Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال ۲۰۱۲ میلادی برای اولین بار یک ویدئو از مرکز آموزشی "روتنبرگ جاج" در ماساچوست آمریکا منتشر شد که نشان می‌داد یک پسر ۱۸ ساله به جایی بسته شده و در حالی که فریاد کمک سر می‌دهد به طور مکرر به او شوک الکتریکی وارد می‌شود.

به گزارش ایسنا، در حالی که این ویدئو بسیار بحث برانگیز شد و اینطور به نظر می‌رسید که عده‌ای این نوجوان را شکنجه می‌کنند اما در نهایت مشخص شد این مرکز، مکانی برای آموزش کودکان و بزرگسالانی با ناتوانی‌های یادگیری در ماساچوست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گذشته این مرکز آموزشی بار دیگر در یک دادگاه پیروز شده و اجازه یافت تا به استفاده از شوک الکتریکی برای معالجه دانش آموزان خود بر اساس شیوه درمانی "شرطی شدن با شوک الکتریکی"  ادامه دهد.

یک دادخواست برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ توسط اداره فرمانداری ماساچوست به دادگاه ارائه شد تا از ادامه این روند جلوگیری کنند اما قاضی دادگاه طی حکمی اعلام کرد دادخواست فرمانداری در اثبات اینکه این روش مطابق با استاندارد پذیرفته شده برای مراقبت از افراد دارای ناتوانی های ذهنی و رشدی نیست، شکست خورده است.

این مدرسه که تنها مرکز مجاز به استفاده از شوک الکتریکی برای درمان رفتاری این کودکان در ایالات متحده به شمار می‌رود از سال ۱۹۷۱ میلادی به عنوان موسسه تحقیقات رفتاری تاسیس شده و ویژه افرادی با ناتوانی های یادگیری و پریشانی‌های احساسی است و از ابتدا از روش غیرمعمول و با استفاده از یک دستگاه شوک الکترونیکی (GED) به درمان دانش آموزان خود می پردازد.

این دستگاه بر خلاف "الکتروشوک درمانی" که در آن شوک های کوچک و ضعیف به مغز بیمار بیهوش وارد می‌شود، هنگامی که فرد بیدار است و درد ناشی از شوک را احساس می کند به صورت یک تحریک منفی به هنگام سر زدن رفتاری نامعقول و ناصحیح از سوی بیمار به وی وارد می‌شود.

بر سطح پوست دانش آموزان این مرکز الکترودهایی نصب شده و یک کوله پشتی حامل دستگاه شوکر در پشت آنها قرار داده شده و کارکنان این مدرسه هر هنگام که بخواهند در طول روز به دانش آموزان شوک هایی به مدت دو ثانیه وارد می‌کنند. این الکترودها معمولا به منظور افزایش درد در زیر انگشتان دست یا کف پای دانش آموزان نصب می شوند.

دکتر "جین مرسر" سرپرست گروه حمایت از درمان کودکان در یک سازمان غیر انتفاعی که برای توقف این روش در تلاش است در این ارتباط می گوید: این مرکز آموزشی از این روش به طور گسترده ای برای طیف وسیعی از رفتارهای نامطلوب کودکان مانند غرزدن، ناسزا گفتن، ناتوانی در حفظ ظاهر مناسب و پوشش درست و ... استفاده می‌کند.

دکتر مرسر با بیان اینکه این نوع استفاده از شوک های الکتریکی موثر نبوده و در عوض باعث افزایش اضطراب بیمار بدون ترک رفتار نامناسب می شود تاکید کرد این شوک های مکرر می تواند بیمار را در معرض انواع عوارض جانبی از جمله سوختگی های پوستی، عوارض قلبی، استرس پس از سانحه و افزایش پارانویای ترس از تنبیه قرار دهد.

با این حال والدین این دانش آموزان در بیانیه ای از حکم دادگاه مبنی بر ادامه این روند در این مرکز آموزشی حمایت کرده و اعلام کردند ادامه این روند تنها از سر ضرورت نیست بلکه از سر ناامیدی است. چرا که هیچ شواهدی مبنی بر وجود درمان جایگزین و موثر برای این افراد وجود ندارد. برخی از این والدین طی ۱۵ سال اخیر با این مساله رو به رو بوده و در نهایت متوجه شده اند این روش تنها روش مطلوب برای درمان این دست از بیماران است.

به گزارش گاردین، در سال ۲۰۱۴ نیز یک تقاضای آنلاین با جمع آوری تقریبا ۳۰۰ هزار امضا، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) را مجبور کرد تا طرحی رسمی برای ممنوعیت تمام دستگاه‌های شوک الکتریکی تعیین کند اما این طرح نیز از سال ۲۰۱۶ به حالت تعلیق درآمد تا بار دیگر ممنوعیت های قانونی استفاده از شوکرهای الکتریکی برداشته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آمريكا شوک الکتریکی مرکز آموزشی ناتوانی ذهنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت

امتداد - هر اسکناس دلار آمریکا به ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان و حواله دلار نیز به ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان رسید.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در معاملات امروز (دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) مرکز مبادله ارز و طلای ایران هر اسکناس دلار آمریکا به ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان و نرخ حواله دلار نیز به ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان رسیده است.

قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران به ۴۷ هزار و ۴۲۳ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۴۴ هزار و ۲۷۹ تومان رسیده است.

از سوی دیگر اسکناس درهم امارات ۱۲ هزار و ۶۶ تومان ارزش‌گذاری شده و نرخ حواله درهم نیز ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان است.

برای مشاهده نرخ رسمی ارز و طلا به سایت مرکز مبادله ایران به نشانی www.ice.ir مراجعه کنید.


 

 

 

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • تحلیف سربازان مرکز آموزشی امام رضای بیرجند و مراسم گرامیداشت روز معلم
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت
  • از جی کلاس برقی تا تغییر نام مدل های بنز
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • رکابزنی ۱۸۰ کیلومتری با شعار «ارتش فدای ملت»