Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد جواد فدائی روز دوشنبه در بازدید از برخی دفاتر تسهیل گری شهر کرمان افزود: این دفاتر با هدف رسیدگی به مسائل حاشیه نشینی و ارائه مشاوره های لازم در حوزه بهداشت، اشتغال، مسائل اجتماعی، اقتصادی، روانشناسی و حقوقی به ارگان های ذیربط و ساکنان این مناطق ایجاد شده اند.
به گفته فدائی دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی راهکاری است که توسط وزارت کشور با هدف رسیدگی به مسائل حاشیه نشینی در 10 استان کشور بطور پایلوت ایجاد شده و استان کرمان نیز با ایجاد 6 دفتر تسهیل گری در شهر کرمان اقدامات لازم را در این حوزه انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: این دفاتر از اواخر سال گذشته با همت دفتر امور اجتماعی استانداری و با مسئولیت اجرایی جهاد دانشگاهی در شهر کرمان و اغلب در مناطق حاشیه ای و دارای بافت فرسوده و یا مشکل دار ایجاد شده اند و در حوزه بهداشت، اشتغال، مسائل اجتماعی، اقتصادی، روانشناسی و حقوقی مشاوره های لازم را به ارگان های ذیربط و ساکنان این مناطق ارائه می دهند.
فدائی افزود: انتظار ما از دفاتر تسهیل گری این است که در مدت کوتاهی با جمع آوری اطلاعات و داده های لازم، به ساماندهی مسائل و مشکلات این محدوده ها کمک کنند.
سرپرست استانداری کرمان ادامه داد: تجربه ما در ارتباط با دفاتر تسهیل گری در شهر کرمان کمک خواهد کرد تا در صورت لزوم دفاتر مورد نیاز را در دیگر شهرهای استان ایجاد کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان نیز با اشاره به اهداف تشکیل دفاتر تسهیل گری گفت: دفاتر در مناطق حاشیه ای و دارای بافت فرسوده که هویت اجتماعی ساکنان آن ها مبهم است، ایجاد شده اند و هدف از فعالیت آن ها، برقراری ارتباط مناسب بین دستگاه های اجرایی و مردم با هدف توانمند سازی ساکنان و اعتمادسازی در بین آنان است.
رضا کامیاب مقدس اظهار داشت: این دفاتر دارای بانک اطلاعاتی قوی از محدوده ها و مناطق تحت پوشش هستند که زیر نظر جهاد دانشگاهی به عنوان ناظر، فعالیت های خود را در حوزه های مختلف شهرسازی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، روانشناسی، حقوقی دنبال می کنند.
فدائی در بازدید از دفتر تسهیل گری در محله بنی هاشم با جامعه هدف چهارهزار و 700 نفری، ضمن کسب اطلاع از فعالیت های انجام شده از مدیران دفاتر خواستند با توجه به طرح تفصیلی جامع شهر کرمان فعالیت های منطقه در حوزه شهرسازی را دنبال کنند.
سرپرست استانداری کرمان در بازدید از دفتر تسهیل گری محدوده شرف آباد و صیاد شیرازی با جامعه هدف 12 هزار نفری نیز ضمن اطلاع از فعالیت های دفتر، خواستار بررسی مسائل و مشکلات سکونت 4چهار هزار نفر از افاغنه در منطقه و نیز سایر مسائل اجتماعی و شهری شد.
7440/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 استان کشور جامعه حاشیه نشینی دستگاه های اجرایی وزارت کشور جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۶۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود

نکته مهمی که در طرح توسعه ظرفیت پایانه ترانزیت و صادرات منطقه آزاد ارس پیش‌بینی شده، کریدور سبزی است که هم‌اکنون در حال تعریف آن هستیم.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد ارس، دکتر مجید کیانی روز یکشنبه در بازدید از محل اجرای پروژه توسعه پایانه ترانزیت و صادرات منطقه آزاد ارس اظهار داشت: با توجه به افزایش تردد کامیون‌ها و ترانزیت کالا در منطقه که منجر به ایجاد ترافیک گردیده و گلایه رانندگان و صاحبان کالا را به‌همراه داشت، طراحی پروژه فوق در دستور کار این سازمان قرار گرفت.

وی ادامه داد: توسعه ظرفیت پایانه ترانزیت و صادرات منطقه آزاد ارس با همکاری ادارات گمرک و پایانه‌های مرزی یکی از پروژه‌های کلیدی است که از سال ۱۴۰۲ مطرح و جانمایی این طرح توسط همکاران سازمان منطقه آزاد ارس در زمینی به مساحت ۱۶ هکتار در ماه‌های آخر سال ۱۴۰۲ صورت پذیرفت و هم‌اکنون شاهد ورود کامیون‌ها به این محدوده هستیم.

رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با بیان اینکه کارکرد این پایانه در ۴ حوزه تعریف و ظرفیت مناسبی برای پارکینگ خودروها در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: در کنار آن ترانشیبمنت کالا در این محدوده رخ داده و صادرات کالا و ورود کالا به محدوده‌های منطقه آزاد ارس صورت خواهد پذیرفت.

وی خاطرنشان ساخت: نکته مهمی که در طرح توسعه ظرفیت پایانه ترانزیت و صادرات منطقه آزاد ارس پیش‌بینی شده، کریدور سبزی است که هم‌اکنون در حال تعریف آن هستیم که منجر به اتصال پایانه مرزی جلفا به محدوده گمرکی در مرز جلفا و در جوار رود ارس خواهد شد.

کیانی در تشریح اهمیت این اقدام گفت: تعریف کریدور سبز منجر می‌شود تمامی کارهای صادراتی در این پایانه صورت پذیرد و در نهایت شاهد خروج کامیون از مرز شویم که کاهش ترافیک در مرز جلفا را سبب خواهد شد و قطعا با این اتفاق و تسهیل عبور و مرور کامیون‌ها، ما شاهد افزایش حجم ترانزیت و صادرات از این مرز خواهیم بود.

وی در پایان ابراز داشت: اتصال راه‌آهن جلفا به روسیه در گذشته و تخلیه ۳۰۰ واگن بار در روز در این منطقه منجر به ایجاد زیرساخت‌ گردیده اما در مرور زمان این زیرساخت‌ها فراموش شده و ما امیدواریم با احیای کریدور ارس و کریدور ریلی جلفا، شاهد شکوفایی بیشتر این منطقه در عرصه صادرات و ترانزیت در کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • شبکه ملی تسهیل‌گر جوانی جمعیت در سمنان ایجاد می‌شود
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • تاکید استاندار کرمان بر اقدامات پیشگیرانه از سیل
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • القسام: پاسخ ایران، قواعد جدیدی در درگیری با اسرائیل ایجاد کرد | ما از حقوق اصلی ملت خود عقب‌نشینی نخواهیم کرد
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود
  • بررسی مسائل و مشکلات محلات حاشیه نشین شهر یزد
  • بازدید‌های میدانی کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان از پروژه‌های مهم
  • بازارچه میوه و تره بار ایلام زودتر احداث شود