Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکتهای بیمه در روزهای اخیر پیامکی برای دارندگان بیمه‌نامه بدنه خودرو ارسال کرده و از آنها خواسته اند تا نسبت به صدور الحاقیه بیمه نامه خود با توجه به افزایش قیمت خودرو و بالا اقدام کنند.

ایران آنلاین /بیمه مرکزی روز ۱۶ تیرماه با صدور اطلاعیه‌ای به دارندگان بیمه‌نامه بدنه خودرو پیشنهاد داد تا با توجه به افزایش قیمت خودرو سرمایه مورد بیمه خود را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس ماده ۱۰ قانون بیمه در صورتی که مالی به کمتر از قیمت واقعی خود بیمه شده باشد، بیمه‌گر در زمان بروز خسارت متناسب با مبلغ بیمه نامه مسئول پرداخت خسارت خواهد بود.

براین اساس تمامی شرکتهای بیمه از شبکه فروش خود خواسته‌اند تا در صورتی که افزایش قیمت خودرو تا حدود ۵۰ درصد باشد، با رضایت تلفنی نسبت به صدور الحاقیه اقدام کنند و در صورتی که افزایش قیمتها بیش از ۵۰ درصد باشد، بعد از بازدید حضوری و براساس الزامات بیمه گری، الحاقیه بیمه بدنه را صادر کنند.

اگر مشتری بیمه نامه بدنه خود را از شعبات بیمه‌ای خریداری کرده باشد می‌تواند با مراجعه به شعبه همان شرکت بیمه نسبت به صدور الحاقیه اقدام کند، اما اگر بیمه نامه بدنه خود را از یکی از نمایندگی‌های خریداری کرده باشد، یا باید به همان نمایندگی یا به یکی از شعب همان شرکت بیمه مراجعه کند.

احمد صفرزاده؛ معاون فنی بیمه البرز در این رابطه گفت: با توجه به نوسانات نرخ ارز، قیمت خودروهای خارجی و وارداتی در ماه های گذشته بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته و به همین دلیل بیمه مرکزی و شرکتهای بیمه از خریداران بیمه نامه بدنه خودرو خواسته اند تا سرمایه بیمه نامه خود را به حد واقعی خود برسانند.

وی اظهار داشت: به طور معمول نوسان قیمت خودرو بین ۵ تا ۱۰ درصد باشد، در بیمه نامه ها پیش بینی می شود اما نوسان اخیر قیمت خودرو بعضا تا ۱۰۰ درصد بوده است؛ اگر ماده ۱۰ به درستی اعمال نشود شرکت های بیمه، مبنای محاسبات اکچوئری شرکت های بیمه دچار مشکل می شود.

ماده ۱۰ در زمان بروز خسارت بسیار اهمیت خواهد یافت. فرض کنید شخصی خودروی خود را که ۱۰۰ میلیون ریال ارزش دارد، به مبلغ ۵۰ میلیون ریال بیمه می‌کند و خسارتی به مبلغ ۱۰ میلیون ریال رخ می‌دهد.

با این حال در زمان وقوع خسارت شرکت بیمه تنها نیمی از خسارت واقع شده را پرداخت می‌کند زیرا خودرو به نیمی از قیمت واقعی خود بیمه شده است.

برای توضیح این مثال فرمولی وجود دارد که شرکتهای بیمه برای تمامی اموالی که بیمه می شوند، از آن تبعیت می‌کنند.

خسارت پرداختی = مبلغ خسارت واقع شده ضربدر سرمایه بیمه شده تقسیم بر سرمایه واقعی

درباره خودروی فرض شده بالا نیز با استفاده از این فرمول رقم خسارت پرداختی بیمه تعیین می‌شود:

۵ میلیون ریال = (۱۰۰میلیون سرمایه واقعی / ۵۰ میلیون سرمایه بیمه شده) * ۱۰ میلیون ریال خسارت

/ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۳۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!

به گزارش قدس خراسان، در شرایط فعلی که بسیاری از خدمات دولتی اعم از صدور و ارسال انواع کارت‌ها از جمله کارت ملی، گواهی‌نامه، پایان‌خدمت و برخی از این موارد در کنار داغ شدن بازار خریدهای اینترنتی توسط پست انجام می‌شود، سرعت عمل و دقت در کار از اهمیت بالایی برخوردار بوده که البته ارائه چنین خدماتی مرتبط با فعالیت‌های شرکت پست است. توقع مردم دریافت دقیق و بهنگام مرسولات پستی بوده و هست. با وجود این اما برخی از شهروندان در دریافت مرسولات پستی‌شان با مشکل مواجه می‌شوند.

گواهی‌نامه‌ای که چند ماه است، نرسیده

یکی از شهروندان با بیان این مطلب که چند ماه است پیامکی در خصوص تحویل گواهی‌نامه رانندگی به پست برایش ارسال شده؛ اما هنوز مرسوله پستی مورد نظر به دستش نرسیده، گفت: حدود چهار ماه پیش برای تعویض گواهی‌نامه رانندگی‌ام اقدام کردم. پس از مدتی پیامکی برایم ارسال شد که گواهی‌نامه‌ام به تاریخ فردای آن روز تحویل پست شده و به زودی به دستم خواهد رسید. پس از آن منتظر ماندم تا گواهی‌نامه‌ام از طریق پست به آدرسی که داده بودم، برسد.

وی ادامه داد: از آن تاریخ همان طور که گفتم، حدود چهار ماه می‌گذرد؛ اما هنوز مرسوله پستی که حاوی گواهی‌نامه رانندگی‌ام باشد، ارسال نشده است. چه باید بکنم؟ وقتی پیامک تحویل به پست برایم آمده، چرا پس از این مدت مرسوله‌ای دریافت نکرده‌ام؟

برای پیگیری این موضوع به ساختمان اداره کل پست خراسان رضوی می‌روم تا پیگیری کنم که در صورت بروز چنین مواردی چه باید کرد. به طبقه دوم ساختمان در قسمت باجه معطله راهنمایی می‌شوم. صندلی‌هایی که برای مراجعه‌کنندگان در نظر گرفته شده، همگی پر است و تعدادی از مردم ایستاده منتظر پاسخ‌گویی اپراتورها هستند. با یکی دو نفر از آن‌ها همکلام می‌شوم.

جوانی کاغذی در دست دارد و شماره‌ای روی آن نوشته شده و منتظر است نوبتش برسد. وقتی از او در مورد علت حضورش پرسیدم، گفت: چند ماه است خدمت سربازی‌ام تمام شده و طبق پیامکی که برایم ارسال شده، هنوز بسته پستی‌ای که حاوی کارت پایان‌خدمتم باشد، دریافت نکرده‌ام. امروز آمده‌ام تا این قضیه را پیگیری کنم.    

معطل دریافت سفارش خرید اینترنتی 

فرد دیگری با همان شرایط و شماره به دست، منتظر خوانده شدن شماره‌اش بود و خیلی هم عجله داشت و هر یکی دو دقیقه به باجه مراجعه می‌کرد و از اپراتور می‌پرسید چه زمانی نوبتش می‌شود و هر بار پاسخ می‌شنید، نوبتتان برسد، شماره را که خواندیم، بیایید. همه این افرادی که اینجا هستند، مثل شما عجله دارند. از او در مورد علت حضورش در باجه مرسولات معطله پرسیدم و او گفت: چند روز است از یکی از شرکت‌ها خرید اینترنتی داشته‌ام. چند بار با شرکت تماس گرفتم و آن‌ها گفتند همان روز برایتان با پست ارسال کردیم؛ اما هنوز مرسوله‌ام نرسیده است. با راهنمایی یکی از دوستانم به اینجا آمدم تا از این طریق پیگیر دریافت سفارش پستی‌ام باشم. از او پرسیدم در این مدت پستچی برای تحویل سفارش شما مراجعه نکرده و او جواب داد: خیلی منتظر رسیدن سفارشم بودم، در حالی که قرار بود سه روزه برسد؛ اما الان نزدیک ۱۰ روز می‌شود که بسته سفارشی‌ام تحویل داده نشده است!

 ۲ مرحله مراجعه برای تحویل مرسوله پستی 

مدیر کل پست خراسان رضوی در واکنش به گلایه‌مندی برخی از شهروندان در خصوص نرسیدن مرسوله پستی آن‌ها به مقصد گفت: هر مرسوله پستی که در چرخه توزیع قرار می‌گیرد، شهروندان می‌توانند با استفاده از کد رهگیری که در اختیارشان است، از طریق سایت شرکت پست در قسمت رهگیری مرسولات آن را رصد کرده و لحظه به لحظه مرسوله مورد نظر را رهگیری کنند و از وضعیت آن آگاه شوند.

محمدرضا شفیعی ادامه داد: همکاران ما برای تحویل مرسوله‌های پستی، در بخش توزیع دو بار به آدرس درج شده مقصد مرسوله مراجعه می‌کنند. اگر در این دو بار کسی در محل نبود که مرسوله را تحویل بگیرد یا آدرس درست نبود و یا مانند این موارد، مرسوله تحویل باجه معطله می‌شود که در این صورت افراد می‌توانند با داشتن کد رهگیری و آوردن مدارک هویتی، مرسوله خود را دریافت کنند.  
زمان و مکان‌ دریافت مرسوله‌ها از پست

وی بیان کرد: در هر باجه تحویل پست مرکزی (در طبقه دوم و انبار مبادلات) دو متصدی مشغول پاسخ‌گویی هستند که در مواقع ازدحام از ظرفیت دیگر همکاران نیز برای پاسخ‌گویی استفاده می‌شود.
باجه‌های تحویل در ۹ نقطه پستی سطح شهر مشغول پاسخ‌گویی به شهروندان محترم در نواحی ۴، ۷، ۸ و ۹ و دفاتر پست شهید رجائی، قاسم‌آباد، جاهدشهر، توس و سجاد به منظور رفاه حال شهروندان و حذف سفرهای درون شهری هستند.

مدیر کل پست خراسان رضوی گفت: مدت نگهداری مرسولات در باجه تحویل بر اساس نوع مرسوله (پیشتاز و سفارشی) و مفاد دستورالعمل‌های مربوط بوده که مدت نگهداری پست سفارشی ۱۵روز، پیشتاز داخله پنج روز، پیشتاز خارجه وارده ۱۵ روز – کارت سوخت تا زمان مطالبه طرف قرارداد – امانات داخله ۱۵روز، گواهی‌نامه رانندگی و کارت خودرو سه ماه و گذرنامه یک ماه است.
بسته‌های امانت داخله در صورت صحت آدرس و دسترسی نداشتن به گیرنده ۱۵ روز در باجه تحویل، نگهداری شده و در صورت مطالبه نکردن گیرنده، به مبدأ عودت می‌شود .

خبرنگار: هاشم رسائی‌فر

هاشم رسایی‌فر

دیگر خبرها

  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟