Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی شعبانی گفت: پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید در بستر علمی محقق شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; محمدعلی شعبانی  امروز در دیدار با اعضای شورای استان زنجان با بیان اینکه در اداره امورات حب و بغض برای تعالی نظام باشد نه جناح ها و اشخاص اظهار کرد: حرکت در مسیر قانون مانع بروز مشکلات می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت‌های سازمان بازرسی در استان عنوان کرد: بازرسی استان سعی بر تفاهم و همدلی دارد و به دنبال مچ گیری و هراس نیست.

مدیرکل بازرسی استان زنجان با تاکید بر اینکه قصور هر یک از اجزای مدیریتی و کارشناسی موجب بدبینی به شاکله نظام می شود، ابراز کرد: دقت در عمل، صداقت در رفتار، گفتار و کردار ضروری است.

وی تصریح کرد: برخورداری از جامعه خوب نیازمند ابزار و بسترهای مناسب است، نمی توان از نیازهای جامعه شناختی و روان شناختی و.. غافل شد و انتظار بهبود اوضاع را داشت.

شعبانی با بیان اینکه پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید در بستر علمی محقق شود، ادامه داد: شهرداری‌ها باید مکانیزه و سیستماتیک اداره شوند .

ملایی رئیس شورای اسلامی استان زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه جامعه شورایی استان با وجود دو هزار و 400 نفر عضو شورای شهر و روستا به وصرت مویرگی در استان فعال هستند، خاطرنشان کرد: شورای استان در حوزه آموزش و نظارت علاقمند به فعالیت های چزیزه ای نیست لذا سعی بر تعامل و هم افزایی با سایر نهادها دارد.

وی با بیان اینکه نظارت بر امور علاوه بر بهبود خدمات مانع بروز تخلفات می شود، ادامه داد: لایحه مدیریت یکپارچه شهری گامی در راستای بهبود خدمات شهری است.

رئیس شوررای اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه ارزش افزوده کارخانجات استانی باید در استان هزینه شود نه خارج از آن تاکید کرد: برخوردهای سلیقه ای با قانون موجب دفع سرمایه گذار شده است.

وی با بیان اینکه شهرداری ها در اقتصاد شهری با مشکل مواجهند، گفت: ارزش افزوده ،عوارض آلایندگی، جذب سرمایه گذار و مسایلی از این دست که می تواند منبع درآمدی مفیدی باشد در تخصیص با خلل مواجهند.

ملایی بیان کرد: برخی معدن داران به شکل صوری واحد فرآوری راه اندازی کرده اند اما با مقایسه میزان استخراج و میزان میزان مواد فرآوری شده متوجه می شویم خام فروشی همچنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه دستگاه ها از انعطاف قوانین به نفع شهر استفاده نمی کنند، اظهار کرد: با این کار در نتیجه جذب سرمایه گذار و بهبود اقتصاد شهر با مشکل مواجه می شود.

رئیس شورای اسلامی استان زنجان با تاکید بر اینکه گردشگری یکی از راه های رونق اقتصادی در استان است که می تواند سهم بخش خدمات را در اشتغال نیز افزایش دهد، افزود: متاسفانه برخی قوانین و برخوردهای بازدارنده در جذب سرمایه گذار و اجرای طرح ها مانع برخورداری استان از این ظرفیت بالقوه شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۸۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند محقق ایرانی استنفورد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین خلج دانش آموخته دانشگاه استنفورد آمریکا و مجری طرح گفت: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختارهای نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی را نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختارها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

خلج ادامه داد: بل روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمامی اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره مذکور به پردازش کل داده‌ها می‌پردازد. علاوه بر موارد گفته شده، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

وی اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختارهای نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم. کاربردهای این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختارهای ابری موبایل و هم ساختارهای سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند، شامل می‌شود.

مجری طرح خاطر نشان کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختارهای سنتی به ساختارهای نوین که بر اساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها اهمیت ویژه‌ای یافته است و به‌ عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های موبایل نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

طرح پژوهشی «مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» با هدف بهینه‌سازی انرژی و بهبود کارکرد دستگاه‌های الکترونیکی و مخابراتی با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شد.

کد خبر 6087532 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند محقق ایرانی استنفورد
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی