Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: طرح شفاف‌سازی شهرداری‌ها و حسابرسی آن‌ها در دستورکار شوراها قرار دارد که در صورت تصویب می‌تواند به وضعیت ساماندهی شهرها کمک کند. ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۳ استانها استان تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دماوند، مرتضی الویری امروز در نشست شورای استان که در شهرستان دماوند برگزار شد، با بیان اینکه شورای عالی استان‌ها بالاتربن مرجع تصمیم‌ساز در حوزه شوراها است اظهار داشت: برطبق قانون، شوراهای مختلف می‌توانند نظرات خود را به شورای شهرستان‌ها و سپس به شورای عالی استان‌ها ارائه دهند و در نهایت شورای عالی کشور می‌تواند با تبدیل این مجموعه به طرح و لایحه، آن را به دولت و مجلس ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: برخی از این نظرات مانند مالیات ارزش افزوده که اگر به تصویب برسد می‌تواند از نظر مالی شوراها را تحت تأثیر قرار دهد، همچنین طرح شفاف‌سازی شهرداری‌ها و حسابرسی آن‌ها نیز در شورا وجود دارد که از جمله مسائلی است که بسیار می‌تواند به وضعیت شهر کمک کند.

رئیس شورای عالی استان‌ها همچنین افزود: آموزش یکی دیگر از مسائلی است که امروزه در شوراها باید وجود داشته باشد؛ زیرا برخی از شوراها نوپا هستند و با قوانین آشنایی ندارند و باید در موارد آموزشی به ما کمک کنند که در همین راستا تیم‌هایی را برای آموزش این افراد قرار داده‌ایم.

الویری تصریح کرد: در شرایط کنونی اقتصادی کشور و تحریم‌ها اگر بتوان مجموعه 123 هزار نفری شوراها را با هم هماهنگ کرد، می‌توان گام‌های مهم و مؤثری را برداشت که قطعاً ما از نظرات این شبکه مویرگی در ثبات کشور بهره می‌گیریم.

ساخت‌و‌سازهای بی‌رویه در دماوند چالشی جدی در خدمات‌رسانی است

در ادامه محمود نقیبی نماینده شورای شهرستان دماوند در شورای استان تهران نیز با اشاره به مشکلات شهرستان دماوند اظهار داشت: در زمینه مسکن و شهرسازی متأسفانه با وجود طرح‌های عمرانی زیاد با کمبود و نبود زمین مواجه هستیم که حتی در موارد مهمی از جمله آرامستان و زمین‌های ورزشی شدیداً با مشکل فقدان زمین مواجه هستیم که نیاز به تمهیدات بیشتری دارد. 

وی همچنین افزود: در شهرستان دماوند بین محدوده ورودی و خروجی با استان سمنان و مازندران مشکلاتی وجود دارد، اکثر معادن ما در محدوده شهرستان دماوند است اما متأسفانه استان سمنان از آن‌ها استفاده می‌کند.

نماینده شورای شهرستان دماوند در شورای استان تهران بیان کرد: علاوه بر این جاده ایوانکی که مسیر مواصلاتی دماوند به استان سمنان و جاده بسیار خطرناکی و پر رفت و آمدی است چندین سال است با مشکلات زیادی از جمله تصادف و غیره روبرو است و با وجود پیگیری‌های بسیار هنوز رسیدگی نشده است.

نقیبی ادامه داد: متأسفانه ساخت و سازهای بسیار زیادی در تمام کشور شده، اما در شهرستان دماوند این امر به جهت نزدیکی به شهر تهران، نبود آلودگی و ترافیک بیش از سایر مناطق انجام شده که مشکلات زیادی را در زمینه خدمات‌رسانی به وجود آورده که نیاز به یک تصمیم استانی برای ساماندهی دارد.

انتهای پیام/‌ز

R7840/P41362/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۵۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت

به گزارش همشهری آنلاین، توسعه گردشگری شهری در کنار بهبود و ارتقای دیگر شاخص‌های زیستی همچون طرح‌های زیرساختی، عمرانی، فرهنگی و بهداشتی از مهم‌ترین وظایف مدیریت اجرایی شهرها در عصر حاضر محسوب می‌شود. در این میان موقعیت بسیار مناسب منطقه ۲۲، این امکان را برای مدیران فراهم کرده که با بهره‌گیری حداکثری از امکانات و با تکیه بر نگاه توسعه‌ای مدیریت شهری پایتخت در دوره ششم، زمینه رشد و توسعه حداکثری منطقه را فراهم کنند.

ظرفیت بالای گردشگری منطقه ۲۲

مسعود نصرتی، شهردار منطقه ۲۲ در گفت‌وگو با همشهری آنلاین با اشاره به موقعیت جغرافیایی منطقه و همجواری آن با نقاط دارای ظرفیت گردشگری گفت: شکل‌پذیری منطقه ۲۲ در شمال‌غرب پایتخت، نو پا بودن این منطقه و همچنین موقعیت جغرافیایی آن‌که از شمال به رشته کوه‌های البرز از شرق و غرب به روددره‌های کن و حریم روستاهای وردیج، واریش، سنگان و کشار محدود شده است پتانسیل گردشگری منطقه را افزایش داده است.

او اضافه کرد: وجود مراکز تفریحی و گردشگری متنوع نظیر دریاچه مصنوعی شهدای خلیج‌فارس، بوستان فرامنطقه‌ای چیتگر، خرگوش دره، آبشار تهران و لتمال کن در این منطقه، آن را به‌عنوان قطب گردشگری جدیدی در پایتخت کشورمان مطرح کرده است که ضروری است این موقعیت و فرصت استراتژیک با تامین و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز و طرح‌های عمران شهری، حداکثر بهره‌برداری را نه فقط برای ساکنان منطقه که برای پایتخت به‌دنبال داشته باشد.

نصرتی، بر بهره‌گیری از الگوهای نوین مدیریت شهری تأکید کرد و افزود: بابه‌کارگیری تمامی امکانات و ابزار مورد نیاز در مسیر تحول و شکوفایی شهری، تلاش داریم از طریق فراهم‌سازی‌ شرایط زیست شهری مطلوب به نقطه قابل‌قبولی در توسعه صنعت گردشگری دست یابیم و با الگوی توسعه پایدار شهری، مشارکت و نقش‌پذیری شهروندان، فراتر از منطقه گام‌های بلند و پیوسته برداریم.

شهردار منطقه ۲۲ به امضای تفاهمنامه‌ با سازمان عمران مناطق شهرداری تهران اشاره کرد و ادامه داد: این تفاهم‌نامه در راستای ارتقای سرانه‌های اجتماعی، فرهنگی و خدماتی منطقه ۲۲ منعقد شد و پس از آن نیز نحوه اجرای پروژه‌های عمرانی منطقه و انعقاد قراردادهای سال ۱۴۰۳ طی جلساتی با حضور مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهر تهران مورد بررسی قرار گرفته است.

نصرتی افزود: با توجه به نگاه ویژه مدیریت شهری تهران به ساخت و راه‌اندازی زیرساخت‌های منطقه ۲۲ انعقاد این تفاهمنامه می‌تواند قدم بسیار مثبت و ارزنده‌ای برای مردم شهر تهران و ساکنان منطقه ۲۲ و گام بلندی در تکمیل زیرساختی این محدوده غربی تهران پس از سال‌ها باشد.

اختصاص بیش از ۹۰ درصد بودجه به طرح‌های عمرانی

شهردار منطقه ۲۲ تهران با اشاره به ارزش و اهمیت آغاز و تکمیل پروژه‌های عمرانی در جدیدترین منطقه شهری تهران، درباره طرح‌ها و برنامه‌های ۱۴۰۳ شهرداری منطقه ۲۲ گفت: نزدیک به ۹۳درصد کل بودجه ۳۴۰۰میلیارد تومانی مصوب شورای اسلامی شهر تهران برای منطقه ۲۲در سال ۱۴۰۳، به پروژه‌های عمرانی اختصاص یافته است.
نصرتی افزود: این مبلغ که چیزی بالغ بر ۳۱۶۰میلیارد تومان را شامل می‌شود به طرح‌های عمرانی شاخص منطقه از جمله احداث مقبره الشهدای دریاچه شهدای خلیج‌فارس (دریاچه چیتگر)، ساختمان مرکزی منطقه۲۲، ساخت ۲سرای محله، ساخت مجموعه ورزشی، ایستگاه آتش‌نشانی، پیاده‌روسازی‌، معبرسازی‌، آسفالت‌ریزی و نوسازی آسفالت، احداث انهار، احداث ۲ساختمان شهرداری ناحیه و تعدادی دیگر از اقدامات عمرانی در منطقه اختصاص می‌یابد.

او درباره دیگر طرح‌های اجرایی در منطقه نیز گفت: از مهم‌ترین اقدامات در منطقه می‌توان به ساخت ۴۷ کیلومتر معبر و شبکه‌های ارتباطی منطقه پس از سال‌ها اشاره کرد که اتفاق بسیار خوبی در منطقه خواهد بود. تلاش شهرداری منطقه این است که اجرا و بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و زیرساختی مذکور تا پایان امسال ارتقای سطح خدمات‌رسانی به شهروندان این منطقه را به همراه داشته باشد.

کد خبر 844935 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها منطقه ۲۲ شهرداری دریاچه چیتگر

دیگر خبرها

  • فراخوان برای واگذاری هزار دستگاه تاکسی برقی در تهران از هفته آینده
  • اقدامات شهرداری تهران برای برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی
  • افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیات دولت اجرا می‌شود
  • فعلاً نمی‌توان در مورد مطالبات شهرداری‌ها به‌طور شفاف صحبت کرد
  • تیک‌تاک فقط ۲۴ ساعت برای شفاف‌سازی مهلت دارد!
  • احتمال تغییر در رقم دستمزد ۱۴۰۳ کارگران قوت گرفت؟/ اعلام جزییات
  • افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیات دولت اجرا می شود
  • وزیر ارشاد: سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد/ ارز مبادله‌ای برای زائران حج تمتع تخصیص یافته/ امسال مناطق محروم در طرح یارانه خرید کتاب دیده می شود
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • سند ملی «سبک پوشش اسلامی‌ایرانی» تصویب شد