Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

سرپرست دبیرخانه هیات مرکزی گزینش وزارت راه و شهرسازی در افتتاحیه برنامه اجرایی دوره آموزشی اصول کاربردی مصاحبه، بر ضرورت فراهم شدن ابزارهای جدید و تبیین و به‌کارگیری شاخص‌های دقیق ارزیابی در گزینش نیروی انسانی تاکید کرد.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط‌عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، داریوش آسترکی در افتتاحیه این برنامه یک‌روزه که به کوشش هیات مرکزی گزینش وزارت راه و شهرسازی و با همکاری هسته گزینش شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران برگزار شد، با اشاره به اینکه شرکت‌های پیشرو برای داشتن نیروهای خلاق و بهره‌ور با یکدیگر رقابت می‌کنند، عنوان کرد: در چنین شرایطی مسئولیت مصاحبه‌کنندگان و گزینش‌گران، حساس است و در تلاشیم از طریق تعامل با هیات عالی گزینش نهاد ریاست جمهوری بتوانیم از ابزارهای جدید برای به‌کارگیری و تبیین شاخص‌های دقیق گزینش استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دبیرخانه هیات‌مرکزی گزینش وزارت راه و شهرسازی با اذعان بر دشواری انجام تحقیقات و صدور حکم و نظر دادن درباره هر پرونده گزینش، گفت: انجام مصاحبه و تحقیق به‌ویژه در حوزه‌های تخصصی و حاکمیتی بسیار دشوار است و در این راه باید بتوانیم با استفاده از تجربه 40 ساله عمر نظام جمهوری اسلامی براساس فرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری از تندروی‌های جاهلانه و تسامح و تساهل ضربه زننده دوری‌کنیم.

وی بابیان اینکه مصاحبه‌گران باید به دستورالعمل‌ها کاملا مسلط باشند تا به بهترین ارزیابی بپردازند، افزود: به‌زودی دوره‌های آموزشی متعددی را در حوزه‌های تحقیق و مصاحبه‌های راهبردی برگزار خواهیم کرد.

در این برنامه همچنین حجت اسماعیل‌زاده، مدیر هسته گزینش شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در سخنانی با تاکید بر اهمیت موضوع مصاحبه در گزینش با توجه به مشکلات موجود در تحقیقات، عنوان کرد: هدف از برگزاری دوره آموزشی اصول کاربردی مصاحبه استفاده از تجربه اساتید این حوزه برای انجام تحقیقات صحیح‌تر است.

اسماعیل‌زاده تاکید کرد: با توجه به اینکه نیروی انسانی در هر سازمان از سرمایه‌های بالایی در مقایسه با دیگر ابزارها محسوب می‌شود و جذب نیروی انسانی پس از فرایند آزمون مصاحبه تخصصی افراد معرفی‌شده انجام می‌شود، شایسته گزینی در این فرایند بسیار مهم است و گزینش نقش بسیار خطیری را ایفا می‌کند.

مدیر هسته گزینش شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، افزود: از سوی دیگر فرایند فعلی گزینش خصوصا تحقیقات در زوایای مختلف فرهنگی، اجتماعی و جغرافیایی با مشکلات متعددی روبه‌رو شده و محققان با معضلاتی مواجه هستند. در چنین شرایطی ضرورت آموزش و به‌روزرسانی مصاحبه کاملا محسوس است.

اهمیت کشف استعدادها و انتخاب شایسته

همچنین در این مراسم، علی‌اکبر دلوریان‌زاده، مدیرکل آموزش و توسعه نیروی انسانی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: در نامه 53 امام علی در نهج‌البلاغه که منشور مدیریت نظام اسلامی است و عهدنامه مالک اشتر برای مدیریت در نظام و حاکمیت اسلامی محسوب می‌شود، آمده است که «به امور کارگزارانت نیک بنگر و آنان را پس از آزمودن به کار گمار و نه با سهل‌انگاری و خودرایی، زیرا به کار گماردن آن‌ها بدون نظرخواهی و مشورت و بررسی و آزمون نوعی ستمگری و خیانت است.» و پیامبر اسلام نیز در انتصاب حاکم مکه فرمودند که «کارگزارانت را از میان مردمی باتجربه و باحیا و از خاندان پاکیزه و باتقوا که در مسلمانی سابقه درخشانی دارند انتخاب کن زیرا اخلاق آن‌ها گرامی‌تر آبرویشان محفوظ‌تر و طمع‌ورزی‌شان کمتر نیز آینده‌نگری‌شان بیشتر است.»

دلوریان‌زاده تاکید کرد: یک جامعه دینی علوی که به دنبال هدایت افراد به سمت ارزش‌های دینی و تحقق آرمان‌شهر علوی است باید دارای کارگزارانی باشد که از شایستگی‌های علمی و عملی و اخلاقی و نیز صفات حسنه و پسندیده برخوردارند، بنابراین نباید در این نظام افرادی با هر نوع اعتقاد و نگرش و گرایش فکری مغایر وارد بدنه کارگزاری نظام اسلامی شوند.

مدیرکل آموزش و توسعه نیروی‌انسانی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بابیان اینکه هسته گزینش، دستگاه تمیز دهنده افراد و کارگزاران است، افزود: در دنیای امروز نقش نیروی انسانی بیش‌ازپیش چشمگیر شده و نحوه انتخاب و ورود کارکنان به سازمان‌ها از مسایل مهم و پر چالش فراروی مدیران است.

وی گفت: هر شغل و منصبی برای هرکس مناسب نیست و باید میان شغل و شاغل تناسب و ارتباط منطقی وجود داشته باشد، بنابراین تامین نیروها و کارکنانی که مطابق اهداف سازمانی از عهده وظایف محول شده به خوبی برآیند و از جهت پیشبرد اهداف و خط‌مشی سازمان‌ها نقش خود را به‌خوبی ایفا کنند یکی از دغدغه‌های مهم مدیران است. هرچند همه مردم ازنظر حقوقی برابرند و در پیشگاه الهی هیچ‌کس بر دیگری برتری ندارد ولی همگان در ابراز توانایی‌های خود یکسان نیستند و به تعبیر حضرت علی مردم مانند درخت هستند که با یک آب آبیاری می‌شوند ولی میوه‌های متفاوتی دارند.

دلوریان‌زاده همچنین عنوان کرد: گاهی انتخاب نادرست زمان و انرژی سازمان را در فرایند استخدام و آموزش هدر می‌دهد و سرمایه‌گذاری‌های مستقیم و غیرمستقیم بعدی بر روی مستخدم جدید بر باد داده می‌شود که بهترین راه برای پرهیز از این اشتباه انتخاب افراد مناسب و آموزش‌دیده برای انجام یک مصاحبه هدف‌دار و طراحی‌شده است.

مدیرکل آموزش و توسعه نیروی انسانی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: با توجه به مقتضیات زمانی و مکانی باید به آسیب‌شناسی اقدامات گزینش و استفاده از ابزارها و روش‌های جدید برای احصای اطلاعات دقیق در تحقیقات بپردازیم و نیز لازم است دستگاه‌ها و سازمان‌ها با هسته‌های گزینش هماهنگی داشته باشند و کارکنان گزینش در هر رده‌ای از آموزش‌های لازم برخوردار شوند.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: استخدام شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۸۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای دقیق استاندارد ساختمان در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مالک رحمتی در دیدار اعضای هیات مدیره، بازرسان و شورای انتظامی سازمان نظام مهندسی استان، توجه به ساخت نما‌های زیبا در تبریز را یکی از دغدغه‌های اساسی دانست و افزود: متاسفانه نما‌های ساختمان‌ها در این کلانشهر از یک استاندارد و قانون خاص تبعیت نمی‌کند و این باعث شده ساختمان‌ها چشم نوازی خود را از دست بدهند از طرفی کوتاهی سهوی یک مهندس در سر بزنگاه‌ها به جامعه ضربه می‌زند.

وی با تاکید بر توجه به عنصر زیبایی در مناظر شهر گفت: باید اذعان کرد که نمای ساختمان‌ها در کلانشهر تبریز استاندارد و به هیچ عنوان چشم نواز نیست و سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی می‌تواند پیشقدم شده و در این خصوص مطالبه گر باشد و در زمینه زیباسازی مناظر شهری به کمک شهرداری‌ها بشتابد.

رحمتی با تاکید بر اینکه جایگاه نظارتی نظام مهندسی ساختمان باید تقویت شود اظهار کرد: طرحهای عمرانی و ساخت و ساز دارای چهار رکن اساسی شامل کارفرما، مجری، پیمانکار و نظارت است و بخش نظارت که به طور مستقیم به سازمان نظام مهندسی ساختمان بازمی گردد، به تنهایی به اندازه سه بخش اول دارای اهمیت و جایگاه ویژه است و اگر این سیستم نظارتی به نوعی به وظیفه خود در نظارت بر اجرای دقیق استاندارد‌ها و مقررات کم توجهی کند، طرحها ضربه خواهد خورد و در این صورت منابع و منافع ملی لطمه و آسیب می‌بیند.

وی ادامه داد: باید به گونه‌ای عمل شود تا جایگاه نظارتی سازمان نظام مهندسی ساختمان در زمینه اجرای دقیق ضوابط و مقررات و استاندارد‌ها و توجه به کیفیت در ساخت و ساز‌ها در سطح استان و کلانشهر تبریز بیش از پیش تقویت شود.

رحمتی به موضوع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان اشاره و اضافه کرد: ۴۲ تا ۶۷ درصد درآمد مردم کشور در شهر‌های مختلف برای مسکن هزینه می‌شود، از این رو اگر بخواهیم معیشت مردم حل شود، باید فکری به حال مساله مسکن کنیم که با حل آن رفاه و آسایش اقتصادی مردم حاصل می‌شود که در این میان سازمان نظام مهندسی ساختمان می‌تواند در کاهش بهای تمام شده و نظام انگیزشی احداث مسکن به خوبی ایفای نقش کند.

استاندار گسترش حاشیه نشینی در تبریز را یک معضلات اساسی خواند و افزود: متاسفانه برای حل معضل حاشیه نشینی در تبریز اقدام اساسی انجام نشده است و در این راستا نیز سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی می‌تواند با بهره گیری از توان مهندسان متخصص خود به ارائه طرح و برنامه بپردازد.

 رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از عملکرد این سازمان گفت: در یک سال گذشته طرح‌های ساخت و ساز به مساحت پنج میلیون و ۷۰۰ هزار مترمربع در این سازمان بررسی شد که حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع آن به شهرستان تبریز اختصاص دارد.

علیرضا معتمدنیا افزود: در حال حاضر این سازمان دارای ۳۶ هزار عضو در رشته‌های هفت گانه فنی و مهندسی مرتبط با صنعت ساختمان است که جزو برترین‌های کشور به لحاظ تعداد عضو و کیفیت بالا در ارانه خدمات محسوب می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی چقدر در پزشکی قابل اعتماد است؟
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی در اردیبهشت‌
  • ضرورت تبیین ابعاد پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی توسط جامعه نخبگانی
  • تنبیه اسراییل ضرورت داشت
  • تنبیه اسرائیل ضرورت داشت
  • ضرورت اجرای دقیق استاندارد ساختمان در آذربایجان شرقی
  • نتایج اولیه آزمون استخدام آموزگار تا سه روز آینده اعلام می‌شود/ ۳ هزار نیرو گزینش پذیرفته‌شدگان را گزینش می کنند
  • ضرورت جهاد تبیین و افزایش اعتماد به نفس در بین نخبگان
  • نیروی انسانی مهم ترین، اساسی‌ترین و ارزشمندترین رکن هر سازمان است
  • ضرورت تأمین زیر ساخت‌های لازم برای توانمندسازی نیروی انسانی