Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، سیدتقی نوربخش در اجلاس سراسری روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، اظهار داشت: به منظور پرداخت مطالبات دانشگاه ها سازوکاری طراحی شده است تا از ماه آینده پس از دریافت اسناد پزشکی بیمارستانها ٦٠درصد مطالبات مربوطه پرداخت و ٤٠ درصد باقی مانده نیز در مدت یک ماه و پس از بررسی اسناد ارائه شده تسویه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر نوربخش از عرضه اوراق صکوک در بورس برای تأمین اعتبار و پرداخت مطالبات مربوط به دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد و گفت: مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی از مرداد ماه سال جاری به بعد نیز براساس ساز و کار طراحی شده و با همکاری بانک رفاه کارگران بدون تأخیر پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به تفاهم نامه این سازمان با وزارت بهداشت و بانک رفاه برای پرداخت مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی گفت: امیدواریم با احیای این تفاهم نامه ساز و کار مناسبی برای پرداخت منظم مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی فراهم شود.

دکتر نوربخش افزود: با همکاری های پیش رو، با توجه به تجارب و موفقیت های گذشته، در تأمین منابع و کنترل مصارف می توانیم نقطه عطفی در تداوم طرح تحول سلامت داشته باشیم.

دکتر نوربخش با بیان اینکه در پرداخت مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی از تمامی ظرفیت ها و امکانات استفاده می شود، افزود: سازمان تأمین اجتماعی به عنوان جزئی از نظام سلامت موظف است به عنوان یک کنشگر فعال با سایر اجزای نظام سلامت و از جمله وزارت بهداشت نهایت همکاری و هماهنگی را داشته باشد.

دکتر نوربخش خواستار توسعه همکاری های علمی و آموزشی فیمابین بیمارستان های سازمان تأمین اجتماعی و دانشگاه های علوم پزشکی شد، و گفت: این همکاری می تواند در تحقق اهداف نظام سلامت و ارتقاء خدمات به جامعه موثر باشد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی پرداخت مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی را زمینه ساز رفع دغدغه های آنان و ارتقاء خدمات درمانی به اقشار مختلف جامعه از جمله بیمه شدگان تأمین اجتماعی دانست و گفت: با تمهیداتی که انجام شده و تلاش هایی که از قبل صورت گرفته، سعی می کنیم که شرایط بهتری ایجاد کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از هیأت دولت بابت پرداخت بخشی از مطالبات سازمان تأمین اجتماعی در اجرای قانون بودجه سال ٩٧ کشور تشکر کرد و گفت: با تصویب آئین نامه مربوطه که با همکاری بانکمرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه انجام شده است، ظرفیت بالایی برای ارتقاء خدمات و پرداخت مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی ایجاد شده است.

دکتر نوربخش بر آمادگی کامل سازمان تأمین اجتماعی برای همکاری با وزارت بهداشت برای مدیریت منابع مالی حوزه درمان و بهره برداری از سامانه های الکترونیکی تأکید کرد و گفت: اقدامات گسترده ای در بهره برداری از فن آوری اطلاعات در سازمان تأمین اجتماعی انجام شده است و کاملا آمادگی داریم که در این زمینه همکاری ها را توسعه دهیم.

وی افزود: برای طراحی گایدلاین ها نیز سازمان تأمین اجتماعی همکاری بسیار خوبی دارد و سیستم های الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرد.

دکتر نوربخش ارتقاء همکاری دانشگاه های علوم پزشکی و بیمارستان های سازمان تأمین اجتماعی را از دیگر زمینه های همکاری برشمرد و گفت: با همکاری بیشتر دانشگاه های علوم پزشکی از ظرفیت مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی برای خدمت به مردم استفاده مناسب تری صورت می گیرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی حذف دفترچه و صدور نسخه الکترونیک را از برنامه های موفق این سازمان در سال گذشته برشمرد و گفت: برای نسخه الکترونیک و حذف دفترچه اقدامات گسترده ای در سازمان تأمین اجتماعی انجام شده و ٧٠ میلیون نسخه الکترونیک در سال گذشته تولید شده است.

دکتر نوربخش افزود: در حال حاضر در تمامی مراکز درمان ملکی پذیرش با کد ملی انجام می شود و در مراکز طرف قرارداد ٨ استان نیز این کار آغاز شده است.

وی با بیان اینکه همکاری بسیار خوبی بین سازمان تأمین اجتماعی و وزارت بهداشت در بخش IT در حال انجام است، اظهار داشت: امیدواریم روسای دانشگاه های علوم پزشکی نیز در توسعه خدمات الکترونیک همکاری داشته باشند تا از این طریق امکان خدمت رسانی مناسب تری به جامعه فراهم شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در برخی استانها ارتقاء خدمات مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین اجتماعی با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی قابل انجام است که امیدواریم شاهد توسعه این همکاری ها باشیم.

دکتر نوربخش با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی ۴۲ میلیون نفر را تحت پوشش دارد، گفت: ۶ میلیون نفر آنان مستمری بگیران اصلی و تبعی هستند که معیشت و زندگی آنان توسط سازمان تأمین اجتماعی تمشیت می شود.

وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی ریسک های محتلفی همچون بیماری، بیکاری و سالمندی را تحت پوشش قرار داده است، گفت: خدمات متنوع سازمان تأمین اجتماعی به بیش از نیمی از جمعیت کشور ارائه می شود.

دکتر نوربخش با اشاره به اینکه سازمان تأمین اجتماعی درآمد هزینه ای است و هزینه خدمات بایستی توسط این سازمان تأمین شود، اظهار داشت: هزینه های سازمان تأمین اجتماعی قابل کاهش و تأخیر نیست. بخش عمده هزینه ها مستمری بازنشستگان و مابقی هزینه خدمات درمانی است که در مراکز ملکی و طرف قرارداد سراسر کشور به جامعه تحت پوشش ارائه می شود که تأخیر در پرداخت این هزینه ها مشکلات زیادی ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی ٧٦ بیمارستان ، ٥ دی کلینیک و ٢٨٢ مرکز درمانی ارائه دهنده خدمات سرپایی در سراسر کشور دارد که دی کلینیک های سازمان تأمین اجتماعی نیز بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته تبدیل به بیمارستان های ٦٦ تخت خوابی منطبق با استانداردهای وزارت بهداشت می شوند.

دکتر نوربخش ادامه داد: در مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی ٧٥٠٠ پزشک و ٣٦ هزار کادر درمانی مشغول خدمت هستند. همچنین سازمان تأمین اجتماعی با ٨٤٣ بیمارستان، ١١٨ دی کلینیک و ٤٥ هزار مرکز ارائه خدمات درمانی طرف قرارداد است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه دانشگاه های علوم پزشکی سازمان برنامه و بودجه سازمان تامین اجتماعی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۲۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی

دکتر عبدالجبار ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس برای کودکان زیر یکسال طی ماه جاری در سراسر استان اجرا می‌شود.

وی افزود: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی و همچنین واکسن پنوموکوک در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی
  • پرداخت ۱۲۵ میلیارد تومان مطالبات کادر درمان بوشهر
  • مطالبات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پرداخت می‌شود