Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛  خسرو سلجوقی  درباره ارزهای رمزنگاری شده گفت: پدیده ارزهای رمزنگار از جمله مهم ترین بحث‌های فناوری اطلاعات بر بستر پولی و بانکی است که در داخل کشور از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بانک مرکزی به صورت جدی در حال پیگیری است، اما مهم ترین بحثی که هم اکنون در داخل و حتی خارج از کشور وجود دارد عدم ماهیت جنس اصلی این پدیده است، در حقیقت اگر این پدیده را پول عنوان کرد، بانک مرکزی به عنوان رگولاتور به شمار می‌رود اما اگر کالا یا اوراق بهادار باشد باید سازمان بورس کالا یا بورس اوراق بهادار رگولاتوری رمز ارزها را بر عهده بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سویی دیگر عدم درک درست از این پدیده و احتمال تصمیم گیری در زمینه پولشویی برای ایران باعث شد تا شورای عالی پولشویی معامله هرگونه ارزهای رمزنگاری شده حتی بیت کوین را ممنوع کند، اما با این وجود بانک مرکزی قرار است تا بزودی سیاست جدید خود در این حوزه را اعلام کند که شفافیت در این حوزه را به دنبال داشته باشد.

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه ایران می‌تواند یکی از کشورهای پیشرو در زمینه تولید و ماینینگ ارزهای رمزنگار باشد، گفت: از مهم ترین بحث‌های مرتبط با بلاکچین بحث انرژی و مصرف بالای برق است و با توجه به اینکه ایران نقاط کویری گسترده‌‍ ای دارد که در این نقاط می‌توان نسبت به تولید برق با انرژی خورشیدی اقدام کرد تا ایران به قطب تولید و استخراج ارزهای رمزنگاری تبدیل شود چرا که در این وضعیت قیمت تمام شده استخراج ارزهای رمزنگار در ایران یک دهم سرانه جهانی خواهد بود.

سلجوقی با اشاره به رمز ارز ملی رمزنگار وعده داده شده از سوی محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اعتقاد دارم که ارزهای رمزنگار با توجه به شرایط ضد تحریمی می‌تواند بهترین فرصت برای ادامه تجارت ایران با کشورها باشد که در مجلس نیز به این موضوع تاکید شده است.

وی افزود: امیدوار هستم پست بانک با همکاری مسئولان ذیربط در این حوزه موفق شود، اما مهم ترین نکته در زمینه نوآوری در سیستم بانکی، ریسک و خطرپذیری پایین از سوی بانک‌های دولتی است که باید با فناوری‌های نوین و جدید در زمینه کاهش هزینه‌ها و بهره‌وری از جمله بلاک چین و ارزهای رمزنگار مرتفع شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ارزهای رمزنگاری شده سازمان فناوری اطلاعات ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۵۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب عضو جدید هیئت مدیره شرکت ملی پست

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تقدیر و تشکر از محمدرضا قادری، طی حکمی محمدرضا پاکدل را به سمت «عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران» منصوب کرد.

پاکدل دارای مدرک کارشنارسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات است. وی با بیش از ۲۴ سال سابقه کاری دارای سوابق متعدد مدیریتی از جمله «مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد»، «مدیرکل مهندسی و تجارت الکترونیک شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران» و «معاون فنی اداره کل پست استان یزد» است.

پاکدل پیش از این به عنوان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد مشغول به فعالیت بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس
  • انتصاب مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • معرفی مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند
  • پاسخ به بیش از ۷۷ هزار تماس توسط مرکز تماس یکپارچه سازمان فناوری
  • انتصاب عضو جدید هیئت مدیره شرکت ملی پست
  • تولید دستگاه دمنده گاز CO۲ برای آندوسکوپی در ایران
  • تلویزیون‌های جدید TCL چه مشخصاتی دارند؟