Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-24@03:34:43 GMT

جذب ۲۵ هزار دانشجو معلم در سال‌جاری

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۸۵۰۱

وزیر آموزش و پرورش گفت: یک تغییری را در دوره های ۴ ساله پیشنهاد داریم که اگر انجام شود، می‌توانیم به این سمت برویم که دانشجویان دوره ۴ ساله تربیت معلم، بعد از دو سال آموزش بتوان از ظرفیت‌شان در آموزش و پرورش استفاده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران درباره برنامه بلند مدت این وزارتخانه برای کمبود معلم اظهار کرد: یکی از چالش‌های اساسی آموزش و پرورش در سال‌های آینده، بحث نیروی انسانی است و دلیل اصلی این است که تعدادی زیادی از فرهنگیان در طی 4،5 سال آینده به تدریج به افتخار بازنشستگی نائل می‌آیند و باید جای خود را به نیروهای جوان بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: اولین کاری که باید انجام دهیم این است که از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی، نیروهای جایگزین همکارانی که به دلیل بازنشستگی خارج می‌شوند را تأمین کنیم. 

بطحایی افزود: در سال‌جاری علاوه بر حدود 18 هزار نفری که بر اساس ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، آموزش می‌بینند و وارد آموزش و پرورش می‌شوند، مجوز حدود 25 هزار نفر را از سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه گرفتیم که وارد دانشگاه فرهنگیان و شهیدرجایی می‌شوند؛ این مسیر اصلی ما برای جذب نیروی انسانی در طی‌4، 5 سال آینده است. 

وی به اضافه کرد: با توجه به اینکه نیروهای به‌کار گرفته شده در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی طی 4 سال بعد به‌کار گرفته خواهند شد، از نیروی حق‌التدریس استفاده می‌شود؛ ضمن اینکه یک تغییری را در دوره های 4 ساله پیشنهاد داریم که اگر انجام شود، می‌توانیم به این سمت برویم که دانشجویان دوره 4 ساله تربیت معلم، بعد از دو سال آموزش بتوان از ظرفیت‌شان در آموزش و پرورش استفاده شود.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در این طرح دوره 4 ساله به 2 دوره دو ساله تبدیل می‌شود و در دو ساله دوم، همزمان با تحصیل، دانشجویان به تدریس در آموزش و پرورش می‌پردازند که به محض اینکه برنامه درسی‌اش آماده شود، این کار را شروع می‌کنیم.  

وی ادامه داد: به‌رغم چالش‌هایی که در حوزه نیروی انسانی داریم، برنامه‌ریزی‌‌ها به نحوی است که انشاءالله مشکلی در مهر 98 پیدا نخواهیم کرد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۸۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از ضرورت مدرسه‌محور کردن برنامه‌های هفته معلم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هاشم ناظمی‌جلال  در جریان سفر خود به منطقه موچش با حضور در نشست شورای اداری آموزش و پرورش این منطقه در سخنانی ضمن قدردانی از زحمات رئیس و مجموعه همکاران این منطقه به بیان وضعیت آموزش و پرورش و ویژگی‌های این منطقه پرداخت.

وی با بیان اینکه یکی از مولفه‌های بسیار مهم در راستای اعتلای آموزش و پرورش، مردمی‌سازی و جلب مشارکت عمومی در برنامه‌های آموزش و پرورش است، اظهار داشت: تعلیم و‌ تربیت باید پویا باشد و از تمام ظرفیت‌های خارج از دستگاه برای تحقق پویایی آن استفاده شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان این ظرفیت‌ها را مایه پیشرفت و تعالی همه‌جانبه این دستگاه عنوان و بر ایفای نقش مثبت همکاران اداری آموزش و پرورش در این راستا تأکید کرد.

وی یکی از ظرفیت‌ها و مناسبت‌های مهم در جریان مردمی‌سازی را توجه ویژه به هفته گرامیداشت مقام معلم دانست و با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار سال 96 با فرهنگیان، تصریح کرد: برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم باید با همراهی سایر دستگاه‌ها و با برنامه‌ریزی مطلوب در این زمینه انجام شود.

ناظمی‌جلال از ضرورت مدرسه محور کردن برنامه‌های هفته معلم خبر داد و با بیان اینکه باید در تمامی مدارس استان به نحو احسن به جایگاه معلم توجه شود، افزود: اولویت آموزش و پرورش در اردیبهشت‌ماه، باشکوه برگزار کردن برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم است.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به وضعیت موچش، یک‌دست بودن مدارس این منطقه از باب نوع مدارس را فرصت ارزشمندی برای تحقق عدالت آموزشی و توجه ویژه به مدارس عادی دولتی دانست و بر ضرورت برنامه‌ریزی در این حوزه تاکید کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش اشتان کردستان وضعیت نیروی انسانی در این منطقه را نسبت به شهرستان‌ها و مناطق دیگر استان مطلوب توصیف و نسبت دانش‌آموز به معلم را 14 عنوان کرد.

وی این نسبت را در مقایسه با دیگر شهرستان‌ها، عدد قابل ملاحظه و قابل اتکایی ذکر کرد و اذعان داشت: عدم کمبود حاد نیروی انسانی در منطقه موچش، دست مدیران این منطقه را برای برنامه‌ریزی بهتر باز گذاشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان در بخش پایانی سخنان خود داشتن اولویت در کارها را یکی از ضروریات کار مدیریتی در آموزش و پرورش خواند و با اشاره به تجربه‌های موفق گذشته در این زمینه، بر تعریف برنامه کاری در تمامی حوزه‌ها تأکید کرد.

ناظمی‌جلال ابراز داشت: امیدواریم این سفر سبب پیگیری بیشتر برای حل مشکلات مختلف در حوزه‌های آموزشی و پرورشی شود.

در ادامه این نشست مراد خیرآبادی رئیس آموزش و پرورش منطقه موچش و معاونین و کارشناسان اداری به بیان اقدامات و مشکلات آموزش و پرورش در منطقه پرداختند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان
  • توجه جدی آموزش و پرورش اصفهان به استعداد دانشجو معلمان
  • آخرین تغییرات کنکور؛ «نه» مردان به شغل معلمی
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • ساختمان‌های دانشگاه فرهنگیان بجنورد تکمیل شود
  • این دانش‌آموزان و طلاب از امسال بدون کنکور معلم می‌شوند
  • برگزاری نخستین تشکل معلم محور در فارس
  • قانون متعهدین به خدمت، منشا مشکلات صنفی دانشجومعلمان / دانشگاه شهیدرجایی خوابگاه متاهلی ندارد
  • برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود
  • رنجش معلمان ماده ۲۸ از شهریه بالای دوره مهارت‌آموزی