Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، مرادی مسئول سازمان بسیج فرهنگیان در اختتامیه چهاردهمین جشنواره علمی فرهنگی فرهنگیان بسیجی که صبح امروز در سالن اجتماعات ساختمان شهید رجایی آموزش و پرورش برگزار شد اظهار داشت: قاعدتا در چنین جلسه ای یکی از سوال هایی که با آن رو به رو هستیم این است که این جشنواره چه نسبتی با نظام تعلیم و تربیت کشور دارد؟ برای پاسخ به این موضوع باید گفت با توجه به نظام و فرهنگ اسلامی ما حرکت به سمت معنویت و عدالت هدف ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در آموزش و پرورش هم مصداق دارد.

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان اظهار کرد: استقلال، آزادی و عدالت اجتماعی محور حرکت های این سرزمین در یکصدسال اخیر است. تحقق این اهداف در سایه اقتدار رخ می دهد. امکان ندارد در کشوری آرمان هایش بدون قدرت تحقق پیدا کند و مهمترین ابزار قدرت در دنیا، قدرت علم است.

وی ادامه داد: اگر شما منابع قدرت را در کشورهای مختلف بررسی کنید به همین مطلب می رسید که با ابزار علم هر قدرتی توسعه می یابد. اگر قدرت علمی در هر زمینه ای دچار خدشه شود، آن بخش قدرتش رو به کاهش می رود و بستگی دارد این علم در جهت کدام بینش پیش برود ماهیتش تغییر می کند.
حوزه تعلیم و تربیت بنیادین ترین سطح تاثیرگذاری در جامعه است پس در هندسه پاسخگویی به مسائل کشور به این زیرین ترین لایه باید توجه ویژه شود.

مرادی بیان کرد: متاسفانه پس از انقلاب در دولت های گوناگون شاهد اشکالات بنیادین در اختصاص منابع به این حوزه بودیم و به عنوان بخش مصرف کننده دیده شده است. حوزه تعلیم و تربیت واجد دو عنصر اساسی علم و فرهنگ است و این دو عنصر اساسی ترین منابع قدرت است، آموزش و پرورش باید شاهد سرمایه گذاری باشیم. امیدواریم نگاه به این حوزه تغییر کند و در همین راستا قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: مهمترین بخش سرمایه گذاری در بعد منابع انسانی است. دانش آموز که خمیرمایه تربیت شونده است و مهمترین منبع نیروی انسانی است. اما این دانش آموز در چه مکانیسمی در اختیار چه نیروی متخصصی قرار بگیرد تا قابلیتهایش بالفعل در بیاید. اینجاست که اهمیت معلمان خود را نشان می دهد. با توجه به سوالی که طرح کردم این ظرفیت در فرهنگیان وجود دارد.

مرادی در پایان تصریح کرد: اما نکته مهمتر اینکه چالش های آموزش و پرورش در سه سطح قابل طبقه بندی است. طبقه اول را گفتم و طبقه دوم چالش های راهبردی است معطوف به چالش های آینده. با توجه به روندی که در منطقه و دنیا می بینیم ظرف ۲۰ سال آینده این روندها چه تاثیراتی در آموزش و پرورش خواهد گذاشت و امروز باید بررسی شود و نتایجش مشخص شود. چالش های جاری آموزش و پرورش هم طبقه سوم است که در چنین جشنواره هایی به این چالش ها پاسخ می دهد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۶۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را مصوب کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم،‌ جلسه شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز - سه‌شنبه - به ریاست سید ابراهیم رئیسی با تصویب سه مصوبه برگزار شد.

رئیسی: آموزش و پرورش مسئله اول کشور است

اولین مصوبه این جلسه نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بود که با رای اکثریت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

این سند با وجود برخورداری از غنای مبنایی، فاقد نقشه راه اجرایی بود که با تلاش شش ماهه وزارت آموزش و پرورش و ستاد تعلیم و تربیت شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی کلیات آن تدوین و در جلسه امروز این شورا تصویب شد.

همچنین در جلسه امروز دو نفر از اعضای حقیقی شورای سیاستگذاری جایزه کاظمی آشتیانی و پنج نفر از اعضای حقیقی برای عضویت در هیات امنای بنیاد سعدی با نظر موافق اعضای شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی انتخاب شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • استاندار اردبیل: سند بنیادین آموزش و پرورش را متحول کرد
  • تصویب نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • تصویب نقشه راه اجرایی سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع تر اجرایی شود
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور