Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بر نوآوری به عنوان زمینه تحقق مرجعیت علمی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر سید حمید جمال‌الدینی با حضور در دومین همایش مدیران مراکز مطالعه و توسعه آموزش پزشکی واحدهای مجری رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بر نوآوری تاکید کرد و گفت: «مرجعیت علمی محقق نمی‌شود مگر اینکه ما بستری برای نوآوری و فکر جدید داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعا اگر این بستر فراهم شود می‌تواند منجر به ارتقای جایگاه ما شود.»

وی با تعریف ویژگی‎‌های دانشگاه یادگیرنده اظهار کرد: «دانشگاه یادگیرنده به تبعیت از یک سازمان یادگیرنده که در آنجا تجارب افراد بسیار ارزشمند است بروز می‌کند. این تجارب مستند شده و به‌صورت مستندات علمی بیرون می‌آید، مقالاتش قابل نشر می‌شود، ارزیابی می‌کند و نظر می‌دهد.»

جمال‌الدینی افزود: «مجموعه‌ای که یادگیرنده شد، مجموعه‌ای که هدفش را مرجعیت علمی در بعضی از ماموریت‌هایش قرار داد، این دو ترکیب به عنوان دو بال حرکت، کنار هم و منجر به نامور و برندشدن مجموعه می‌شود و مخاطبان در این فضای رقابتی آزادانه این مجموعه را انتخاب خواهند کرد.»

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تاکید بر خدمت‌رسانی به دانشجویان تصریح کرد: «در فضای رقابتی، بقای‌ ما به حضور دانشجوهاست. هر چه داریم مدیون خدماتی است که به دانشجوها ارائه می‌دهیم تا دانشجوها در فضای رقابتی ما را انتخاب کنند. حالا این دانشجو می‌تواند در آموزش‌های معمول و تحصیلات مقطع‌دار باشد، می‌تواند در آموزش‌های مهارتی باشد، در دوره‌های کوتاه‌مدت باشد، پودمان باشد، فراگیر باشد و یا کارآموز باشد.»

جمال‌الدینی با تاکید بر دانشگاه حکمت‌محور اظهار کرد: «در سیستم حکمت‌محور به چرایی موضوعات مقدم بر چگونگی آنها توجه می‌کند و اخلاق مهم‌ترین مولفه ارتقای آدم‌هاست. نگاه ما در این سیستم مچ‌گیری نیست بلکه دست یاری دادن است. این بار نوع حرکت ما تغییر می‌کند، این دفعه احترام من به افراد با تجربه تغییر می‌کند، این دفعه من فکر نمی‌کنم چون EDC یا EDO یک واحدی است که باید نوآور باشد پس من جوان باید در آن قرار بگیرم خیلی پر انرژی باشم بدون احترام به ارزش‌های افراد صاحب تجربه که زحمت زیادی کشیده‌اند بخواهم این چرخ را از نو اختراع کنم.»

وی یکی از اهداف EDC ها را توسعه فرصت‌های اقتصادی در آموزش عنوان کرد و گفت: «در دانشگاه‌هایی مثل دانشگاه آزاد اسلامی باید توسعه فرصت‌های اقتصادی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.»

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تشکر از زحمات دکتر مهسا هادی‌پور دبیر اجرایی و مدیر توسعه آموزش پزشکی معاونت علوم پزشکی گفت: «دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به عنوان نخستین دانشگاه علوم پزشکی تجمیع‌یافته در دانشگاه آزاد اسلامی از تجارب و ایده‌های شما در سطح گسترده‌تر و با تعداد نمونه بالاتر استقبال می‌کند تا بتواند به عنوان الگوی موفق و قابل بسط در کشور معرفی کند.»

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۱۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار اجرا می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اجرای طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار در سال جاری خبر داد و گفت: در این طرح همه مردم تحت پوشش قرار خواهند گرفت و نیروهای مورد نیاز بهداشتی و درمانی به مردم خدمت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، محمدتقی آشوبی شامگاه_ یکشنبه دوم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران، اظهار کرد: رشد و توسعه نظام سلامت در بخش بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و توسعه خدمات دارویی و تجهیزاتی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به یکم تا هفتم اردیبهشت مصادف با هفته سلامت، افزود: شعار هفته امسال «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به کنترل بیماری‌های واگیر ازجمله پشه آئدس، خاطرنشان کرد: این پشه با شناسایی درست کانون‌ها و مه پاشی‌های درست، کنترل و مهار شد.

آشوبی با اشاره به آماده‌باش شبانه روزی نظام سلامت در همه ادوار، خاطرنشان کرد: بهداشت و درمان همیشه در خط مقدم خدمت به مردم بوده و پای‌کار است.

وی تلاش‌های دولت سیزدهم در راستای ایجاد و توسعه زیرساخت‌های زیربنایی و روبنایی را قابل‌توجه دانست و تصریح کرد: تنها در دوساله آغاز به کار دولت سیزدهم ۱۱۸ پروژه باارزش ریالی بیش از ۱,۲۲۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اجرای موفق طرح ملی سلامت غربالگری دیابت و فشارخون بالا گفت: در این طرح ملی که از بیستم آبان ماه آغاز و ۳۰ دی سال گذشته به طول انجامید، از جمعیت بیش از دو میلیون و ۲۲۵ هزارنفری هدف در گیلان، بیش از یک‌میلیون و ۴۴۶ هزار و ۸۶۰ نفر بالای ۱۸ سال در گیلان، شرکت کردند.

آشوبی، انواع سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی و تروما را سه عمده دلیل تهدیدکننده سلامتی در گیلان دانست و اضافه کرد: تمام تلاش نظام سلامت استان گیلان غربالگری سرطان‌ها، فشارخون و دیابت و همچنین اقدامات و تعریف راهکاری راهبردی و عملیاتی برای کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات بوده و اجرای طرح‌های نظام سلامت تا حدودی این تهدیدات را کنترل کرده است.

وی ارتقای شاخص‌های سلامت را درگرو افزایش زیرساخت‌های بهداشتی، درمانی و تجهیزاتی دانست و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال‌های اخیر تلاش کرده است تا با جذب، نوسازی و بهسازی فضای درمانی، تجهیزاتی نظیر انواع سی تی اسکن‌، آنژیوگرافی، پت اسکن، ام آر آی، سونوگرافی و دیگر ملزومات سرمایه‌ای سطح سلامت مردم را ارتقا ببخشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه رویکرد دانشگاه علوم پزشکی گیلان ارائه خدمت بی‌منت و بدون اطلاع‌رسانی‌های گسترده است، خاطرنشان کرد: بسیاری از خدمات ارائه‌شده نظیر فعال‌سازی سی تی اسکن مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور، مرکز جامع خدمات سلامت رشتیان و دیگر بخش‌ها راه‌اندازی شده و به مردم خدمت می‌کنند اما هنوز افتتاح رسمی نشده‌اند.

وی با بیان اینکه شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی به‌موقع را یکی از راهبردهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان است، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تمام بحران‌های پیش‌آمده، پیش‌بینی‌شده و رخدادها و حوادثی نظیر حادثه لنگرود، بحران سیل آستارا، چهارشنبه آخر سال و سایر تلاش کرده است تا جریان رسانه‌ای را به دست بگیرد و خود راوی حوادث و رخدادها باشد.

آشوبی از اجرای طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار در سال جاری خبر داد و گفت: در این طرح همه مردم تحت پوشش قرار خواهند گرفت و نیروهای موردنیاز بهداشتی و درمانی به مردم خدمت خواهند کرد.

وی یکی از دستاوردهای نظام سلامت را توسعه شبکه بهداشت در گیلان دانست و گفت: شبکه بهداشت در گیلان یکی از مزیت‌های نسبی استان در کشور است که در بحران کرونا به سبب داشتن همین شبکه منسجم توانست در طرح شهید سلیمانی موفق شود و پیش از سایر استان‌ها این بیماری منحوس را کنترل کند.

کد خبر 746774

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • لزوم حفظ ثبات و امنیت پایدار به‌عنوان لازمه تحقق اهداف اقتصادی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار اجرا می‌شود
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران
  • تکامل فرهنگی در بستر جغرافیا شکل می‌گیرد/ اهمیت توریسم در ابعاد محلی، ملی و جهانی