Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه پوشاک قم از ممنوعیت فروش لباس‌های مبتذل و برخورد با فروشندگان لباس‌های نامناسب در قم خبر داد. ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰ استانها قم نظرات

جعفر آسوده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با بیان اینکه اتحادیه پوشاک قم 2500 عضو دارد و تمام اعضا آموزش‌دیده هستند اظهار داشت: برای ممنوعیت و جمع‌آوری مانتوهای جلوباز باید اتاق اصناف یا سازمان صنعت، معدن و تجارت و یا ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر به اتحادیه پوشاک دستور بدهند تا بازرسان ما در صورت مشاهده چنین لباس‌هایی در بازار و مغازه‌ها به ما گزارش دهند و از فروش این‌گونه لباس‌ها جلوگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه لباس به‌طور روزمره تولید می‌شود، افزود: فروش مانتوهای جلوباز هم‌اکنون در بازار ممنوع است اما اتاق اصناف نامه‌ای برای عدم فروش و عدم تولید هرگونه لباس که مخالف فرهنگ و دین است باید به ما ارسال می‌کند.

رئیس اتحادیه پوشاک قم با بیان اینکه باید قبل از اینکه لباس به بازار بیاید این نوع لباس‌ها در مرحله تولید متوقف شود، خاطرنشان کرد: قبلاً نوعی لباس و مانتوهای چاپی که جلو و عقب لباس جملات انگلیسی چاپ‌شده بود در بازار رواج و فروش داشت که به دستور اتاق اصناف این نوع لباس را ممنوع کردیم و از طرف اداره اماکن جمع‌آوری شد.

وی جلوگیری از ممنوعیت این‌گونه لباس‌ها را زمان‌بر اعلام کرد و گفت: در اتحادیه پوشاک در یک دستور کلی، ‌فروش لباس‌های مبتذل ممنوع است و هر‌کس که برای دریافت پروانه مراجعه می‌کند از آن‌ها تعهدنامه کتبی گرفته می‌شود، در قم نیز هرگونه خریدوفروش چنین لباس‌هایی از شلوارهای جین پاره تا لباس‌های زنانه مبتذل ممنوع و با فروشندگان لباس‌های نامناسب در قم برخورد می‌شود.

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۹۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !

به گزارش پارس نیوز، علی خضریان درباره مصوبه مجلس مبنی بر ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفته بازار جلوگیری کنیم؛ بنابراین طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.​

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه‌ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محورهای این مصوبه است.​

طراح طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی گفت: طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحدهای خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را با قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قراردادهای اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود، افزود: ساماندهی سکوهای ثبت آگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با اشاره به اینکه طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده از مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود، ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحدهای طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحدها را از دیگر محورهای این مصوبه برشمرد.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • قیمت سکه امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • قیمت سکه امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • قیمت سکه امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • قیمت طلا امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !