشجویان توانمند کشورمان، با وجود داشتن طرح های نو و راهکارهای مطلوب برای حل مشکلات بخش های مختلف، نمی توانند این طرح ها را عملیاتی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت این پدیده هم درگیر شدن نهادهای اجرایی با اقدامات روزمره و نبود بودجه برای اجرایی کردن طرح های پژوهشی است.
نگران کننده تر این که بسیاری از این طرح ها با وجود این که می توانند مشکلات کشور خودمان را برطرف کنند، پس از ارائه پیشنهادهای مالی بزرگ و مناسب به کشورهای دیگر رفته و در آنجا عملیاتی می شوند.
در چنین شرایطی، بانک ها هم به دنبال اجرای طرح های نو با هدف حل مشکلات جامعه هستند، اما حقیقتا پیدا کردن صاحبان چنین طرح هایی در میان انبوهی از ایده پردازان، دانشجویان و اساتید دانشگاهی کاری سخت و پیچیده است.
با هدف حل مشکل دوری دانشگاه از مراکز تامین مالی، بانک ملی ایران چاره ای اندیشیده و آن را در مرحله اجرا قرار داده است.
در این طرح، ایده راه اندازی دپارتمان بانک ملی ایران در برخی دانشگاه های بزرگ کشور مطرح و پیگیری شده است. با این روش، نمایندگانی از بانک در این دپارتمان ها مستقر شده و آن را به مرکزی برای دریافت ایده ها، ارائه پیشنهادهای تامین مالی طرح ها و نیز مشاوره دریافت تسهیلات تبدیل خواهند کرد.
طبیعی است که کوتاه کردن روش های طولانی و پیچیده اداری با هدف کمک به طرح های دانش بنیان و نیز حمایت حداکثری از دانشمندان ایرانی در کنار تقویت استارت آپ ها، می تواند به تسریع در حل چالش های موجود در کشور بسیار کمک کند.
بانک ملی ایران از دیرباز در کنار دانشگاهیان و دانشمندان کشور بوده و هست و امیدوار است این طرح جدید که به زودی از سوی اداره کل تحقیقات و برنامه ریزی این بانک عملیاتی خواهد شد، راه تازه ای به سوی توسعه کشور باز کند.
منبع: روابط عمومی بانک ملی ایران کد خبر: ۵۳۴۶۰۰ تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۸

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۹۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 بررسی عملکرد بانک توسعه تعاون در دیوان محاسبات 

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات کشور، علی کامیار، دادستان دیوان محاسبات در این جلسه با بیان اینکه بخش تعاون در کشور نیازمند تقویت است و سازوکار حمایتی و سرمایه گذاری در این بخش باید توسعه پیدا کند، گفت: رعایت سهم ۷۰ درصدی پرداخت تسهیلات تعاونی توسط بانک‌ها بسیار حائز اهمیت است.  وی افزود: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری شعار امسال را «جهش تولید با مشارکت مردم» بیان فرمودند و از سوی دیگر بانک توسعه تعاون به دلیل ماهیت فعالیت هایش دانش و تخصص لازم را در این زمینه دارد و آسیب شناسی‌های لازم را در حوزه تعاون و تولید انجام داده است، انتظار می‌رود که در تحقق شعار سال و توسعه بخش تعاونی در کشور برنامه‌ها و فعالیت‌های بیشتری را انجام دهد.  کامیار ضمن تشکر از ارائه گزارش کامل عملکرد توسط مسئولین بانک توسعه تعاون، خاطر نشان کرد: دیوان محاسبات کشور به عنوان کمک کننده و یاریگر در کنار دستگاه‌های اجرایی است و راهکار‌های قانونی لازم را ارائه خواهد داد.  در ابتدای جلسه، مسئولین بانک توسعه تعاون گزارشی از عملکرد این بانک ارائه کردند و در ادامه فتاحی رئیس هیات مدیره بانک از سیاست‌ها و راهبرد‌های پیشگیرانه دیوان محاسبات کشور تشکر کرد و گفت: راهنمایی‌های دیوان محاسبات موجب کاهش انحراف دستگاه‌ها می‌شود و ما تلاش می‌کنیم که از ظرفیت بالای این نهاد نظارتی بهره لازم را ببریم.    بر اساس گزارش ارائه شده در این جلسه، بودجه پیشنهادی بانک با ارقام پیشنهادی سازمان برنامه و بودجه دارای مغایرت است. به نحوی که در گزارش شش ماهه بانک، صورت‌های مالی حسابرسی شده دارای سود بوده، اما در گزارش سازمان برنامه و بودجه زیانده عنوان شده است.   همچنین در این جلسه وضعیت مالکیت شرکت‌های زیرمجموعه بانک، صورت‌های مالی، نحوه و نوع پرداخت تسهیلات، عملکرد بانک در حوزه واگذاری وثایق تملیکی و عملکرد مالیاتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.   در گزارش ارائه شده در این جلسه، تاکید شد که واریز منابع حاصل از فروش اموال مازاد به حساب خزانه داری کل کشور توسط بانک صورت نگرفته است و در راستای اجرای حساب واحد خزانه، از تعداد ٢۴ حساب ١۵ حساب بسته شده و ٩ حساب باقی مانده که به علت دستور قضایی تاکنون بسته نشده است.   دیوان محاسبات کشور همچنین در این جلسه، ضمن تاکید بر لزوم تدوین برنامه عملیاتی در راستای تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضرورت پیگیری بند‌های حسابرسی مرتبط با نحوه و نرخ تسعیر ارز دارایی‌ها و بدهی‌ها در بانک‌ها را مورد تاکید قرار داد.

دیگر خبرها

  • پرسپولیس و استقلال بعد از واگذاری چه تغییری خواهند کرد؟ | گام تازه برای برتری در مسابقات
  • رونمایی از پست بانک متحول شده
  • برخی از کارکنان موسسه مالی و اعتباری نور همچنان در صف انتظار جذب رسمی در بانک ملی
  • پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت علوم جزء ۵ کشور برتر جهان
  • زوایای هوشمندسازی انرژی در برنامه هفتم توسعه
  •  بررسی عملکرد بانک توسعه تعاون در دیوان محاسبات 
  • بانک ایده‌ها و تجارب نظام آموزشی در بوشهر ایجاد می‌شود
  • ضرورت جذب سرمایه گذاری مالی و مشارکت مردمی در توسعه معادن
  • بانک ملی ایران باید به یک سوپرمارکت خدمات مالی تبدیل شود
  • آیا سودسازی پست بانک ایران میتواند به داد سهامدارانش برسد؟!