Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که واشنگتن همچنان سیگنال های ضد و نقیضی در مورد امکان معافیت مشتریان نفتی ایران از تحریم ها ارسال می کند، پالایشگاه های ژاپنی احتمالا در ماه اوت بارگیری محموله های نفتی از ایران را متوقف خواهند کرد. ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۹ اقتصادی نفت و انرژی اقتصاد جهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری پلاتس، در حالی که واشنگتن همچنان سیگنال های ضد و نقیضی در مورد امکان معافیت مشتریان نفتی ایران از تحریم ها ارسال می کند، پالایشگاه های ژاپنی احتمالا در ماه اوت بارگیری محموله های نفتی از ایران را متوقف خواهند کرد و در نتیجه خرید نفت ژاپن از ایران در ماه بعدی به حداقل خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع آگاه گفتند، تعدادی از پالایشگاه های ژاپنی که به صورت معمول از ایران نفت وارد می کنند، برنامه ای برای بارگیری نفت از ایران در ماه اوت ندارند.

این منابع افزودند، عدم وجود بارگیری های برنامه ریزی شده در ماه اوت بدان معناست که ژاپن احتمالا در این ماه تنها چند تک محموله نفتی که در ماه جولای بارگیری شده اند از ایران تحویل خواهد گرفت.

به گفته این منابع، 2 سوپرتانکر حامل نفت ایران، که هر دو در اوایل ماه جولای بارگیری شده اند هم اکنون در راه بنادر ژاپن هستند و قرار است اواخر ماه جولای به مقصد برسند. اما یکی از این سوپرتانکرها ممکن است در ماه اوت بار خود را تخلیه کند.

واردات نفت ژاپن از ایران به این دلیل در حال کاهش است که حداقل چند شرکت کشتیرانی ژاپنی به دلیل تحریم های دولت آمریکا تصمیم گرفته اند هیچ محموله نفتی ایران را که در ماه اوت یا پس از آن بارگیری خواهد شد نپذیرند.

یک خریداری ژاپنی نفت ایران در این باره گفت: «ما (در مورد خرید نفت از ایران) موضع بی طرفی داریم... اگر شرکت های کشتیرانی (نفت ایران را) بارگیری نکنند، ما هم از این کشور واردات نخواهیم داشت.»

مقامات ارشد دولت آمریکا در طی هفته های اخیر، اظهارات متناقصی را در مورد امکان معاف شدن مشتریان ایران از تحریم های نفتی علیه این کشور به زبان رانده اند.

منابع مطلع همچنین گفتند، شرکت های کشتیرانی ژاپنی پس از شنیدن سخنان هفته گذشته وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر بررسی درخواست های معافیت از تحریم های ایران، رویکرد محتاطانه خود را تغییر دادند. یک شرکت کشتیرانی ژاپنی هم گفته، هیچ درخواستی از پالایشگاه های ژاپنی برای حمل نفت ایران پس از ماه جولای دریافت نکرده است.

انتهای پیام/53

R1012128/P1012122/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحیدرضا زیدی‌فرد صبح امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه جامع همکاری مشترک میان سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت با بیان اینکه با آغازبه‌کار دولت سیزدهم بحث افزایش همکاری میان این وزارتخانه و سازمان انرژی اتمی ایران بیشتر مورد تأکید قرار گرفت، گفت: امروز با امضای این تفاهم‌نامه همکاری‌ها در مسیر فناورشدن صنعت نفت منسجم‌تر پیش خواهد رفت.

وی با اشاره به ارائه دستاورد‌های بزرگ علمی سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت‌های زیرمجموعه آن در حاشیه نمایشگاه پتروتک، ادامه داد: تلاش می‌کنیم از سرریز فناوری‌های به‌دست‌آمده در صنعت هسته‌ای کشور، برای افزایش کیفیت فرایندها، تجهیزات و محصولات نفتی بهره ببریم.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به رتبه نخست وزارت نفت در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: با حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هسته‌ای می‌توانیم به فناوری‌های جدیدی در زمینه آزمایشگاه‌های مرجع، استاندارد‌های بالاتر، ایمنی و دیگر موارد مرتبط دست یابیم.

ایران به فناوری تولید مستقیم هلیوم از گاز طبیعی دست یافت

محمد قنادی مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه امروز روز خوبی برای دو صنعت بزرگ نفت و هسته‌ای کشور است، گفت: کاربرد‌های فناوری هسته‌ای در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی آن‌قدر زیاد است که نمی‌توان حتی در چند ساعت نیز همه آنها را شرح داد.

وی با بیان اینکه تاکنون دستاورد‌های خوبی در زمینه استفاده از فناوری هسته‌ای در بخش‌های مختلف صنعت نفت همچون اکتشاف، چاه‌پیمایی، نشت نفت، چگالی‌سنجی، صحت‌سنجی و... انجام شده است، افزود: با امضای این تفاهم‌نامه شاهد رونق بیشتر همکاری‌های عمیق بین سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت در آینده نزدیک خواهیم بود.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران به تأکید‌های وزیر نفت و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران برای تشکیل کارگروه‌های مشترک بین دو نهاد دولتی برای امضای قرارداد‌ها پس از امضای این تفاهم‌نامه اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه‌ای که امروز امضا شد نقش مهمی در تسریع ساخت تجهیزات ابزار دقیق و افزایش همکار‌های دو طرف خواهد داشت.

قنادی ادامه داد: فعالیتی در صنعت نفت کشور وجود ندارد که نتوان آن را با فناوری هسته‌ای گره زد و این دو صنعت همواره دروازه ورود فناوری‌های نو به کشور بوده‌اند.

وی همکاری با شرکت ملی حفاری ایران، شرکت ای‌آی‌ای‌دی (شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی)، پتروشیمی آریاساسول، پتروشیمی گچساران و... در زمینه دستگاه‌های ابزار دقیق را از تازه‌ترین نمونه‌های همکاری میان سازمان انرژی اتمی ایران و صنعت نفت برشمرد و گفت: هر دو نهاد تجربه‌های زیادی در زمینه اکتشاف مواد هیدروکربوری و هسته‌ای در زیر زمین دارند که می‌توانند با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

تبدیل ضایعات پلاستیکی به سوخت جت و سایر فرآورده‌های هیدروکربوری

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران از تبدیل ضایعات پلاستیکی به سوخت جت و دیگر فرآورده‌های هیدروکربوری با استفاده از پرتودهی هسته‌ای در مقیاس آزمایشگاهی خبر داد و گفت: این سازمان همچنین دستاورد‌های خوبی در زمینه برداشت هلیوم از گاز طبیعی، بدون تبدیل گاز به گاز طبیعی مایع شده (ال‌ان‌جی) داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور
  • رشد ۸.۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالای کانتینری
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  •  استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی