Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، علی جهانگیری در نخستین جلسه شورای هماهنگی ششمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEX2018  اظهار کرد: با تلاش دستندکاران برگزاری این نمایشگاه در طول سالیان متوالی امروز سامانه جامعی از اطلاعات فناوران استان و کشور در اختیار ما قرار گرفته است و امسال نیز برگزاری این رویداد بزرگ فناوری با قدرت ادامه می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، با اشاره به برگزاری این رویداد بزرگ فناوری در اوایل آبان ماه سال جاری اظهار کرد: این نمایشگاه در چهار بخش ایده فناورانه، توسعه و تجاری سازی فناوری ،  فروش محصولات و خدمات دانش بنیان و نیازهای فناورانه برگزار می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، با اشاره به احصای نکات ضعف و قوت نمایشگاه های پیشین از طریق ارزیابی های تخصصی گفت: سال گذشته جهاددانشگاهی استان به صورت تخصصی اقدام به ارزیابی نمایشگاه داشت که در این بررسی ها مشخص شد که بیش از 16 درصد از طرح های مورد بررسی در این ارزیابی به مرحله تجاری سازی رسیده اند.

او از زون بندی های تخصصی این نمایشگاه نیز خبر داد و گفت: امسال مسئولیت زون های تخصصی به سازمان ها و در صورت امکان به دانشگاه ها واگذار می شود و این نهادها مسئول صفر تا صد این زون ها هستند و انتظار داریم با شناسایی طرف عرضه و تقاضا در بخش های تخصصی به هدف اصلی این نمایشگاه که تجاری سازی و ارتباط بین فناوران با یکدیگر با سرمایه گذاران ، صنعتگران و مدیران اجرایی مربوطه است دست یابیم.

جهانگیری در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری باید شرکت های دانش بنیان با تاکید بر تجاری سازی پای کار بیایند چرا که در این وضعیت واردات دیگر صرفه اقتصادی ندارد و صادرات می تواند به نفع تولید کنندگان باشد.

او با اشاره به بازار 80 میلیونی داخل کشور گفت: ما در کشور بازار بزرگی داریم و شرکت های دانش بنیان در وهله اول می توانند برای این بازار بزرگ برنامه ریزی کنند که بدون شک از نظر اقتصادی معقول خواهد بود.

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی سرمایه گذاران شرایط اقتصادی معاون واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد

رئیس شورای عالی انجمن صنعتگران و بازرگانان مستقل ترکیه (موسیاد) در نمایشگاه اکسپو ایران با بیان این‌که آینده ایران را امروز در «نمایشگاه نوآوری و فناوری» می‌توان دید، تاکید کرد: امروز من متوجه شدم تحریم مردم ایران را ناامید نکرده، بلکه به ایرانیان آموخته که روی پای خود بایستند.

به گزارش ایسنا، ارول یارار، بنیانگذار و رئیس شورای عالی موسیاد در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ ضمن بازدید از غرفه‌های مختلف خانه نوآوری و فناوری ایران(آی هیت) از جمله محصولات حوزه پروبیوتیک، شیلات، ماشین آلات کشاورزی، ساختمان، پزشکی، دارویی و…، گفت: در سفر ایران و بازدید از نمایشگاه اکسپو، بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران (IHIT) از اولویت‌های اول من بود.

وی افزود: ایران علاوه بر اینکه دوست و همسایه‌ نزدیک ما است، در حوزه‌های مختلف فناوری و نوآوری بسیار توانمند است؛ به همین علت من اعتقاد دارم توسعه همکاری‌ها میان ایران و ترکیه می‌تواند نتایج خوبی را برجای بگذارد.

یارار ادامه داد: من در ترکیه صاحب پنج شرکت فولادی هستم و به همین دلیل نیازمند توسعه همکاری‌ها در این زمینه هستم؛ امروز در آی‌هیت متوجه شدم ایران در این زمینه نیز می‌تواند همکاری‌های اثربخشی با ترکیه داشته باشد.

وی، رقابت تکنولوژیک را از جدی‌ترین کارها در دنیا برشمرد و تصریح کرد: سطح تکنولوژی، آینده اقتصادی یک کشور را شکل می‌دهد؛ امروز من متوجه شدم تحریم مردم ایران را ناامید نکرده، بلکه به ایرانیان آموخته که روی پای خود بایستند.

یارار با بیان اینکه امروز، آینده ایران را در آی هیت دیدم، افزود: کار نوآورانه در این نمایشگاه بسیار جلوه پیدا کرده و قول‌ها به مرحله عمل رسیده است؛ این امر بسیار جای تقدیر دارد.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی در پایان ابراز امیدواری کرد که بتوانیم برای تعاملات تکنولوژیک و توسعه روابط تجاری نقش پل را ایفا کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • تشکیل شورا نماد برجسته مردم سالاری است/ جان‌بخشی به نظام شورایی مزیت بزرگی برای کشور است
  • مذاکره هیئت‌های تجاری کشورهای مختلف با فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات