Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ این دیدار به همت سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور و در راستای فعالیت های بین المللی و جهت آشنایی محققان و متخصصان سایر کشورها با استادان و چهره های شاخص علمی و پیشرفت ها و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران برگزار شد که در این راستا این هیأت با دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر باقر لاریجانی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این نشست با اشاره به قدمت طولانی علم پزشکی در ایران به تأسیس دارالفنون به عنوان نقطه عطفی در علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی متولی آموزش علوم پزشکی در ایران است و در کشور ما آموزش علوم پزشکی با ارائه خدمات ادغام شده و اینکه وزارت علوم، مسؤول آموزش در همه رشته ها است، شاید در برخی کشورها همانند سوریه فراهم نباشد.

وی با اشاره به افزایش چهار برابری تعداد دانشگاه های علوم پزشکی کشور در 3 دهه اخیر گفت: در هر استان کشور حداقل یک دانشگاه علوم پزشکی در حال فعالیت است که این دانشگاه ها با توجه به نظام ادغام یافته، مسؤولیت آموزش، پژوهش و ارائه خدمات را در سطح استان برعهده دارند.

لاریجانی افزود: نزدیک به تمام رشته های علوم پزشکی در داخل ایران تدریس می شوند و در دهه اخیر روند افزایشی آموزش تخصصی و فوق تخصصی و آموزش مداوم را شاهد بوده ایم.

نایب رییس کمیته ملی بیماری های غیر واگیر با اشاره به زیرساخت های توسعه یافته آموزش پزشکی در کشور تصریح کرد: این مراکز پذیرای دانشجویان ایرانی و خارجی هستند که از 41 کشور مختلف جهان در این مراکز مشغول به تحصیل هستند.

وی سهم دانشجویان خارجی را در حوزه علوم پزشکی بیش از 3 هزار نفر خواند که حدود 60 درصد آن ها اکنون در مقاطع تحصیلات تکمیلی در حال تحصیل هستند.

دکتر لاریجانی با بیان اقدامات جمهوری اسلامی ایران در بخش بیماری های غیرواگیر به برخی دستاوردهای پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به عنوان قطب علمی منتخب کشور در بخش بیماری های غدد به خصوص دیابت و استئوپروز در کشور در سه بخش پژوهش، آموزش و ارائه خدمات سلامت اشاره کرد و گفت: بازدید از مراکز علمی و خدماتی ایران در حوزه سلامت می تواند کمک شایانی به الگوبرداری تجارب موفق برای توسعه نظام سلامت سوریه باشد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: باقر لاریجانی وزارت بهداشت سوریه نظام سلامت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۲۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین حضور ایران در نشست وزیران علوم سازمان شانگهای

به گزارش خبرگزاری مهر، «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه به نمایندگی از کشورمان در این نشست حضور یافت و سخنرانی داشت.

همچنین امید رضایی فر قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم نیز به صورت برخط در این نشست سخنرانی کرد.

سفیر ایران در مسکو با اشاره به اینکه کشورمان از تیرماه ۱۴۰۲ به عنوان عضو کامل به سازمان همکاری شانگهای پیوست، یادآور شد که جمهوری اسلامی ایران پیش از این در ۲۰ سال گذشته و در زمان عضویت خود به عنوان ناظر در این سازمان، دیدگاه‌های خود را بیان کرده است.

وی اظهار داشت: ایران هم‌اینک نیز به عنوان عضو کامل به دنبال تعامل سازنده و همکاری جامع با بخش‌های مختلف تخصصی سازمان همکاری شانگهای است.

جلالی، یکی از مهمترین زمینه‌های همکاری کشورهای عضو سازمان شانگهای را حوزه آموزش عنوان کرد و افزود: آموزش سنگ بنای توسعه هر کشوری است و جمهوری اسلامی ایران هم در این زمینه سابقه و تجربه طولانی دارد.

اقدامات بزرگ ایران در حوزه علم و فناوری با وجود تحریم‌ها

سفیر ایران در مسکو در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کشور ما با وجود مواجهه با همه تحریم‌ها و فشارهای غیرعادلانه برخی قدرت‌ها در حوزه تحقیق‌، پژوهش و آموزش عالی کارهای بزرگی انجام داده است.

وی یادآور شد: ایران هم‌اینک در منطقه غرب آسیا در بسیاری از شاخص‌های علوم و تحقیقات از جمله فناوری و انرژی جایگاه برتر را دارد.

آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن تجارب در حوزه آموزش

جلالی ادامه داد: ما آماده هستیم تا دستاوردها و تجربیات خود را در حوزه آموزش با کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای را به اشتراک بگذاریم.

وی با بیان اینکه همکاری دانشگاه‌های برتر عضو سازمان همکاری شانگهای اقدام بسیار مهم و در خور تقدیری است، گفت: دانشگاه‌های برتر ایران، سالیانی است که با کشورهای شانگهای از جمله روسیه در حال همکاری مشترک هستند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه اظهار داشت: ما آمادگی خود را به شکل کامل اعلام می‌کنیم که به عنوان یک عضو کامل سازمان شانگهای، همکاری کاملی را با این سازمان همکاری داشته باشیم.

امید رضایی فر قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در سخنانی ویدئو کنفرانس در این نشست بر آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران بر توسعه همکاری‌ها در حوزه علم و فناوری تأکید کرد و گزارشی از دستیابی ایران به جایگاه‌های قابل توجه در عرصه علم و فناوری با وجود تحریم‌های غرب ارائه کرد.

کد خبر 6081831 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • نقش موثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب 
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • شرایط بهتر موجودی کیت‌های آزمایشگاهی در کشور/مرجع سلامت حامی تولید داخل
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • نخستین حضور ایران در نشست وزیران علوم سازمان شانگهای
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد