Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛   مرضیه شاهدایی قائم مقام وزیر نفت  در مورد اقدام های صورت گرفته در وزارت نفت برای تسهیل فعالیت صنعت پتروشیمی اظهار کرد: چالش‌های صنعت پتروشیمی که به وزارت نفت مربوط می شود را پیگیر هستیم یکی از این موارد بحث خوراک صنعت است که شامل مجوز خوراک، تامین خوراک یا انتقال خوراک است و وزارتخانه تمام تلاش خود را برای به سرانجام رسیدن طرح های پتروشیمی خواهد کرد تا از خوراک موجود استفاده شده و منجر به ارزش افزوده بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مورد دیگر بحث مالی و فاینانس است که در شرایط موجود چالشی برای برخی پتروشیمی ها است و جلسه های بسیاری برای پیگیری این موضوع از طریق بورس کالا، بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی انجام شده است تا به هر ترتیبی که امکان دارد از خطوط اعتباری ایجاد شده در طرح های پتروشیمی استفاده شود به همین منظور اگر طرحی پیشرفت داشته و واقعا فعال باشد در اولویت استفاده از خطوط اعتباری قرار گرفته است اما طرح هایی که فقط مجوز گرفته اند و هنوز به مراحل جدی نرسیده اند در اولویت قرار ندارند.
شاهدایی ادامه داد: استراتژی وزارت نفت پیگیری به ثمررسیدن طرح‌های پتروشیمی یا تعریف طرح‌های جدید برای استفاده از خوراک های موجود است. من هم پیگیر طرح‌های پتروشیمی هستم و در مدتی که آنجا بوده ام بسیاری از مشکلات و چالش های صنعت پتروشیمی را مانند پروژه‌های دیگر نفتی پیگیر ی کرده ام مانند خط لوله اتان که از پارس دوم به پارس یک باید کشیده می شد را بصورت روزمره از شرکت گاز پیگیر هستیم و جلسات مداومی برگزار شده تا خوراک پتروشیمی ها تامین شود همچنین مجوز پتروشیمی کیان که از شرکت ملی صنایع پتروشیمی به وزارت نفت منتقل شده را پیگیر هستیم.
قائم مقام وزیر نفت در مورد آینده صنعت پتروشیمی با توجه به شرایط موجود گفت: شرایط تهدید و تحریم برای همه صنایع وجود دارد. پتروشیمی زمانی می تواند رونق پیدا کند و رو به رشد و توسعه باشد که شرایط بین المللی مساعد باشد و فروش محصولات، فاینانس ، خرید تجهیزات و لوازم بسیار وابسته به شرایط بین المللی است اما با تکیه برتوان داخل با تلاش تمامی همکاران فعالیت های خود را در مسیر توسعه ادامه می دهیم.
شاهدایی در مورد اقدام های وزارت نفت برای تامین خوراک صنایع پایین دست پتروشیمی نیز گفت: برخی قوانین کلی وجود دارد که وزارت نفت نمی‌تواند آنرا تغییر دهد اما در مواردی مانند نوسان و وضعیت بازار برای عرضه محصولات پتروشیمی با ارز آزاد منجر به اختلالات زیادی در صنایع پایین دست پتروشیمی شد که با تمهیدات صورت گرفته و مطرح شدن این موضوع در دولت قوانین اصلاح شد ه است و بازار از حالت تلاطم خارج شد .

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت نفت صنعت پتروشیمی ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، 

به دنبال توافق‌ سه جانبه با موضوع «توسعه زیست‌بوم نوآوری و بومی‌سازی زیرساخت‌های راهبردی و گلوگاهی حوزه ارتباطات و هوشمندسازی صنایع»، بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۲، ایرانسل‌لبز به عنوان بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل، با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و بهره‌مندی از ظرفیت استادان دانشگاه‌های برتر، از طرح‌های پژوهشی و متناسب با نیازمندی‌های اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، حمایت می‌کند.

استادان و دانشگاه‌ها می‌توانند برای مشارکت در این فراخوان، طرح‌های پژوهشی خود در زمینه‌های مرتبط با سطوح هوشمند قابل پیکربندی مجدد (Reconfigurable Intelligence Surface (RIS))، اینترنت اشیا ماهواره محور (Satellite based IOT)، شکل‌دهی پرتو با استفاده از مواد پلاسما، سیستم‌های Cell-free massive MIMO، مکان‌یابی بی‌سیم (Wireless Location Tracking)، مخابرات V2X، شبکه مبتنی بر ORAN (NFV, SDN,…) و … را تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، از طریق ایمیل به آدرس ilabs@mtnirancell.ir ارسال کنند.

پس از پایان مهلت ثبت‌نام و اعلام آمادگی از سوی استادان و دانشگاه‌ها، مراحل اولیه ارزیابی توسط ایرانسل انجام شده و طرح‌های منتخب، به جلسه‌ای با حضور تیم فنی و واحد تحقیق و توسعه ایرانسل دعوت می‌شوند. در مرحله پایانی نیز قرارداد تولیدی یا توافقنامه تحقیقاتی، در قالب طرح‌های حمایتی و اعطای تسهیلات با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و ایرانسل، منعقد می‌شود.

توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، آن‌ را پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی