Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > زنجان - مدیرکل کتابخانه‌ های عمومی استان زنجان با اشاره به پیش ‌بینی 40 برنامه مهم در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی برای این اداره کل، گفت: افزایش 10 درصدی اعضا، افزایش 20 درصدی منابع کتاب و کتابخوانی و تعریف یک کتابخانه خیّری برای هر یک از شهرستان ‌های استان، از جمله این اقدامات است.

به گزارش خبرآنلاین؛ امیرعلی نیک ‌بخش در جلسه انجمن کتابخانه ‌های عمومی استان، با اشاره به اینکه میزان اعتبار پیش ‌بینی‌ شده سال گذشته این نهاد، 14 میلیارد تومان بود، اظهار کرد: بیش از 11 میلیارد تومان از این اعتبار، محقق شد که این امر، نشان از برنامه ‌ریزی دقیق و مناسب این نهاد در استان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از این اعتبارات در قالب تملک دارایی، دریافتی از نهاد کتابخانه‌ های عمومی کشور و نیم درصد از درآمد شهرداری‌ ها بوده است، افزود: بیش از 2 میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی به‌ صورت مستقیم و غیر مستقیم، جذب شد و در اختیار سازندگان و اجرا کنندگان طرح ‌ها قرار گرفت و 6 میلیارد تومان نیز از نهاد کتابخانه‌ های عمومی کشور، جذب گردید. همچنین 1/5 میلیارد تومان نیز طبق قانون از محل نیم درصد درآمد شهرداری ‌ها جذب شد.
نیک‌بخش با اشاره به اینکه بخشی از اعتبارات نیز از سایر محل‌ها جذب شد، ادامه داد: تبصره الحاقی به ماده 64 قانون، کمک ‌های نقدی خیرین، حق عضویت اعضا، فعالیت ‌های جانبی درآمدزا، سایر کمک ‌های نقدی و همچنین اهدای 120 هزار جلد کتاب از سوی مردم، ناشرین و مسئولین ادارات، اهدای زمین و کمک‌ های غیر نقدی خیرین از جمله اعتبارات جذب ‌شده است که در مجموع، بیش از 11 میلیارد تومان، عملکرد اعتباری اداره کل کتابخانه‌ های عمومی استان در سال 96 می ‌باشد.
مدیرکل کتابخانه ‌های عمومی استان به محل هزینه‌ کرد این اعتبارات در سال 96 اشاره کرد و گفت: افزایش 2 باب کتابخانه با زیربنای 3 هزار و 400 مترمربع، افزایش صندلی‌ کتابخانه‌ ها از 4 هزار و 982 به 5 هزار و 926، افزایش کتاب‌ های موجود در کتابخانه‌ ها از یک میلیون و 120 هزار جلد به یک میلیون و 244 هزار و 700 جلد و افزایش 10 درصدی منابع کتاب و کتابخوانی، تعمیرات اساسی 10 باب کتابخانه، تامین سیستم سرمایش و گرمایش ویژه و استاندارد برای تمام کتابخانه‌ های استان و تعویض درب و پنجره ‌های 17 باب کتابخانه در جهت استفاده بهینه و صرفه‌ جویی در مصرف حامل ‌های انرژی، از جمله این اقدامات هستند.
وی با اشاره به اینکه 935 هزار جلد کتاب در سال گذشته از کتابخانه ‌های استان به امانت گرفته شده که 3 درصد نسبت به سال 95 افزایش داشته است، خاطر نشان کرد: هم اکنون اعضای فعال کتابخانه‌ های استان به 80 هزار نفر رسیده که این رقم 4 درصد نسبت به سال 95 افزایش داشته است. همچنین حدود 8 درصد از جمعیت استان، عضو کتابخانه‌ های عمومی هستند، در حالی که متوسط کشوری، 3 درصد است.
نیک‌بخش از برگزاری یک هزار و 87 عنوان نشست کتابخوانی و معرفی کتاب با همکاری دستگاه‌ های مختلف در سال گذشته خبر داد و افزود: برگزاری یک هزار و 972 مورد مسابقات مختلف فرهنگی، نویسندگی و نقاشی، برگزاری 105 مورد جلسات نقد و رونمایی از کتاب، برگزاری یک هزار و 401 جلسات مطالعاتی، برگزاری 386 برنامه قصه ‌گویی در کتابخانه‌ های عمومی، برپایی 2 هزار و 44 نمایشگاه از کُتُب موجود و تازه‌ های کتاب در کتابخانه ‌ها و برگزاری 2 هزار و 246 برنامه آموزشی، داستان ‌نویسی، نویسندگی، خوشنویسی، طراحی، نقاشی، رایانه، کاردستی، آموزش قرآن و سایر موارد برای حدود 12 هزار نفر، از دیگر اقدامات این اداره کل در سال گذشته می‌ باشد.
این مقام مسئول با اشاره به افتتاح و بازگشایی یک باب کتابخانه جدید در شهرستان سلطانیه در سال 96 ابراز کرد: فرآیند مطالعه، احداث و توسعه 9 باب کتابخانه در سایر شهرستان ‌ها نیز در سال 96 آغاز شد که به همت دولت تدبیر و امید، 2 باب در سالجاری و 7 باب تا پایان سال 98 به بهره ‌برداری می ‌رسد. همچنین 2 پروژه خیّرساز نیز آغاز شده که یکی در سال گذشته، افتتاح و دیگری در آینده نزدیک در شهرستان خدابنده به بهره ‌برداری می‌ رسد که بر این اساس، تعداد کتابخانه ‌های خیّرساز استان به 9 باب خواهد رسید.
مدیرکل کتابخانه ‌های عمومی استان به پیگیریِ بازسازی کتابخانه مسجد جامع به‌ عنوان مطالبه اصلی مردم بعد از 10 سال که تا یک ماه آینده تکمیل می‌ شود، اشاره کرد و گفت: جابه ‌جایی محلِ کتابخانه ‌هایی که نامناسب بودند، به ‌روز رسانی اموال به‌ صورت دقیق و مکانیزه، برگزاری 6 دوره آموزشی برای همکاران، ساماندهی و نقل و انتقال همکاران به نزدیک ‌ترین کتابخانه محل زندگی در جهت جلب رضایت همکاران، عضویت رایگان افراد کم ‌برخوردار و ارائه خدمات کتابخوانی به مناطق روستایی در 35 کتابخانه در روستاها و 3 کتابخانه سیار، از اقدامات بعدیِ این اداره کل در سال 96 می‌ باشد.
وی با اشاره به ارتقای اداره کل کتابخانه ‌های عمومی استان از رده «ج» به «ب» کشوری، افزود: ارتقاء نمرات استاندارد کتابخانه‌ های شهری و روستایی سطح استان، ارتقاء پُست و سطح معیشت همکاران، شرکت بیش از 32 هزار نفر در جشنواره رضوی، پیشرفت فیزیکی 70 درصدیِ ساختمان در حال احداثِ اداره کل، انعقاد تفاهم ‌نامه و همکاری نزدیک با بیش از 20 دستگاه مختلف، راه‌اندازی 4 کتابخانه شبانه‌روزی و ایجاد روحیه همدلی، تفاهم و انگیزه در بین همکاران از دیگر برنامه ‌های ارتقاء کتابخوانی در استان است.

کلید واژه‌ها : استان زنجان - نهاد کتابخانه‌های عمومی - کتابخانه - زنجان -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان زنجان نهاد کتابخانه های عمومی کتابخانه زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۵۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل و نقل عمومی از شنبه گران می شود | افزایش ۱۶ درصدی نرخ ورودیه مترو

به گزارش همشهری آنلاین، سال گذشته بود که شورای شهر تهران، افزایش ۱۶ تا ۴۵ درصدی افزایش کرایه ناوگان حمل و نقل عمومی را تصویب کرد اما مقرر شد از اردیبهشت امسال اعمال شود.

سید جعفر تشکری هاشمی درباره نرخ جدید کرایه‌ها گفت: «در شورا سعی کردیم با توجه به شرایط اقتصادی؛ افزایش نرخ کرایه‌ها در حوزه مترو و اتوبوس -که متعلق به شهرداری تهران است و یارانه دریافت می کنند- را حداقلی پیش بینی کنیم. در مورد اتوبوس‌های بخش خصوصی و تاکسی‌ها باید بگونه‌ای نرخ گذاری انجام می‌شد که راننده تاکسی و بخش خصوصی در اتوبوسرانی متضرر نشوند.»

نرخ ورودیه در مترو داخل تهران تنها ۱۶ درصد افزایش داشته است. او با بیان این مطلب تاکید کرد: «بر این اساس تا سقف ۳۰ کیلومتر نرخ محاسبه می‌شود و اگر از ۳۰ کیلومتر بیشتر تردد انجام شود، نرخ محاسبه نمی‌شود. بنابراین نرخ بلیت تک سفر از ۳۳۰۰ تومان به ۴۳۰۰ تومان افزایش پیدا می‌کند. درخطوط حومه برای پرند و هشتگرد نیز افزایش ۳۰ درصدی نرخ تعیین شده است.»

این عضو شورای شهر تهران به نرخ بلیت اتوبوس هم اشاره کرد و گفت: «مبلغ ورودیه در اتوبوس تندرو و عادی ۲۲ درصد افزایش یافته است و به ازای هر کیلومتر پیمایش برای اتوبوس‌های تندرو ۲۰ درصد افزایش و برای اتوبوس‌های عادی ۴۰ درصد افزایش خواهیم داشت. به طور میانگین قیمت تمام شده در اتوبوس تندرو ۲۱ درصد و اتوبوس عادی ۳۰ درصد و اتوبوس‌های ارائه خدمات دربستی نیز شاهد رشد ۴۰ درصدی هستیم.»

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران در مورد بهای تاکسی‌ها در سال جاری هم عنوان کرد که حداکثر رشد ۴۵ درصد برای نرخ کرایه تاکسی‌ها خواهیم داشت. البته دقت در مورد سرویس دهی تاکسی های خطی، ضریب شیب معابر محاسبه می شود یعنی بطور متوسط ۱۵ درصد نرخ افزایش پیدا می‌کند.

کد خبر 845190 منبع: ایسنا برچسب‌ها شهردارى تهران تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • کتابخانه سیار و تلفنی آستان قدس رضوی؛ امیدبخش کتابدوستان کشور
  • ‌نشست جنگ و صلح از منظر سعدی در شیراز برگزار می‌شود
  • بازگشت چند کتاب کمیاب به کتابخانه تربیت تبریز
  • اهدای کتابخانه شخصی به کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر
  • تهاجم فرهنگی سابقه ۲۰۰ ساله دارد/ راه‌اندازی کتابخانه عمومی «اقتصاد و فرهنگ»
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان
  • اهدای ۵۰۰ جلد کتاب با‌ارزش به کتابخانه‌های عمومی بوشهر
  • حمل و نقل عمومی از شنبه گران می شود | افزایش ۱۶ درصدی نرخ ورودیه مترو
  • روز اهمیت به بی خانمانی جوانان Youth Homelessness Matters + پوستر و آمار
  • «تاریخ طب در ایران» معرفی و بررسی می‌شود