Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@01:56:11 GMT

نمایش درختان ایرانی و فرانسوی در ترکیه

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۷۹۳۳

نمایش درختان ایرانی و فرانسوی در ترکیه

نمایشگاهی از آثار هنرمندان ایرانی و یک هنرمند فرانسوی تحت عنوان «درخت» در ترکیه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی این برنامه، ۱۷ هنرمند در این نمایشگاه حضور دارند که ۲۶ اثر از آنها با تکنیک و سبک‌های مختلف روی دیوار خواهد رفت. تعدادی از آثاری که قرار است به نمایش گذاشته شود، صرفا برای این نمایشگاه خلق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

دلیل اصلی چیدمان این نمایشگاه با موضوع درخت نشان دهنده اهمیت فراوان سبزی کره خاکی برای هنرمندان است. سبزی‌آفرین هستی این بار در آثاری که قرار است به نمایش گذاشته شود، متبلور شده که سفر خود را از ایران آغاز کرده و به ترکیه خواهد رفت تا سفیری باشد برای جلب توجه به درخت‌هایی که مرگشان، مرگ هستی و زمین خواهد بود.

ستاره یزدانی، سارا علی‌کرمی، لادن مشیرفاطمی، معصومه مژدهی‌بیژن، مژده مهدوی، یلدا فخیمی، گلایل حسینی‌نژاد، گلناز حسینی، رویا محمدی‌ها، مرضیه نخجوان، لعیا کشاورز، سیمین بایرامی، سوگل بایگانی، مهرنوش ساروی و پرستو خوش‌حساب هنرمندان ایرانی نمایشگاه «درخت» هستند که در کنار هنرمند فرانسوی «ژرارد کوتن» آثارشان به نمایش گذاشته می‌شود.

این نمایشگاه از ۱۶ آگوست تا ۲۹ آگوست ( ۲۵ مرداد تا هفتم شهریورماه) برپا می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۵ تا ۲۰ به گالری « artgallery ۷» واقع در استانبول، خیابان استقلال، محله گالاتا، خیابان سردار اکرام، پلاک ۱۶ مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر در ایران می‌توانند با تلفن ۸۶۰۷۲۶۰۲ تماس بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه هنرهای تجسمی بناهای تاریخی ایران افتتاح شد

نمایشگاه بناهای تاریخی ایران به مناسبت روز جهانی بناهای تاریخی در عمارت مسعودیه افتتاح شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، ابراهیمی قائم مقام صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی یا قدردانی از خانه هنر دل‌افکن در برگزاری این نمایشگاه، نقش هنرمندان را در راستای معرفی بناهای ارزشمند تاریخی موثر دانست.

او افزود: صندوق توسعه و احیا همواره تلاش خود را بر احیا و نگهداشت آثار تاریخی گذاشته است و این مهم در سال جاری نیز با جدیت ادامه می‌یابد‌.

مریم دل‌افکن مدیر اجرایی این نمایشگاه نیز با قدردانی از حمایت‌های صندوق توسعه و احیا در برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: در نمایشگاه آثار بناهای تاریخی ایران حدود 50  هنرمند آثار خود را در رشته‌های مختلف هنری از جمله مجسمه‌سازی، صنایع دستی، دیجیتال آرت، نقاشی خط، نقاشی با مداد رنگی، رنگ روغن، آبرنگ و پاستل با موضوع بناهای تاریخی به نمایش گذاشته‌اند. 

چهره برگزیده هنر انقلاب در سال 1402 معرفی شد

او افزود: علاقه‌مندان به هنر  می‌توانند امروز پنج شنبه 30 فروردین و فردا جمعه از ساعت 11 تا 17 با مراجعه به مجموعه تاریخی مسعودیه واقع در میدان بهارستان از آثار هنرهای به نمایش گذاشته شده بازدید کنند.  

دل‌افکن برپایی این نمایشگاه را پلی برای ارتباط بین گذشته و حال، تاریخ وهنر و فرهنگ غنی کشورمان دانست و گفت: رویکرد اصلی ما، معرفی بناهای تاریخی و کمک به بازسازی این بناها و کاروانسراها و ثبت بیشتر بناهای مذکور است.

دل‌افکن با اشاره به اینکه کارهای تحقیقاتی، نوشتاری و هنری نمایشگاه حدود دو ماه به طول انجامید، گفت: هنرمندان تا 20 فروردین برای ارائه آثار خود مهلت داشتند و از میان تعداد زیادی آثار، بهترین تابلوها را برگزیدیم. در کنار نمایش آثار، کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی هم برگزار می‌شود.

ویدا کوشا پژوهشگر و فعال فرهنگی و اجتماعی نیز در سخنانی با اشاره به اهمیت هنر اظهار داشت: هنر می‌آید که مرهم زخم‌ها باشد و تاثیر آن نیز در جامعه در برخی مواقع بیش از آن است که تصور می‌کنیم.

او با بیان اینکه اگر هنرمند تاریخ را نداند نمی‌تواند اثر فاخری را تولید کند بیان کرد:  اگر عقبه هنری و تاریخی را نسل به نسل منتقل کنیم اتفاقات خوبی رخ می‌دهد.

این فعال فرهنگی و اجتماعی گفت: بن‌مایه هر هنرمند یک مسئولیت اجتماعی است که خلق زیبایی کند و طوری این زیبایی را خلق کند که حس خوب منتقل شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • جایزه «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» وظیفه هنرمند را بیشتر می‌کند
  • گشایش دومین نمایشگاه نقاشی کُنار، درخت زندگی در دزفول
  • برپایی نمایشگاه در خیال در قم
  • گشایش نمایشگاه هنر‌های تجسمی بنا‌های تاریخی ایران در عمارت مسعودیه  
  • نمایشگاه هنرهای تجسمی بناهای تاریخی ایران افتتاح شد
  • نمایشگاه خودروها و موتورسیکلت‌های کلاسیک تا ۲ اردیبهشت در اصفهان دایر است
  • نمایشگاه خودروها و موتورسیکلت‌های کلاسیک تا دوم اردیبهشت در اصفهان دایر است
  • رونمایی عجیب طالبان از یک سلاح جنگی (+عکس)
  • عروسی بازیگر مشهور ایرانی و همسر فرانسوی اش
  • نمایشگاه تصاویر تاریخی بهشت بقیع/ آخرین عکس نویافته از بقیع در قم به نمایش در می‌آید