Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@21:02:53 GMT

قطعی برق و درآمد 3 هزار میلیاردی آن

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۴۲۶۰

قطعی برق و درآمد 3 هزار میلیاردی آن

به گزارش پارس نیوز،  رکورد مصرف برق در کشور برای سومین بار متوالی در تابستان سال 97 شکسته شد. ارزیابی‌ها نشان می‌دهد روزهای ۲۰، 19 و 11 تیرماه امسال، به‌ترتیب بیشترین رکورد مصرف برق طی بازه 10 روزه را از آن خود کرده‌اند. پیک مصرف برق در حالی 20 تیرماه رکورد بی‌سابقه 57 هزار و 97 مگاوات را ثبت کرد که ظرفیت تولید برق تابستان امسال 57 هزار مگاوات است و به‌گفته متولیان نیرو ادامه روند هشداردهنده فعلی، شبکه برق را در معرض خاموشی سراسری قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این روزها در حالی مدام از کاهش 10 درصدی مصرف برق مشترکان سخن گفته می شود که کسی توجهی به اتلاف برق در شبکه نمی کند . در حال حاضر اگر تلفات شبکه برق کشور تنها یک درصد کاهش یابد، سالانه معادل 3000 میلیارد تومان صرفه جویی به همراه خواهد داشت. اما در حالی سالانه چیزی حدود 28 میلیارد کیلو وات ساعت برق در ایران تلف می شود که اگر تلفات برق در کشور برابر با متوسط جهانی بود سالانه 8 میلیارد کیلووات‌ساعت برق (معادل مصرف برق یک سال شهر تهران) صرفه‌جویی می‌شد.

آنگونه که همایون حائری معاون وزیر نیرو به پول نیوزمی‌گوید: تلفات و دزدی‌ها از شبکه برق از 15 درصد در سال 93 به حدود به 10.8 درصد رسیده این در حالی است که متوسط اتلاف برق در جهان 7 تا 8 درصد است .

کاهش اتلاف شبکه برق در سال‌های گذشته با شب تندی در حال کاهش بود چند سالی است که به آرامی دنبال می شود در حالیکه هر درصد کاهش اتلاف شبکه برق منجر به کاهش 3 هزار میلیارد تومانی در هزینه های دولت می شود.

او در ادامه از نصب کنتورهای هوشمندی می گوید که به دلیل کمبود اعتبار چند ماهی اجرایش متوقف شده بود . به گفته او باید 450 هزار کنتور هوشمند در کشور نصب شود اما تنها 150 هزار تای آنها نصب شده است.

اما در حالی این روزها مسئولان صنعت برق از مشترکان خود انتظار دارد با تنها 10 درصد صرفه‌جویی در مصرف برق به ویژه در ساعات اوج مصرف 12 الی 17 و 20 الی 23 و انتقال مصارف غیرضروری به دیگر ساعات مجموع صنعت نفت را در تامین برق پایدار یاری کنند، که خود در سال های گذشته هیچ اقدامی برای ایجاد زیر ساخت ها و کاهش تلفات شبکه برق نکرده اند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: برق صرفه جویی ایران معاون وزیر پول جهان دولت صنعت صنعت نفت برق پول جهان درآمد معاون وزیر پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۴۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بناها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. - اخبار استانها -

محمدهادی طهرانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: طی بارندگی های شدیدی که هفته‌های اخیر در استان رخ داد بخش زیادی از بناها و آثار تاریخی استان خسارت هایی از 15 تا 90درصد دیده‌اند.

وی افزود: در همین راستا و پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسان میراث‌فرهنگی استان، مسجد تاریخی عبدالقادر واقع در شهرستان نیکشهر با ریزش حصار، دیوارها و نفوذ آب مواجه شد که طبق ارزیابی کارشناسان حدود 90درصد دچار خسارت شده که بیشترین خسارت را در میان آثار دیده است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قلعه فیروزآباد راسک و آتشکده کله گنگ نیز به دلیل ریزش دیوارها 50 درصد تخریب شده‌اند. همچنین بافت قلعه نو زهک، قلعه کنت سراوان و مقابر سورو و شیشه ریز سیب و سوران به دلیل ریزش دیوارها و نفوذ آب و رطوبت و از بین رفتن کاهگل‌ها تا 45 درصد دچار تخریب شده‌اند. 

طهرانی گفت: برج‌ها و دیوارها و فضاهای داخلی قلعه هایی مانند انوشیروان چابهار، دانش‌سرای مقدماتی زاهدان، قلعه تیس چابهار و قلعه بمپور هم به دلایلی همچون شستشوی کاهگل‌ها، نفوذ آب و ریزش دچار تخریب شده و خسارت‌هایی تا 40 درصد به هر کدام از این بناها وارد شده است. در مجموع بارندگی‌های اخیر به 60 اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان و بلوچستان خسارت هایی بین 15 تا 90 درصد وارد کرده است. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت وارده شده به این بناها بر اثر بارندگی و سیلاب‌ها بیش از 184 میلیارد ریال تخمین زده شده است و بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی ممکن است بارندگی‌هایی که در روزهای آینده خواهیم داشت میزان خسارت را افزایش دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • برداشت سه تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکز زواره
  • (ویدئو) این سکانس جنگل آسفالت، کپی از آب درآمد!
  • برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی به بنا‌های تاریخی سیستان و بلوچستان
  • تحقق ۷۹ درصدی درآمد شهرداری قم در فروردین
  • بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان
  • قطعی گاز منطقه‌ای در رشت