Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی تیرگیر معلم جوانی است که با دستان خالی و نبود امکانات، برای فراهم کردن شرایط تحصیل دانش‌آموزانش اقدام به ساخت مدرسه کرد و حالا وزیر آموزش‌وپرورش درباره او می‌گوید:‌ این معلم با دست خالی در مدرسه‌ای که فعالیت می‌کند، موانع کار خود را رفع کرده است. ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۷ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در اختتامیه چهاردهمین جشنواره علمی فرهنگی فرهنگیان بسیجی، علی تیرگیر معلم جوان روستای نسه کوه به عنوان مهمان ویژه حضور داشت و به شرح تلاش‌هایش پرداخت که بدون امکانات اما با عزم و اراده برای دانش‌آموزان روستا انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی تیرگیر همان معلمی است که برای رهایی دانش‌آموزانش از عبور پرخطر از رودخانه آستین‌هایش را بالا زد و با همراهی اهالی روستا و هزینه شخصی خود مدرسه ساخت و حالا دانش‌آموزانش در آرامش بدون عبور خطرناک از رودخانه در کلاسی تحصیل می‌کنند که معلم جوان روستا برایشان ساخته است.

این معلم جوان که دو سال است در این شغل فعالیت می‌کند، برای ساخت مدرسه، جاده و گهواره برای عبور و مرور اهالی روستا حدود 50 تا 60 میلیون تومان هزینه صرف کرده است که بخشی از آن پس‌انداز شخصی و بخشی از طریق دریافت وام بوده است، همچنین به‌دلیل در دسترس نبودن آب شرب، اهالی روستا از آب رودخانه استفاده می‌کردند که با تلاش این معلم از چشمه‌ای که در 3کیلومتری روستا قرار دارد، آب شرب اهالی تأمین می‌شود.

او در این مراسم با اشاره به بخشی از تلاش‌هایش برای دانش‌آموزان روستا به این نکته اشاره کرد که مردم این منطقه که با محرومیت‌های مختلف مواجه هستند دائم از من می‌پرسند، چرا آموزش‌وپرورش برای روستا پل و جاده نمی‌سازد، در حالیکه این مسئله جزو وظایف آموزش‌وپرورش نیست.

تیرگیر گفت: با وجود مشکلات فراوان، بچه‌های عشایر علاقه شدیدی برای درس خواندن دارند در اینباره خاطره‌ای به یاد دارم، مدرسه ما کانکس یک کلاسه است که روزی دیدم دفتری پشت پنجره کانکس است از بچه‌ها پرسیدم این دفتر برای کدامشان است؟ آنها گفتند برای دختری به نام اعظم است که 13 سال دارد.به سراغ اعظم رفتم و دیدم کم شنوا بوده و قادر به صحبت کردن نیست اما علاقه شدیدی به درس خواندن داشت و هنگامی که برادرش به مدرسه می‌آمد، گریه می‌کرد که می‌خواهم به مدرسه بروم. وقتی علاقه او را به درس خواندن دیدم تصمیم گرفتم برای حل مشکلش اقدام کنم و به اصفهان نزد پزشک متخصص رفتیم که دو سمعک قوی برای اعظم تجویز کردند و خدارا شکر که هم‌اکنون بخشی از شنوایی خود را به دست آورده، حروف الفبا را هم یاد گرفت و تلکم او نیز بهتر شده است.

در این مراسم، سید محمد بطحایی وزیر آموزش‌وپرورش در تقدیر از فعالیت‌های این معلم جوان گفت: اگر بارها از سوی مسئولان اشاره می‌شود داشتن روحیه بسیجی کشور را از بحران خارج می‌کند مصداق روحیه بسیجی را در آقای تیرگیر دیدیم، معلم جوانی که دو سال است وارد آموزش و پرورش شده است اما با دست خالی در مدرسه‌ای که فعالیت می‌کند، موانع کار خود را رفع کرده، درست است که آب به روستا بردن به او ارتباطی ندارد اما این اقدام زمینه را برای آسایش بچه‌ها و پرداختن بیشتر به کار تعلیم و تربیت آماده کرده است.

انتهای پیام/

 

R1014132/P1014143/S2,22/CT11 واژه های کاربردی مرتبط معلمان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معلمان معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۸۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ رشت گفت: این قبیل بازارچه‌ها برای دانش آموزان متوسطه اول برگزار می‌شود، تا با شغل‌های مختلف آشنا شوند و بتوانند رشته تحصیلی دُرُستی را پیش از ورود به مقطع متوسطه دوم انتخاب کنند.

احمد پورکاظمی افزود: در این بازارچه یک روزه ، که در ۲۰ غرفه در مدرسه دخترانه متوسطه اول آزادی رشت برگزار شد، صنایع دستی، غذا‌های محلی، نان‌های سنتی و انواع دسر که دانش آموزان با همکاری مادرانشان و اولیای مدرسه تهیه کرده بودند به نمایش و فروش درآمد.

دیگر خبرها

  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت ما نباشند، پای روایت دشمن می‌نشینند»
  • اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند»
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح های عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند
  • دختران حق دارند شادی کنند/ همه هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • طرح «بوم»؛ شکوفایی خلاقیت‌ها یا باری روی دوش معلم؟
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویر احمد به مناسبت هفته معلم
  • "همه ما مدیون توییم" شعار هفته معلم ۱۴۰۳
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان