Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم-ایرنا- رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: درشرایط فعلی جهان، دین به عنوان حقیقتی برخاسته از فطرت، مولفه ای پرقدرت در تصمیم گیری های نظام بین الملل است و این مساله نشان می دهد تفکر عده ای مبنی بر این که دوران گرایش به دین پایان یافته، صحیح نیست.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: امروز دین در تمام دنیا به یک مساله اساسی و تاثیرگذار در تحولات سیاسی و اجتماعی تبدیل شده و به همین علت، دین پژوهی یکی از شاخه های مهم علوم در قرن حاضر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در زمان کنونی، یکی از مهمترین حوزه های فعالیت دانشگاه ها و مراکز معتبر علمی جهان، مساله دین و ابعاد متنوع آن است که در همین راستا، به طور میانگین روزانه بیش از یک هزار جلد کتاب معتبر علمی در این رابطه منتشر می شود.
وی ادامه داد: مساله دین در قرن بیست و یکم از جمله مهمترین مولفه های تصمیم گیری جوامع مختلف به شمار می آید و حتی نهادهای دینی که می خواهند از این مساله به دور باشند نیز، خود در کانون موضع گیری ها قرار می گیرند.
نواب گفت: امروز حتی رفت و آمد رهبران دینی به نقاط مختلف جهان، نقش بسزایی در معادلات سیاسی و اجتماعی نظام بین الملل ایفا می کند و به طور دقیق مورد توجه کارشناسان و صاحب نظران این حوزه قرار می گیرد.
وی بیان کرد: اندیشمندان بسیاری جایگاه کنونی دین در تحولات سیاسی جهان معاصر را ناشی از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران با استفاده از آموزه های دینی می دانند و به تحلیل رابطه مستقیم دین و سیاست از این منظر می پردازند.
وی ادامه داد: شناخت دقیق و علمی ادیان ومذاهب موضوعی است که لازم بود در نظام دانشگاهی کشور مورد توجه قرار گیرد و در همین راستا دانشگاه ادیان و مذاهب در شهر قم ایجاد شد تا علاوه بر پژوهش های عمیق فردی که توسط صاحب نظران حوزه و دانشگاه پیرامون شناخت ادیان صورت گرفته بود، نهادی علمی به صورت منسجم عهده دار فعالیت های دانش محور در این بخش شود.
دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت‌‌و‌گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت‌ همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه‌ی اسلام بر اساس آموزه‌های اهل‌بیت علیهم‌السّلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می‌نماید.
این دانشگاه دارای سه هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلات تکمیلی، 60 عضو هیات علمی و 200 استاد همکار در هفت دانشکده ادیان، مذاهب، شیعه شناسی، فلسفه، فرهنگ و زبان ملل، عرفان و مطالعات زنان است.
7405/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي دين تصميم گيري نواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۰۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد

دکتر حسن هاشمی پور متولد ۱۳۵۰ در رفسنجان است که مقطع کارشناسی در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه تهران و مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را گذرانده است.

وی استاد تمام مهندسی شیمی بوده که دارای سابقه تدریس ۲۳ سال در دانشگاه های شهید باهنر کرمان و ولی عصر (عج) رفسنجان است.

حوزه تخصص وی سینتیک شیمیایی و جداسازی مواد در قالب پژوهش های تجربی و ریاضی با تاکید بر فناوری نانو است که نتایج این تحقیقات چاپ حدود ۱۰۰ مقاله در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی، یک ثبت اختراع بین‌المللی، یک کتاب با ناشر بین‌المللی و دو کتاب با ناشر ملی است.

دکتر هاشمی پور در حوزه فناوری دارای یک شرکت دانش بنیان با تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است. 

وی دارای فعالیتهای اجرایی متعدد در سطح ملی و استانی است. همچنین در حوزه ارتباط با صنعت پروژه های صنعتی متعددی با صنایع مختلف دارد که نتایج عملی و کاربردی داشته است.

دستاورد مجموعه این فعالیت ها منجر به آن شد که در سال ۱۴۰۱ از سوی وزارت عتف، دانشمند برتر کشور در حوزه ارتباط با صنعت معرفی شود.

گفتنی است: طی مراسمی روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه با حضور مسئولین کشوری در دانشگاه تهران از دکتر هاشمی پور به عنوان استاد نمونه کشوری تقدیر و تجلیل خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • هم اندیشی علمی مساله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • همایش بین‌المللی نهج‌البلاغه و حمایت از فلسطین
  • غیرت؛ دگرگونی عقلانی
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • نور فلسفه و حکمت، روشنی‌بخش مسیر نصف جهان شدن اصفهان
  • عملیات وعده صادق قلب مستضعفان جهان را شاد کرد
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران