Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از افزایش تاخیرهای پروازی گفت: کمیسیون عمران مجلس فرصت شش ماهه ای را به وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری داده تا گزارشی از برخورد با ایرلاین های متخلف و دارای بیشترین تاخیرها ارائه دهند.

اقتصادآنلاین – المیرا اکرمی؛ محمدرضا رضایی کوچی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی اقتصادآنلاین اظهار داشت: مردم از افزایش میزان تاخیرهای پروازی بسیار گلایه مند هستند و این موضوعی است که بارها در مورد آن به وزیر راه و شهرسازی و مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری تذکر داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: خواسته کمیسیون عمران مجلس این است که برای ایرلاین هایی که بیشترین میزان تاخیر در پرواز را دارند، محدودیت هایی ایجاد شود تا مجبور به اصلاح فرآیند کاری خود شوند.

نماینده مردم جهرم در مجلس با اشاره به وجود خرده ایرلاین های زیاد در کشور و مشکلات ناشی از آن عنوان کرد: متاسفانه در سال های اخیر شاهد رشد بی قاعده و بی حساب و کتاب ایرلاین های کوچک در کشور بوده ایم که در مورد این مشکل هم تذکرهای زیادی به سازمان هواپیمایی کشوری داده شده اما تاکنون اقداماتی صورت نگرفته است.

رضایی کوچی تصریح کرد: به نظر می رسد تنها راه اصلاح این وضعیت و بهبود خدمات رسانی این ایرلاین ها، ادغام آنها در یکدیگر است که در نهایت تقویت ناوگان هوایی کشور را هم در پی خواهد داشت.

این نماینده مجلس با تاکید بر ضرورت اصلاح آیین نامه های مربوط به ایجاد ایرلاین ها گفت: به نظر می رسد در این آیین نامه مشکلاتی وجود دارد که زمینه را برای اعطای مجوز به خرده ایرلاین ها فراهم کرده و نتیجه آن کاهش کیفیت خدمات دهی به مسافران و افزایش میزان تاخیرها و نارضایتی مردم شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی کشوری ایرلاین کمیسیون عمران مجلس تاخیر پرواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۵۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است

رئیس سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی برای فعالان اقتصادی مشکل‌زا‌ شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به اولویت‌های سال مشارکت مردم در جهش تولید اظهار داشت: یکی از حوزه‌های فعالیت مردم در استان خراسان شمالی حوزه کشاورزی در روستاهاست. 

وی افزود: باید تامین مالی از جمله تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش برای تولید فراهم شده باشد تا بتوانیم در تولید به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم. مطالعات دقیق علمی نشان می‌دهد در استان خراسان شمالی بخش خصوصی به شدت وابستگی به تسهیلات تکلیفی و منابع بانکی است که باید این منابع با سهولت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه بانک‌های استان از منابع محدودی برخوردارند و این موضوع برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مشکلاتی را فراهم کرده است. فاصله زمانی درخواست فعالان  تا اعطای تسهیلات بسیار زیاد شده و این اختلال باعث عدم رونق بخش خصوصی و فعالیت‌های اقتصادی است.

بهزادفر ادامه داد: در بخش کشاورزی صندوق‌های حمایت مالی از کشاورزان ایجاد شده که در این بخش 51 درصد منابع مرتبط با مردم و باقی منابع دولتی است که مردم در ساده‌ترین حالت ممکن می‌توانند از این صندوق استفاده بکنند. در دو سال اخیر منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و شهرستان‌ها بسیار خوب بوده و با برنامه‌ریزی دولت تقویت این صندوق‌ها در سال 1403 در اولویت است و ساز و کار این صندوق‌ها بسیار ساده‌تر از ساز کار بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه تامین مالی یکی از الزامات جدی تحقق شعار سال است و باید برای این موضوع در سطح ملی و استانی راهکارهای ویژه‌ای دیده شود و تصریح کرد: 30 درصد اقتصاد استان خراسان شمالی وابسته به روستاست و بیش از 45 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین خاطر در سند توسعه استان خراسان شمالی در سال 1403 یکی از فصل‌های مهم بحث توسعه روستایی است. در این زمینه جزو استان‌های پیشرو هستیم که سندهای مرتبط با برنامه هفتم نیز در استان در حال انجام است. اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی در استان در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح با مشارکت مردم مدلی طراحی شده است که نظام تصمیم‌سازی از دل جوامع محلی بیرون آمده و مردم منابع اقتصادی را پای کار آورده٬ دولت نیز در این میان بخش تسهیلگری را بین مردم و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بر عهده دارد. از سوی دیگر بنا داریم تولیدات مردم به خوبی به بازار معرفی و در بازار دیده و به فروش برود در این مدل اتصال دقیق بازار به جوامع محلی مورد توجه است.

وی افزود: 15 نهاد دولتی و غیردولتی در بحث روستا در حال فعالیت هستند که متاسفانه بخش زیادی از این فعالیت‌ها همسو نیست و باید منابع تجمیع و فعالیت‌ها همسو شود تا اقتصاد روستایی به ویژه در استان خراسان شمالی با ایجاد زنجیره‌های تکمیلی راهبردی شکوفا شود.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان
  • شاملا رکورد فروش را جابجا کرد
  • افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • فرصت خدمتگزاری به مردم بسیار محدود است