Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، محمدرضا علیزاده قائم‌مقام و عضو حقوقدان فقید شورای نگهبان در شامگاه (پنجشنبه، 27 اردیبهشت) مصادف با شب دوم رمضان 1439 هجری قمری در سن 67 سالگی دار فانی را وداع گفت، اما سؤالی که مطرح می‌شود این است که روند جایگزینی وی در شورای نگهبان به عنوان قائم‌مقام و عضو حقوقدان این شورا چگونه است؟

بیشتر بخوانید:

قائم‌‌مقام فقید آیت‌الله جنتی که بود؟

طبق آیین‌نامه داخلی شورای نگهبان، اعضای حقوقدان این شورا پس از معرفی کاندیداها از سوی قوه‌قضائیه به مجلس، با رأی اکثریت نمایندگان برای یک دوره سه ساله انتخاب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته قائم‌مقام این شورا در سالروز تشکیل آن، یعنی 26 تیر هر سال در انتخابات هیئت‌رئیسه و با رأی اکثریت اعضای شورای نگهبان و در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه، برای یک دوره یک ساله انتخاب می‌شود.

روند انتخاب و جایگزینی مرحوم علیزاده قائم‌مقام فقید شورای نگهبان نیز به همین منوال است. لذا قائم مقام شورای نگهبان می‌بایست در نشست انتخاب اعضای هیئت‌رئیسه شورای نگهبان تعیین شود.

بر همین اساس، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، انتخاب جایگزین مرحوم محمدرضا علیزاده برای سمت قائم‌مقامی شورای نگهبان را به نشست انتخابات هیئت‌رئیسه این شورا موکول کرد و گفت: طبق روال هر سال انتخابات هیئت‌رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده می‌بایست در روز 26 تیر برگزار شود.

وی افزود: انتخابات هیئت‌رئیسه شورای نگهبان هفته آینده در محل این شورا و با حضور تمامی اعضای حقوقدان و فقها برگزار می‌شود که در این نشست قائم‌مقام جدید شورا نیز انتخاب خواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان در پایان خاطرنشان کرد: مجلس می‌بایست با معرفی قوه‌قضائیه، یک عضو حقوقدان را برای جایگزینی مرحوم علیزاده انتخاب کند که هنوز این کار صورت نگرفته است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۱۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است

به گزارش جماران؛ یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: قانون مهریه ۲ الی ۳ سال است که معطل مانده و دست هیات رییسه است.

‌کاظم دلخوش اباتری در گفت‌وگو با ایلنا درباره تعیین تکلیف قانون مهریه و بحث مالیات بر آن گفت: منتظر هستیم فعلا دست هیئت رئیسه است و ۲ الی ۳ سال است که معطل است.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی درباره اینکه در جامعه مطرح می‌شود چرا برای هر چیزی مالیات در نظر گرفته می‌شود و افکار عمومی این مطلب را به کمبود بودجه کشور ارتباط می‌دهد، بیان کرد: ما مخالف مالیات بستن‌های بیخود هستیم، همیشه من مخالف بودم.


 

دیگر خبرها

  • محتمل‌ترین زمان برای برگزاری انتخابات فدراسیون دوومیدانی
  • در صورت مساوی بودن امتیاز، تفاضل گل تعیین‌کننده است
  • قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • آیت‌الله جنتی: کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی هستند
  • قائم مقام سازمان سنجش بیان کرد؛ هشدار درباره عضویت داوطلبان کنکور در کانال‌های مدعی تقلب
  • برگزاری نشست هیئت رئیسه فدراسیون جهانی ووشو با حضور علی‌نژاد
  • تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری کنکور از زبان قائم مقام سازمان سنجش
  • طرح تعیین حریم گسل‌های قائم‌شهر به اتمام رسید