Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@16:33:35 GMT

آمریکا درتولید نفت به خودکفایی نمیرسد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۴۹۱۲

میزان واردات محصولات نفتی به آمریکا در نخستین هفته ژوییه به ۱.۶۷۰ میلیون بشکه در روز رسید که پایین‌ترین میزان در سه سال اخیر بود. ناطقان: به نقل از اویل پرایس، کاهش واردات آمریکا با افزایش تولید نفت در چند سال گذشته همزمان شده است که به دو طریق روی آمار واردات تاثیر گذاشته است. افزایش تولید نفت، نیاز به واردات را کاهش داده و افزایش مستمر صادرات نیز آمار واردات را کاهش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صادرات نفت آمریکا در سومین هفته ژوئن به رکورد سه میلیون بشکه در روز صعود کرد.
با این حال آمار واردات سال‌هاست رو به کاهش بوده و بخش بزرگی از این حقیقت این است که آمریکا صادرات محصولات نفتی شامل بنزین، میعانات و پروپان را افزایش داده است. این روند حتی قبل از افزایش اخیر صادرات به چشم می‌خورد.
واردات هفتگی در سال ۲۰۰۵ به اوج رسید و بالای ۱۳ میلیون بشکه در روز بود. اکنون این آمار به کمتر از دو میلیون بشکه در روز رسیده است.
اما آیا آمریکا در آستانه صفر کردن واردات و قطع وابستگی انرژی است که وعده هر رییس جمهوری از زمان ریچارد نیکسون تا به امروز بوده است؟
اگرچه آمریکا ممکن است مانند سابق به واردات نفت و محصولات نفتی نیاز نداشته باشد اما همچنان به بازار جهانی آویخته است. همچنان که تولید نفت و محصولات نفتی این کشور در چند سال گذشته افزایش چشمگیری پیدا کرده، حجم تجارت نیز بالا رفته است.
مجموع تجارت محصولات نفتی آمریکا شامل واردات و صادرات در ژوئن به ۱۰.۸ میلیون بشکه در روز رسید که بالاترین رکورد ماهانه از سال ۲۰۱۵ بود که آمریکا در اوج وابستگی به واردات قرار داشت.
دلیل این امر این است که بازار نفت به این سادگی نیست که هر چه تولید شود، به مصرف برسد. تگزاس نفت سبک تولید می‌کند اما پالایشگاه‌های منطقه گلف کاست به تجهیزات پالایش گریدهای نفت متوسط و سنگین مجهز هستند. نفت شیل آمریکا به خارج صادر می‌شود و به عنوان نمونه، چین یکی از خریداران بزرگ نفت آمریکا است.
در این بین پالایشگاه‌ها در گلف کاست دسترسی راحت به نفت تگزاس ندارند بنابراین همانند سابق به واردات ادامه می‌دهند.
با این حال پالایشگاه‌های گلف کاست تا حد امکان نفت فراوری می‌کنند و در وافع افزایش تولید داخلی نفت به افزایش صادرات محصولات پالایشی کمک کرده است. و با وخامت فعالیت‌های پالایشی در کشورهایی مانند مکزیک و ونزوئلا، محصولات پالایشی آمریکا بازارهایی در نیمکره غربی پیدا کرده اند.
بعلاوه تقاضای آمریکا برای نفت بالا مانده و وارداتش از کانادا طی یک دهه اخیر رشد مستمری داشته است.
طبق گزارش آژانس بین المللی انرژی، بازار نفت خام آمریکا در هر مقطعی در ۱۳ سال گذشته با سایر نقاط جهان مرتبط بوده است.
سیاستمداران آمریکایی همواره استدلال کرده اند که تولید نفت، آمریکا را از وابستگی به تولیدکنندگان خارجی رها می‌کند. اما نگاهی به توییت‌های دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا نادرستی این ادعا را نشان می‌دهد. با وجود کاهش واردات آمریکا، ترامپ مکررا از اوپک خواسته است تولیدش را افزایش دهد که نشان می‌دهد آمریکا تا چه حد به بازار جهانی وابسته مانده است.
تولید نفت آمریکا مرتبا در حال رکوردشکنی است و در چند هفته گذشته به ۱۰.۹ میلیون بشکه در روز صعود کرد با این حال قیمت بنزین در این کشور بالا رفته و به حدود سه دلار در هر گالن رسیده که بالاترین قیمت در چند سال اخیر است.
منبع: ایسنا برچسب ها: کاهش واردات آمریکا ، تولید نفت ، خودکفایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کاهش واردات آمریکا تولید نفت خودکفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۴۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۲ سنت معادل ۰.۲۶ درصد کاهش به ۸۲ دلار و ۹۴ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعت تجارت در روز چهارشنبه به خاطر آرام شدن نگرانی در مورد عرضه نفت کاهش یافته است. تمرکز شرکت‌کنندگان بازار معطوف به اطلاعات مربوط به ذخایر نفت خام آمریکاست که قرار است امروز منتشر شود.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 22 سنت معادل 0.26 درصد کاهش به 82 دلار و 94 سنت رسید. نفت وست تگزات اینترمدیت آمریکا هم با 17 سنت معادل 0.22 درصد کاهش 78 دلار و 21 سنت معامله می‌شود.
اطلاعات موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام و سوخت این کشور طی یک هفته گذشته افزایش یافته است. افزایش ذخایر که نشانه ضعف تقاضا برای نفت است مخالف انتظار تحلیلگران در هفته‌های اخیر بوده و قیمت نفت را پایین آورده است.

مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شدپیش‌بینی قیمت 84 دلاری برای نفت در سال 2024



تحلیلگران می‌گویند اگر اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کند بشکه‌های کمتری به سمت پالایشگاه‌ها در آمریکا روانه می‌شوند یعنی مصرف نفت خام در این کشور با مشکل مواجه شده است. ذخایر نفتی در آستانه فصل پرمصرف تابستان باید کاهش یابد نه افزایش.
نفت برنت و نفت آمریکا در هفته گذشته بیشترین کاهش قیمت هفتگی خود را طی سه ماه گذشته تجربه کردند که نتیجه انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش امید نسبت به کاهش نرخ بهره فدرال رزرو بوده است.
خبر خرید 3 میلیون بشکه نفت برای ذخایر استراتژیک نفتی توسط دولت آمریکا تا حدی از قیمت آن در روز سه‌شنبه حمایت کرد.
از طرف دیگر تنش‌ها در خاورمیانه بالا گرفته است. رژیم صهیونیستی حمله به رفح را آغاز کرده و میانجیگران برای رسیدن به یک قرارداد آتش بس تلاش می‌کنند.
اما تمرکز سرمایه‌گذاران معطوف به بی‌ثباتی‌های مربوط به دورنمای رشد اقتصاد دنیا و تاثیر آن بر تقاضای نفت است.
انتهای پیام/5

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی نفت بالارفت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۲۰ |برنت ۸۳ دلار و ۸۱ سنت شد
  • مگافارم دام سبک؛ پروژه تحولی استان یزد برای خودکفایی در تولید گوشت قرمز
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند