Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@16:50:59 GMT

جزئیات دستور رهبری برای سنجش پارازیت‌ها

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۷۶۷۹

دکتر ایرج حریرچی در هشتادمین نشست خبری سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره وضعیت نابسامان بهداشت دندان ایرانی‌ها اظهار داشت: ما در طرح تحول دندان در کشور خدمات رایگان دندانپزشکی را در حوزه بهداشت دندان برای افراد زیر 14 سال به اجرا گذاشتیم، همچنین خدمات بهداشت دندان برای مادران باردار و روستائیان نیز در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: همچنین در نظر داریم تا پایان امسال هیچ‌کدام از دانش آموزان تا مقطع ششم ابتدایی دارای دندان پوسیده نباشند.

حریرچی با اشاره به اینکه البته افراد 40 تا 50 سال مشکلات دندانی بسیاری دارند، گفت: در این سنین افراد به طور میانگین دارای 12 دندان کشیده شده، پوسیده و پُرشده دارند.

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره پیگیری وزیر ارتباطات پیرو دستور رهبر معظم انقلاب برای بررسی آثار زیانبار پارازیت‌ها در شهرهای کشور توضیح داد: عوارض اشعه‌های مغناطیسی از جمله پارازیت‌ها، تلفن همراه و موارد اینچنینی باید به صورت علمی پاسخ داده شود کما اینکه تاکنون ثابت شده است افرادی که به طور طولانی‌ مدت با این اشعه‌ها مواجه باشند عوارض آن را دریافت خواهند کرد.

حریرچی ادامه داد: بر اساس تحقیقات علمی تاکنون ثابت شده است که گرمای اشعه‌های مغناطیسی زیانبار بوده است ولی هنوز به طور متقن و علمی، مسئله سرطان‌زا بودن این اشعه‌ها تایید نشده است.

سخنگوی وزارت بهداشت با ابراز خرسندی از دستور رهبر معظم انقلاب برای سنجش میزان زیان‌آور بودن پارازیت‌ها در شهرهای کشور عنوان کرد: بر اساس بررسی‌هایی که تاکنون صورت گرفته میزان این اشعه در بیشتر نقاط شهرها پایین‌تر از حد استاندارد بوده است ولی با این وجود این دستور رهبری نشان از آن است که هر جایی اگر میزان مضرات بالاتر و یا تخلفی صورت پذیرفته است اقدامات جدی و قانونی صورت پذیرد.

معاون کل وزارت بهداشت در نهایت عنوان کرد: بررسی اثرات زیانبار پارازیت‌ها بر اساس دستور رهبری بر اساس همان دغدغه و نگرانی‌های مردم صورت پذیرفته است که باید شفاف به مردم اعلام شود ولی نباید این تحقیقات جنبه سیاسی پیدا کند زیرا وقتی سیاسی می‌شود مسلما مقتضیات سیاسی نیز پیدا می‌کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: وزارت بهداشت دانش آموزان مشکلات تلفن همراه رهبر معظم انقلاب استاندارد استاندارد دانش آموزان رهبر انقلاب سلامت معاون حریرچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۷۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مهرداد شریفی گفت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از ۵۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از اولویت‌های معاونت بهداشت این دانشگاه است.

وی افزود: به همین منظور در ماه‌های اخیر گام‌های بسیار موثری برای رفع کمبود‌های موجود در حوزه بازرسی مهندسان سلامت محیط مراکز بهداشت شهرستان‌ها توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برداشته شده است.

شریفی ادامه داد: در این خصوص با صرف هزینه یک میلیارد تومان در ماه‌های قبل نسبت به خرید تجهیزات آزمایشگاه‌های آب‌شناسی از قبیل؛ اتوکلاو، فور، کدورت‌سنج و بن ماری برای ۲۳ شهرستان زیر پوشش این دانشگاه اقدام شد.

معاون اجرایی بهداشت خوزستان اضافه کرد: در ادامه در روز‌های آینده با اختصاص یک میلیارد تومان دیگر نسبت به خرید دستگاه‌های پرتابل سنجش کیفی آب آشامیدنی شامل کیت‌های پرتابل کلرسنجی و قرص‌های سنجش کلر باقیمانده آب (DPD)، پودر و قرص‌های پرکلرین، حلال‌ها و محیط‌های کشت میکروبی مورد نیاز آزمایشگاه آب‌شناسی و همچنین دستگاه‌های پرتابل سنجش قطبیت روغن و دماسنج و اندیکاتور‌های سنجش بارمیکروبی سطوح در کارگاه‌های تولید و فراوری مواد غذایی اقدام شد.

وی هدف از این اقدامات را افزایش سطح پوشش و تقویت نظارت به موقع و فوری بهداشتی بر تاسیسات آبرسانی و تصفیه‌خانه‌های آب، شبکه‌های توزیع آب شهری و روستایی و همچنین کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه برشمرد.

شریفی می گوید: با این اقدامات صورت گرفته امیدواریم مخاطرات در این حوزه‌ها شناسایی و با همکاری متولیان مربوطه خطری متوجه سلامت جامعه نشود.

وی افزود: ۳۸۰ مهندس بهداشت محیط در ۲۳ شهرستان زیر پوشش این دانشگاه در نوبت‌های صبح و عصر در قالب اجرای طرح تشدید بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و کنترل کیفی آب آشامیدنی از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ عصر در قالب تیم‌های بازرسی ثابت و سیار در حال انجام وظیفه است.

شریفی ادامه داد: رعایت نکردن موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خط قرمز مرکز بهداشت است و با کسانی که سلامت مردم را به مخاطره می‌اندازند به هیچ وجه مماشات به عمل نمی‌شود.

وی اضافه کرد: بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب مجلس شورای اسلامی از طریق مراجع قضایی پیگیری‌های لازم برای برخورد با متخلفان بهداشتی شده و در صورت عدم توجه به اخطار بهداشتی مراکز و اماکن نامبرده پلمب خواهند شد.

دیگر خبرها

  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز
  • راه‌اندازی چهار ایستگاه سنجش کیفیت هوا در دستور کار
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت در منطقه را دارا است