Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پکن - ايرنا - `کمال خرازي` رييس شوراي راهبردي روابط خارجي جمهوري اسلامي ايران، امکان هرگونه مذاکره با آمريکا را رد کرد و گفت: تجربه ايران در مذاکره با آمريکا نشان مي دهد واشنگتن به گفت و گوهايي که انجام مي دهد و اسنادي که خودش امضا مي کند، پايبند نيست.

خرازي که براي شرکت در هفتمين مجمع جهاني صلح به پکن سفر کرده است روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: ايران دو بار در مساله افغانستان و موضوع انرژي هسته اي مذاکراتي با آمريکا انجام داد که در هر دو مورد واشنگتن به تعهداتش پايبند نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تصريح کرد براي حل مسايل منطقه اي نيازي به مداخله و مذاکره آمريکا نيست بيگانگان بايد مداخله ها را کنار بگذارند و بازيگران اصلي منطقه با يکديگر وارد گفت و گو شوند و مسايل را خودشان حل کنند.
خرازي گفت: اگر قرار باشد کشورهاي منطقه براي گفت و گو به سمت آمريکا بروند، سمت و سوي مسايل تغيير مي کند و منافع همين کشورها در مخاطره مي افتد.
رييس شوراي راهبردي روابط خارجي جمهوري اسلامي ايران با انتقاد از ترويج تروريسم توسط برخي از کشورهاي منطقه تاکيد کرد، بازيگران اصلي و مهمي چون ايران، عراق، مصر و عربستان در منطقه حضور دارند و امنيت منطقه در گرو ساختاري است که اين کشورها بايد در خصوص آن تصميم گيري کنند و نيازي به دخالت هاي آمريکا نيست.
** اعزام نمايندگان ايران به منطقه با هدف روشنگري
رييس شوراي راهبردي روابط خارجي جمهوري اسلامي ايران اعزام نمايندگان ايران به کشورهاي منطقه را «تلاشي براي روشنگري» و «بيان مواضع » دانست و گفت لازم است مواضع جمهوري اسلامي به صورت شفاف براي اين کشورها تشريح شود تا آگاهي ها براي تعامل با کشور و مقابله با «يکجانبه گرايي آمريکا» افزايش يابد.
وي اظهار کرد گفت و گو با کشورها باعث تشويق همفکري و رويارويي با سياست هاي ويرانگر دولت آمريکا مي شود که هم اکنون نيز نگراني هاي زيادي را در کشورهاي دنيا به دنبال داشته است.
او با اشاره به اينکه شيوه هاي رفتاري دونالد ترامپ، رييس جمهوري آمريکا، آينده جهان را تهديد مي کند، اظهار داشت: جهان در برخورد با ترامپ سردرگم است او همه روابط را به هم زده است و در جهت خودمحوري هر روز يک تصميم جديد اتخاذ مي کند.
** همايش جهاني صلح، راهي براي صلح و ثبات خاورميانه
خرازي، حضور جمهوري اسلامي ايران در همايش جهاني صلح را مهم ارزيابي کرد و گفت که برگزاري اين نشست در چين نشان مي دهد که کشورها مي توانند با رايزني، مواضع خود را به يکديگر نزديک کرده و راه هايي براي برقراري امنيت، مبارزه با تروريسم و حراست از صلح و ثبات خاورميانه پيدا کنند.
او تصريح کرد: در همايش مذکور اين مسايل مورد بررسي و رايزني قرار گرفت و کشورها راهکارهايي را براي مبارزه با تروريسم مطرح کردند و درباره بحران سوريه و خاورميانه رايزني هاي گسترده اي صورت گرفت.
** عربستان عامل افراط گرايي در منطقه
رييس شوراي راهبردي روابط خارجي جمهوري اسلامي ايران با انتقاد از ترويج وهابيت توسط عربستان گفت ريشه بسياري از درگيري هاي افراطي در خاورميانه وهابيت است که متاسفانه عربستان آن را ترويج کرده است.
به گفته وي در مجمع جهاني صلح بر اين موضوع تاکيد شد که قدرت هاي بيگانه مداخله ها را پايان دهند و بازيگران اصلي منطقه کنار هم قرار گرفته و مسايل را حل و فصل کنند.
وي از جامعه بين المللي و سازمان ملل خواست از چنين گفت و گوهايي حمايت کنند تا خاورميانه و کشورهاي منطقه بتوانند با قوت، همکاري و اتحاد، از چالش ها عبور کرده و ساختار امنيتي مستحکمي در منطقه بدون توسل به قدرت هاي بيگانه شکل گيرد.
هفتمين همايش جهاني صلح با حضور شماري از مقام ها و شخصيت هاي سراسر جهان از جمله «کمال خرازي» رييس شوراي راهبردي روابط خارجي جمهوري اسلامي ايران بعد از سه روز، امروز دوشنبه به کار خود پايان داد.
آساق**231**1904**1663**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۴۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکترین هسته ای ایران تغییر می کند؟

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: به‌دنبال تحولات اخیر در منطقه و افزایش سطح تنش‌ها میان تهران و تل‌آویو، رسانه‌های غربی با موج‌سواری روی برخی اظهارنظرهای شخصی، تلاش کردند این‌گونه جلوه دهند که با توجه به اقدام‌های تروریستی رژیم‌صهیونیستی، ممکن است در دکترین هسته‌ای خود تجدیدنظر کند؛ رویکردی که می‌کوشید ایران را «نزدیک‌تر از همیشه» به سلاح هسته‌ای نشان دهد.

این در حالی بود که در روزهای اخیر ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امورخارجه در نشست‌خبری با خبرنگاران، ضمن بیان اینکه ایران به فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای خود در چارچوب عضویت ایران در آژانس و در چارچوب معاهده ان. پی. تی و موافقتنامه جامع پادمان ادامه می‌دهد، تاکید کرد موضوع «سلاح هسته‌ای» در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد و بارها مواضع جمهوری‌اسلامی در این زمینه اعلام شده و تغییری دراین دکترین رخ نداده است.

ادامه ادعاهای ضدایرانی گروسی

ازسوی دیگر اما رافائل گروسی، مدیرکل آژانس در گفت‌وگو با خبرگزاری «دویچه‌وله» آلمان، مدعی شد غنی‌سازی اورانیوم ازسوی ایران و نبود دسترسی بازرسان بین‌المللی به تاسیسات اتمی، به نگرانی‌ها درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران دامن می‌زند. او با تاکید بر اینکه نسبت به حفظ گفت‌وگوها در این باره متعهد است، ادعا کرد «ایران چند هفته، نه چند ماه با در اختیار داشتن اورانیوم غنی‌شده کافی برای ساختن یک بمب اتمی فاصله دارد، اما به معنای این نیست که ایران سلاح اتمی دارد یا در این بازه در اختیار خواهد داشت».

گروسی همچنین اضافه کرده‌است که «آنچه واقعا به آن تمایل دارم، مذاکرات میان آژانس و ایران است، چون چیزهای زیادی وجود دارد که باید درباره آن شفاف‌سازی شود و به همین دلیل قصد دارم به‌زودی به ایران سفر کنم».

چرا ساخت سلاح هسته‌ای در دستورکار نیست؟

یک عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس در گفت‌وگو با همشهری آنلاین در واکنش به برخی گمانه‌زنی‌های غربی درباره «احتمال تغییر دکترین هسته‌ای ایران» گفت: دکترین جمهوری‌اسلامی ایران در حوزه هسته‌ای کاملا شفاف و روشن است و همواره نیز به‌صورت رسا ازسوی مقام‌های ایرانی اعلام شده‌است.

محمود عباس‌زاده با تاکید بر اینکه ایران همواره به‌دنبال این است که از همه ظرفیت‌های موجود در حوزه هسته‌ای به‌منظور دستیابی به تکنولوژی‌های روز استفاده کند، اظهارکرد: همواره تاکید کرده‌ایم که ساخت سلاح هسته‌ای در دستورکار جمهوری‌اسلامی قرار ندارد.

وی ادامه داد: علاوه بر اینکه همواره تاکید کرده‌ایم ساخت سلاح هسته‌ای را از نظر شرعی مجاز نمی‌دانیم، معتقدیم داشتن سلاح هسته‌ای به مفهوم برخورداری از بازدارندگی مطلوب نیست.

سلاح هسته‌ای امنیت نمی‌آورد

این عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس عنوان کرد: در شرایطی کنونی نشان داده‌ایم مولفه‌های پرقدرت‌تر و موثرتری به‌منظور ایجاد بازدارندگی در مقابل شرارت‌های دشمنان در اختیار داریم که عملیات موشکی – پهپادی «وعده صادق» یکی از نمودهای آن به حساب می‌آید.

عباس‌زاده با تاکید بر اینکه معتقدیم سلاح هسته‌ای امنیت نمی‌آورد، گفت: با دستیابی به سلاح هسته‌ای بازدارندگی ایجاد نمی‌شود. ما علاوه‌بر انواع مولفه‌های مناسب بازدارندگی، از قدرت نرم قابل‌توجهی برخورداریم که از توانمندی‌های جمهوری‌اسلامی به‌حساب می‌آید.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون جزو قدرت‌های برتر جهان به‌شمار می‌رویم و در سطح منطقه «قدرت اول» محسوب می‌شویم، تصریح کرد: دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران تحت‌تاثیر تکانه‌های مقطعی قرار نمی‌گیرد. غربی‌ها به‌خوبی می‌دانند که توسعه صنعت هسته‌ای ایران با فعال کردن چرخه حوزه‌های مختلف، از پزشکی گرفته تا کشاورزی، می‌تواند ایران را به قدرت اقتصادی تبدیل کند.

اظهارنظرهای شخصی، موضع نظام نیست

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با تاکید بر اینکه رژیم‌صهیونیستی در شرایطی نیست که به‌عنوان «تهدید جدی» برای ایران به‌حساب آید و سبب تغییر در دکترین دفاعی ما شود، اظهارکرد: به قول هنری کیسینجر، اسرائیل به‌مثابه ناو جنگی آمریکا در منطقه است و در مسیر فروپاشی قرار دارد.

عباس‌زاده با بیان اینکه هیمنه پوشالی ساخته شده برای این رژیم با عملیات «وعده صادق» نیروهای مسلح ایران بیش از گذشته درهم شکست، ادامه داد: غربی‌ها باید استراتژی استعماری خود در منطقه ما را مورد تجدیدنظر قرار دهند. نکته اینجاست که دیگر ملت‌ها اجازه نمی‌دهند غرب، رژیم صهیونیستی را به‌عنوان یک غده سرطانی در قلب منطقه به‌مثابه پایگاهی برای خود قرار دهد.

وی همچنین درباره برخی اظهارنظرهای داخلی پیرامون احتمال تغییر دکترین هسته‌ای ایران ادامه داد: اینها بیش‌از هر چیز، اظهارنظر شخصی است و موضع نظام و ساختارهای تصمیم‌سازی کشور به‌حساب نمی‌آید.

عباس‌زاده اضافه کرد: البته اینکه برخی گمانه‌های خود را مطرح می‌کنند اشکالی ندارد و همه در اظهارنظر آزاد هستند، اما مواضع نظام دراین عرصه همواره از مجاری مشخص خود اعلام می‌شود.

کد خبر 846764 برچسب‌ها ایران و اسرائیل هسته‌ای - آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر ویژه حمله ایران به اسرائیل هسته‌ای - دفاع

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • بیانیه مهم ۲۸ ماده‌ای جمهوری اسلامی ایران و پاکستان
  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • دکترین هسته ای ایران تغییر می کند؟
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم