Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@21:27:57 GMT

موضوع اشتغال زنان چند بعدی نگریسته شود

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۵۴۵۲

موضوع اشتغال زنان چند بعدی نگریسته شود

زنجان - ایرنا مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان گفت: امروزه فاکتورهای متعددی بر اشتغال زنان تاثیر می‌گذارند که این مهم باید بصورت چند بعدی و فارغ از گرایش‌های جنسیتی مدنظر قرار داده شوند.

ماهرخ بلوری روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از شاخصه‌های توسعه ‌یافتگی، میزان مشارکت‌های اقتصادی و اجتماعی زنان محسوب می شود و این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: افزایش میزان تحصیلات عالیه در میان زنان و هزینه‌های سرانه خانوار در سال‌ های گذشته موجب شده تا این قشر بیش از گذشته به مشارکت بیشتر در فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی ترغیب شوند.
بلوری خاطرنشان کرد: فاکتور های متعددی بر اشتغال زنان تاثیر گذار بوده و در این میان اعتقاد به توانایی زنان در موضوعات اقتصادی و دستیابی به مدارج بالای مدیریتی باید در خانواده و سپس در جامعه شکل بگیرد.
به گفته این مسئول، زنان باید با تغییر رویه به سمت کارآفرینی اقتصادی حرکت کنند و خانواده‌ها نیز باید دختران کار آفرین با قدرت اقتصادی را تربیت کنند.
وی اضافه کرد: قرار نیست هیچ زنی در مناسبات اقتصادی جای مردان را بگیرد، بلکه زنان در جایگاه و نقش خود می‌توانند برای استان و کشور ایفای نقش کنند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان ادامه داد: تعداد زنان شاغل به نسبت مردان چندان زیاد نیست و تعداد زیادی از زنان تحصیلکرده و متخصص همچنان منتظر به ‌دست آوردن شغل مناسب هستند.
وی ابراز کرد: در این زمینه باید به این نکته توجه داشت که استخدام در اداره‌های دولتی لزوما نباید نخستین و آخرین انتخاب باشد، بلکه باید بیشتر به سمت مهارت ‌آموزی و ایجاد شغل توسط افراد حرکت کرد.
بلوری افزود: هم اکنون اشتغال در دنیا معنای دیگری دارد و برای نمونه بیشترین جذب در کشورها از محل توریسم و اشتغال‌های مجازی انجام می گیرد که می توان همین الگو را در استان و با میدان دادن به جوانان کارآفرین در بخش یاد شده و بها دادن به استارتاپ‌ها در پیش گرفت و به نوبه خود اشتغال‌زایی بالایی را نیز به همراه دارد.
به گزارش ایرنا، بر اساس سرشماری سال 95، حدود 49.42 صدم درصد جمعیت استان را زنان تشکیل می دهد که این موضوع بیانگر توجه روز افزون به این قشر و تدوین برنامه ریزی لازم در این بخش است.
7320/8068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بانوان استانداري مشاركت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۵۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: فعالیت‌های اقتصادی ۲ بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران زمینه اشتغال مستقیم افزون بر ۷۰۰ نفر را فراهم کرده‌اند.
هادی حقیقی افزود: اشتغال غیر مستقیم در این ۲ کانون اقتصادی (دوغارون و باجگیران) همجوار با افغانستان و ترکمنستان به بیش از ۲ هزار نفر می‌رسد.

او با اشاره به برنامه‌های عمرانی در بازارچه‌های مرزی استان خراسان رضوی گفت: با هدف ارایه خدمات بهتر به فعالان اقتصادی در بازارچه‌های مرزی استان و افزایش سطح تعاملات در این بخش با کشور‌های همجوار، هم اکنون محوطه سازی، ایجاد فضا‌های رفاهی برای تجار در بازارچه مرزی دوغارون و توسعه فضای بارانداز در بازارچه مرزی باجگیران در حال انجام است.

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی افزود: طرح ساماندهی بازارچه مرزی دوغارون بهمن ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد که تاکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امید می‌رود که بخشی از این طرح در سال جاری مورد بهره برداری قرار گیرد.

حقیقی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران در خراسان رضوی فعال است، گفت: بازارچه مرزی دوغارون مهمترین کانون اقتصادی ایران با افغانستان است، برای افزایش صادرات از این منطقه به بازار‌های هدف این کشور همسایه، احداث ۱۵۴ غرفه تجاری در ۱۳ ماه گذشته در دوغارون آغاز شده است.

او افزود: فعالیت صاحبان کالا‌های ایرانی و افغانستانی در بازارچه مرزی دوغارون مورد بررسی مقامات ۲ کشور قرار گرفته است که محقق شدن آن نقش زیادی در اشتغال پایدار جوانان جویای کار دارد.

 

دیگر خبرها

  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • اسیر بعدی اسرائیلی که نتانیاهو می‌کشد کیست؟
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • «صفر» شدن تعداد زنان سرپرست خانوار پشت نوبت حمایت بهزیستی
  • انسیه خزعلی بیان کرد؛ خبر خوب درباره زنان سرپرست خانوار
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • حمایت از همه زنان سرپرست خانوار نیازمند