Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصلاح‌طلبان برای جلب نظر مردم نه تنها بر استیضاح و استعفاء فردی که خود روی کار آورده‌اند تاکید دارند، گذشته‌شان را هم انکار می‌کنند و می‌گویند روحانی اصلاح‌طلب نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج ، سی‌ام اردیبهشت ماه سال جاری بود که به دنبال طعنه‌ی روزنامه اصلاح‌طلب ابتکار به دولت دوازدهم با تصویری از کلید شکسته‌ی تدبیر و امید به واکاوی علل صف‌آرایی اصلاحات از کابینه‌ی روحانی پرداختیم و از صدور فرمان حمله به رئیس‌جمهور سخن گفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از یادداشت منتشر شده در پایگاه خبری تحلیلی آناج آمده بود: «سیاست فعلی اصلاحات اعلام برائت تدریجی از روحانی و معرفی او به‌عنوان چهره‌ای اعتدالی است که به‌ناچار جایگزین شخصیتی اصلاح‌طلب شد! تنها با این روش جناح سیاسی حاکم بر دولت فعلی می‌تواند در انتخابات دوره سیزدهم به حضورش در ارکان تصمیم‌گیری استمرار دهد، پس نباید از آغاز عبور از روحانی چندان متعجب شد. با این حال معلوم نیست در طول این 3 سال مردم فیلم تکرار رئیس دولت‌های هفتم و هشتم در حمایت از روحانی و یا سردمداری اکثریت وزرا و معاونین اصلاح‌طلب را به فراموشی بسپارند!»

با گریزی بر مواضع اخیر چهره‌های سرشناس اصلاح‌طلب می‌توان دریافت پیش‌بینی‌ها درست از آب درآمده و جناح سیاسی حامی حجت‌الاسلام حسن روحانی طی پنج سال اخیر اکنون علی‌رغم دخالت‌های مکرر در امور اجرایی کشور اعم از انتصاب فرماندار تا وزیر و معاون رئیس‌جمهور، ژست افراطی‌ترین منتقد کابینه را به خود گرفته است.

گواه این ادعا جمع‌آوری امضاء توسط نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس برای استیضاح روحانی و صحبت‌های اشخاصی همچون علی عبدالعلی‌زاده، وزیر مسکن دولت خاتمی می‌باشد که بر استعفاء روحانی و کناره‌گیری او از قدرت تاکید دارد.

استاندار آذربایجان‌شرقی در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی گفته است: «این دولت هیچ‌گاه اصلاح‌طلب نبوده و اصلاح‌طلبان تنها از آن حمایت کردند و آقای روحانی هم هیچ‌گاه نگفته اصلاح‌طلب است.»

همانطور که از سخنان عبدالعلی‌زاده پیداست اصلاح‌طلبان به نیکی می‌دانند حیات سیاسی‌شان با حسن روحانی عجین شده است و شاید در انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم دیگر نتوانند اعتماد مردم را جلب نمایند، برای همین هم به دنبال ایجاد تفکر «ریاست یک اصلاح‌طلب واقعی» هستند اما آنچه که مبرهن است سرمایه‌گذاری این جناج بر روی روحانی و سیاست‌گذاری برای او به این سادگی‌ها از یاد نمی‌رود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۸۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا اولین رئیس جمهور خود را پس از حاکمیت نظامیان بر این کشور انتخاب کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، « اردیس دبی» پس از 30 سال تکیه زدن بر صندلی ریاست جمهوری چاد، در اردیبهشت 1400 هنگام بازدید از واحدهای ارتش که مشغول نبرد با شورشیان شمال این کشور بودند، کشته شد. پس از آن شورای انتقالی متشکل از افسران بلندپایه تشکیل شد و ژنرال « محمد ادریس دبی» پسر رئیس جمهور را به عنوان رئیس جمهور موقت چاد انتخاب کردند.

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا رئیس جمهور جدید کشورشان را انتخاب کنند.

درهای حوزه‌های رای گیری ساعت 7 صبح به وقت محلی به روی 8 میلیون و 500 هزار نفر دارای شرایط رای دادن گشوده می‌شود و آنان تا ساعت 17 عصر فرصت دارند رای خود را به صندوق‌ها بریزند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، در این انتخابات « محمد ادریس دبی » رئیس جمهور موقت، « البرت باهیمی » نخست وزیر سابق به همراه هفت نامزد دیگر با هم رقابت خواهند کرد.

چاد پس از رئیس جمهور مقتول به کدام سو می‌رود؟

نظامیان آرای خود را دیروز به صندوق‌ها ریختند و پیش بینی می‌شود نتایج اولیه انتخابات در 21 آوریل و نتایج نهایی آن در 5 ماه می اعلام شود.

چنانچه هیچ یک از نامزدها بیش از 50 درصد آرای لازم برای ورود به کاخ ریاست جمهوری را بدست نیآورند، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد و دو دوم انتخابات ریاست جمهوری در 22 ژوئن سال جاری میلادی برگزار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری چاد امروز درحالی برگزار می‌شود که احزاب مخالف و شماری از تشکلات مدنی آن را تحریم کرده‌اند. آنها معتقدند «دبی» و متحدانش بر نهادهای مهم حاکمیتی سیطره دارند و این موضوع می‌تواند بر سلامت و شفافیت انتخابات تاثیرگذار باشد.

کارشناسان ناظر بر تحولات چاد پیش بینی می‌‎کنند محمد ادریس دبی با کسب بیشترین آراء به کاخ ریاست جمهوری راه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران