Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@19:53:39 GMT

تولید محصولات دندانپزشکی توسط یک شرکت دانش بنیان

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۷۰۸۰

تولید محصولات دندانپزشکی توسط یک شرکت دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، یک شرکت دانش بنیان عضو این پارک از سال ۱۳۸۹ با راهنمایی و کمک‌های معتبرترین دانشگاه‌های کشور ازجمله دانشگاه شهید بهشتی و تهران اقدام به تولید مواد دندانی کرده که در حال حاضر ۲۰ ماده را تولید می‌کند. محصولات این شرکت شامل انواع مواد مورد استفاده در دندانپزشکی ترمیمی و اندودنتیکس (عصب کشی) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت قادر است «اسیدETCH »یکی از پرمصرف‌ترین مواد دندانپزشکی مورد نیاز کشور را تولید و عرضه کند. در جلسه‌ای که در اداره تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت برگزار شد، مدیرعامل این شرکت اعلام کرد که در زمینه تولید این اسید به خودکفایی رسیده‌ و تولیدات این شرکت از لحاظ کیفیت در مقایسه با موارد مشابه تولید شده در کشورهای دیگر در سطح بالاتری قرار داشته و از لحاظ قیمتی نیز برای مصرف کنندگان بسیار ارزان تر است.

این شرکت بنا به تایید آزمایشگاه‌های مرجع دندانپزشکی، در تمامی پارامترها و سنجش‌ها، محصولاتی قابل رقابت با اقلام مشابه اروپایی و آمریکایی و حتی در برخی موارد بهتر از آنها تولید می‌کند و آمادگی خود را برای تامین کل حجم مواد مصرفی داخل کشور اعلام کرده است.

«مرواپرپ» (MORVA-Prep) از دیگر مواد تولید شده در این شرکت است که کاملا قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی است. این ماده که در عصب‌کشی به عنوان ضدعفونی کننده و روان کننده کانال استفاده می‌شود.

همچنین ماده دیگری که توسط این شرکت تولید و با استقبال دندانپزشکان مواجه شده، خمیر جرمگیری حاوی نانوذرات کربن است که علاوه بر جرمگیری، تا حدودی خواص سفید کنندگی هم دارد و امکان صادرات موفق آن نیز وجود دارد.

با وجود تمام اقدامات صورت گرفته در این زمینه، سالانه میلیون‌ها دلار بابت واردات مواد دندانپزشکی هزینه می‌شود، درصورتی که شرکت‌های فناور داخلی می‌توانند نیاز کشور را با تولید برترین مواد برطرف کنند.

کد خبر 4348301 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس دندانپزشكي شرکت دانش بنیان نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محمد جواد آذری جهرمی فناوری فضایی امنیت اطلاعات شرکت دانش بنیان فناوری نانو تلفن همراه گوشی هوشمند حسگر ماهواره سلول بنیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۷۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد

حسام شعبانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات آزمایشگاهی تشخیص تقلب‌های غذایی و محصولات ژنتیکی دستکاری‌شده از طریق DNA، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره محصولات تولید شده در این شرکت توضیح داد: درحال حاضر، این شرکت، تنها شرکت دارنده مجوز آزمایشگاه‌های تشخیص برنج تقلبی داخلی و وارداتی با عنوان «ژنوتایپینگ» یا روش تشخیص اصالت برنج از طریق انگشت‌نگاری در جهان است. 

وی به آخرین دستاورد این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید کیت‌های تخصصی تشخیص تقلب مواد غذایی برپایه DNA، اشاره کرد و گفت: خط تولید کیت‌های تشخیص تقلب موادغذایی، توسط متخصصان این شرکت با هدف استفاده گسترده در کارخانه‌های تولیدکننده موادغذایی، راه‌اندازی شد. 

وی در همین راستا افزود: اما به دلایل گوناگون، ازجمله شرایط اقتصادی، شرایط نظارتی و سیاست‎های کلان، این کیت‌ها در کشور رواج پیدا نکرد. 

شعبانی درباره تولید کیت‌های عفونی پزشکی برای انسان توسط این شرکت توضیح داد: بعد از توقف تولید کیت‌های تشخیص تقلب‌های غذایی براساس دی‌ان‌ای، به دنبال کیت‌های عفونی پزشکی انسانی رفتیم. 

این فناورحوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، توضیحات بیشتری درباره کیت‌های تشخیص تقلب غذایی برپایه DNA ارائه کرد و گفت: نوع دی‌ان‌اِی، براساس کلیدواژه‌هایی که برای هر موجود زنده‌ای دارد برای تشخیص موادغذایی به کار می‌آید.

وی افزود: برای نمونه، جهت تشخیص تقلب‌های غذایی در سوسیس و کالباس از دی‌ان‌ای حیوان خوک، استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به عدم‌تجاری‌سازی این کیت‌های تشخیص‌دهنده تقلب‌های موادغذایی افزود: به دلایل بسیاری از جمله عدم توجه به کیفیت در کشور ما، مشکلات ارزی و برخی قوانین سخت‌گیرانه، رقابت سالم و درستی برای تجاری‌سازی کیت‌های تشخیص دهنده برپایه دی‌ان‌ای داخلی شکل نگرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • شرکت‌های دانش‌بنیان راهی میان‌بُر برای رشد تولید هستند
  • شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد