Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از گاردین، وزرای خارجه کشورهای بزرگ اقتصادی جهان در بیانیه‌ای اعلام کردند روسیه باید به علت نقش ادعایی این کشور در سقوط هواپیمای مسافربری ام اچ 17 مالزی بر فراز آسمان اوکراین پاسخگو باشد و از این کشور خواستند با اقدامات در راستای تعیین حقیقت و اجرای عدالت همکاری نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه وزاری خارجه گروه هفت ادعا شده است: تحقیقات مشترک بر روی حادثه سقوط پرواز مسافربری ام اچ 17 مالزی حاکی از یافته‌های متقاعدکننده، قابل توجه و بسیار ناراحت کننده درباره مداخله روسیه در این حادثه است.

در بخشی از بیانیه وزرای امور خارجه گروه هفت آمده است: ما در حمایت خود از استرالیا و هلند متحد هستیم، و از روسیه می‌خواهیم تا برای نقشی که در این حادثه داشته پاسخگو باشد و همکاری کاملی با روند کشف حقیقت و تحقق عدالت برای قربانیان حادثه سرنگونی هواپیمای مسافربری ام اچ 17 و بازماندگانشان  داشته باشد.

بیانیه وزرای خارجه گروه هفت در حالی منتشر شد که پوتین روز گذشته و در حاشیه بازی نهایی جام جهانی فوتبال با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه دیدار داشت. 

در ماه می یک تیم تحقیقاتی به سرپرستی هلند مدعی شد که هواپیمایی مسافربری مالزی با یک موشک زمین به هوای «بوک» تحت کنترل یگان پنجاه و سوم  پدافند هوایی روسیه واقع در کورسک منهدم شده است. بر اساس نتایج تیم تحقیقاتی این موشک از روسیه به این منطقه، که از سوی جدای‌طلبان حامی روسیه در شرق اوکراین کنترل می‌شود، منتقل شده است و چندین بار در 16 و 17 جولای در این منطقه مورد فیلمبرداری قرار گرفته است.

روسیه در واکنش به اعلام نتایج تیم تحقیقاتی حادثه سقوط هواپیمای ام اچ 17 نتایج آن را بی‌پایه و اساس خواند. بر اساس گزارش گاردین بسیاری از قربانیان این سانحه هوایی از اتباع استرالیا و هلند بودند.

فدریکا موگرینی، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز همنوا با وزاری خارجه گروه هفت از روسیه خواست تا با حسن نیت در این زمینه با استرالیا و هلند همکاری داشته باشد و به تمامی سوالات مربوط به نقص احتمالی قوانین بین المللی پاسخ دهد. دولت‌های استرالیا و هلند در این خصوص اعلام کردند ممکن است برای ارجاع این پرونده به سازمان‌های بین المللی اقدام کنند.

بیانیه وزاری خارجه گروه هفت در آستانه برگزاری نشست میان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در هلسینکی فنلاند و نیز همزمان با سالگرد این فاجعه هوایی در 17 جولای سال 2014 صادر شد. سقوط هواپیمایی مسافربری مالزی بر فراز اوکراین منجر به  جان باختن تمامی 298 مسافر و کادر پرواز هواپیما شد.

هواپیمای ام‌ اچ 17 خطوط مالزی 17 ژوئیه 2014 (26 تیر 93) از آمستردام هلند به سمت کوالالامپور مالزی حرکت می‌کرد که در میانه راه در مرز روسیه و اوکراین منهدم شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواپیما حوادث بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۳۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه بایدن درباره تحریم‌های جدید ضدایرانی از طرف آمریکا

به گزارش جماران؛ رئیس‌جمهوری آمریکا طی بیانیه‌ای درباره تحریم‌های جدید ضدایرانی در پی حمله تنبیهی این کشور علیه اسرائیل، گفت که آمریکا به همراه متحدان خود از اسرائیل دفاع کرد و حال ایران را در خصوص این مسأله پاسخگو می‌داند و در همین رابطه تحریم‌ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی را علیه این کشور اعمال می‌کند.

«جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا طی بیانیه‌ای درباره تحریم‌های جدید ضدایرانی در پی حمله تنبیهی این کشور علیه اسرائیل، گفت که آمریکا به همراه متحدان خود از اسرائیل دفاع کرد و حال ایران را در خصوص این مسأله پاسخگو می‌داند و در همین رابطه تحریم‌ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی را علیه این کشور اعمال می‌کند.

وی با تکرار برخی ادعاهی بی‌اساس افزود: «این تحریم‌ها، رهبران و نهادهای مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت دفاع ایران و برنامه موشکی و پهپادی ایران را که امکان این حمله گستاخانه را فراهم کردند، هدف قرار می‌دهند. همان‌طور که صبح روز پس از حمله با دیگر رهبران گروه هفت گفت‌وگو کردم، متعهد به تشدید جمعی فشار اقتصادی علیه ایران هستیم و متحدان ما نیز تحریم‌ها و تدابیر مضاعفی را اتخاذ کرده‌اند یا خواهند کرد تا برنامه‌های نظامی بی‌ثبات‌کننده ایران را محدود کنند».

بایدن افزود: «بعد از روی کار آمدن دولت من، آمریکا بیش از ۶۰۰ فرد و نهاد را تحریم کرده است از جمله ایران و گروه‌های نیابتی این کشور، حماس، حزب الله، حوثی‌ها و کتائب حزب الله. من تیم خود، از جمله وزارت خزانه‌داری را موظف کرده‌ام تا همچنان به اعمال تحریم‌هایی که صنایع نظامی ایران را بیش از پیش تضعیف می‌کند، ادامه دهند».

در ادامه آمده است: «بگذارید برای همه کسانی که به فراهم کردن زمینه حملات ایران کمک کرده یا از آن حمایت می‌کنند، روشن کنیم: آمریکا به امنیت اسرائیل متعهد است. ما به امنیت پرسنل و شرکای خود در منطقه متعهد هستیم و در انجام تمام اقدام‌های لازم برای پاسخگو کردن شما تردید نخواهیم کرد». 

دیگر خبرها

  • گروه ۷ کشور‌های همکاری کننده با روسیه را تهدید به تحریم کرد
  • گروه ۷: ایران با آژانس همکاری کند/مخالفت با عملیات نظامی اسرائیل در رفح
  • گروه ۷ کشورهای همکاری کننده با روسیه را تهدید به تحریم کرد
  • گروه ۷: با هرگونه عملیات نظامی اسرائیل در رفح مخالف هستیم
  • واکنش‌ های بین‌المللی به حادثه اصفهان؛ عمان: اقدام اسرائیل را محکوم می‌کنیم / انگلیس:کاهش تنش‌ها ضروری است/ هلند: از نزدیک وضعیت ایران را پیگیری می‌کنیم
  • ببینید | سقوط هواپیمای نیروی هوافضای روسیه
  • بیانیه ضد ایرانی جو بایدن
  • بیانیه بایدن درباره تحریم‌های جدید ضدایرانی از طرف آمریکا
  • گروه۷: دارایی‌های روسیه تا زمان جبران خسارت اوکراین مسدود می‌ماند
  • واکنش نخست‌وزیر مالزی پاسخ ایران به اسرائیل