Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@20:51:00 GMT

دولت پاکستان باید با تروریست ها جدی تر برخورد کند

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۹۸۵۳

دولت پاکستان باید با تروریست ها جدی تر برخورد کند

زاهدان - ایرنا - استاندار سیستان و بلوچستان گفت: از آنجایی که گروهک های تروریستی مشکلات امنیتی و اختلافات قومی و مذهبی برای مردم 2 کشور دوست و همسایه «ایران و پاکستان» ایجاد می کنند ضروری است دولت پاکستان با آنان برخورد جدی تری داشته باشد.

به گزارش ایرنا سید دانیال محبی روز دوشنبه در دیدار کنسول پاکستان در زاهدان با وی در دفتر استاندار با بیان اینکه ایران و پاکستان 2 بال امنیت منطقه هستند اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران تمام تلاش خود را برای برقراری امنیت در منطقه بکار گرفته است اما در آن طرف مرز کاستی هایی وجود دارد که باید دولت پاکستان آن را جدی تر مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از آنجایی که مردم سیستان و بلوچستان و پاکستان به دلیل قرابت های فرهنگی، زبانی، قومی و مذهبی همواره با یکدیگر در تعامل نزدیک هستند ضروریست امنیت در منطقه فراهم شود تا روابط مردم 2 کشور سهولت پیدا کند.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برای توسعه فرهنگی و اقتصادی؛ زیر ساخت ها و امکانات امنیتی لازم است گفت: ایجاد پایگاه برای مخلان امنیت در پاکستان گلایه مندی زیادی را در این منطقه به همراه داشته است.
وی تصریح کرد: مسئولان امنیتی پاکستان باید با تروریست هایی که با انجام جرم و جنایت، گروگانگیری و زیرپاگذاشتن قوانین به مردم دو کشور خسارت می زنند قاطعانه برخورد کنند.
محبی ایجاد و فعالیت معابر و بازارچه های مرزی را فرصت خوبی برای افزایش مبادلات اقتصادی میان 2 کشور ایران و پاکستان عنوان کرد و افزود: از آنجایی که هر چه تبادلات و مراودات مرزی افزایش یابد سود آن برای مردم منطقه مضاعف خواهد بود انتظار است مسئولان پاکستانی نسبت به رفع مشکلات بازارچه های مرزی در مرزهای خود اهتمام جدی داشته باشند.
وی گفت: در طول سالهای گذشته مصوبات زیادی میان سیستان و بلوچستان و پاکستان به تصویب رسیده که اجرایی نشده است.
رئیس شورای تامین سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ضروریست ارتباطات دوستانه طرفین واقعی، قابل قبول و 2 جانبه باشد تا منفعت آن عاید مردم دو کشور شود.
استاندار سیستان و بلوچستان بر فراهم شدن امکانات بهتر سفر گردشگران و زائران پاکستانی به ایران و رفع مشکلات از سوی مسئولان کنسولگری پاکستان در زاهدان در بخش های مختلف تاکید کرد و افزود: ما تلاش داریم یک هم افزایی مطلوبی بین مردم و مسئولان 2 کشور صورت گیرد.
کنسول پاکستان در زاهدان نیز در این نشست با بیان اینکه مشکل امنیت و مخلان آن به مرور زمان حل شدنی است گفت: با توجه به وسعت زیاد مرز میان سیستان و بلوچستان و پاکستان اقدامات مختلفی برای برقراری امنیت در منطقه نظیر برقراری خط ارتباطی بین اسلام آباد - تهران، مسدود کردن معابر مرزی و استقرار نیروهای مرزبانی در برخی مناطق مورد نیاز مورد توجه دولت پاکستان قرار گرفته است.
محمدرفیع افزود: مردم پاکستان از تروریستها صدمات زیادی دیده اند بطوریکه متاسفانه در چند روز گذشته افزون بر 150 نفر از مردم کشور ما در حادثه تروریستی جان خود را از دست داده اند که بروز چنین مشکلاتی لزوم برخورد جدی با تروریست ها را در منطقه برای دولت پاکستان دوچندان کرده است.
وی بیان کرد: ما به دنبال کنترل مرزها با افغانستان نیز هستیم که به دلیل گستردگی مرزها زمان بر خواهد بود.
کنسول پاکستان در زاهدان با بیان اینکه در تلاش هستیم اکثر تصمیمات نشست های مشترک را اجرایی کنیم گفت: هم اینک شاهد رشد اقتصادی 150 میلیون دلاری میان ایران و پاکستان هستیم که افزایش آن نیز در دستور کار قرار دارد.
رفیع بر حل مشکل ارتباط اینترنت و کارت سوخت وسایل نقلیه کنسولگری پاکستان در زاهدان و کاهش صادرات برق 100 مگاواتی ایران به این کشور که اخیر به 30 مگاوات رسیده است تاکید کرد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان واقع در جنوب شرق ایران اسلامی حدود هزار و 600 کیلومتر یعنی معادل یک ششم از مجموع مرزهای جمهوری اسلامی ایران، با کشورهای افغانستان، پاکستان و حوزه دریای عمان مرز دارد.
طول مرزهای خاکی این استان با کشور افغانستان حدود 300 کیلومتر یعنی معادل یک سوم از کل مرز ایران با افغانستان و طول مرزهای خاکی مشترک استان با کشور پاکستان 921 کیلومتر است که مجموع کل مرز مشترک ایران و پاکستان را تشکیل می دهد.
طول مرزهای آبی این استان در سواحل دریای عمان با کشور پاکستان و آبهای آزاد 370 کیلومتر است.
باید به این نکته توجه داشت که سیستان و بلوچستان یکی از راههای راحت و امن دسترسی کشورهای منطقه به ویژه افغانستان و پاکستان به خاورمیانه و کشورهای اروپا و آفریقا است به طوری که از آن به عنوان موقعیت طلایی می توان یاد کرد.

**فرصت های سرمایه گذاری مشترک سیستان و بلوچستان و پاکستان
سیستان و بلوچستان با دارا بودن ظرفیت ها و فرصت های فراوان اقتصادی زمینه خوبی را برای سرمایه گذاری کشورهای منطقه به ویژه پاکستان فراهم کرده است که از این پتانسیل ها در راستای تبادل اقتصادی و سرمایه گذاری مشترک بهره گرفت.
برگزاری نمایشگاه های اختصاصی برای معرفی فرصت های سرمایه گذاری، تجاری و تولیدات داخلی 2 کشور، برقراری پروازهای منظم بین شرکت های هواپیمایی در چارچوب موافقت نامه دو جانبه، صدور ویزای کثیرالورود 30 روزه و یک ساله بدون در نظر گرفتن محل تولد و تسریع در روند صدور ویزای تجاری بین 2 طرف و تهیه تفاهم نامه همکاری سرمایه گذاری و اقتصادی با ایالت سند پاکستان از جمله موارد پیشنهادی سیستان و بلوچستان برای طرح در مذاکرات 2 جانبه اقتصادی بوده است.
همچنین برای افزایش ارتباط سرمایه گذاری مشترک در زمینه محصولات نساجی بین ایران و پاکستان در شرکت بافت بلوچ ایرانشهر، پیگیری تاسیس دفاتر قرنطینه ای در پایانه های مرزی توسط پاکستان، توسعه خطوط ریلی و مسیرهای ارتباطی بین دو کشور، ساخت بنادر زمینی مشترک و بنادر خشک با سرمایه گذاری دو طرف با توجه به اعلام آمادگی کشور پاکستان، تاسیس شعب بانک های تجاری بر اساس قوانین و مقررات مالی و بانکی دو کشور در بنادر و مناطق آزاد چابهار و گوادر و دعوت از اتاق های بازرگانی کراچی و کویته در نشست میز کشوری پاکستان پیشنهاد شده است.
7316 **6081

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ايران پاكستان كنسولگري پاكستان ديدار با استاندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۹۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگجزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست با تعدادی از مدیران استان اظهار داشت: هر یک از دستگاهها در انجام وظایف و مسئولیت های خود کوتاهی کند، قطعاً با آن دستگاه و مدیر مربوطه برخورد خواهد شد. باید امید را در جامعه تقویت کرد چرا که این امید به آینده است که می‌تواند موجب توسعه استان سیستان و بلوچستان شود.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس؛ سخت ترین شرایط را متحمل شدیم و با کار شبانه روزی توانستیم بر دشمن غلبه کنیم.

وی اذعان کرد: باید اراده خود را تقویت کرده و به دل مشکلات بروید و مشکل را حل کنید و هرگز ناامید نشوید. خداوند از نهان و آشکار ما آگاه است همه چیز در ید قدرت الهی است بنابراین هر آنچه می‌خواهید از خداوند بخواهید چرا که همه چیز در ید قدرت الهی است. شرکت های دانش بنیان را توسعه دهید ما نیز وظیفه داریم از بخش خصوصی حمایت کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دو هزار و 500 پروژه نیمه تمام از دوره های گذشته در استان وجود دارد که تمرکز اصلی در دولت سیزدهم به اتمام رساندن این پروژه هاست. روستاها از اهمیت فراوانی برخوردارند بنابراین ما نیز با تقویت روستاها سعی داریم تا از مهاجرت بی‌رویه به شهرها جلوگیری کنیم.

کرمی خاطرنشان کرد: بر اساس سه راهبرد بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت امورات را هدایت می‌کنیم راهبرد بلند مدت مربوط به آموزش و پرورش است چرا که باید تربیت را از کودکی آغاز کنیم. باید در استان سیستان و بلوچستان ثروت تولید کنیم چراکه افزایش درآمد مردم موجب پویایی اقتصاد می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر فعال سازی حوزه تجارت خاطرنشان کرد: باید با افزایش تولید میزان صادرات را از مرزهای استان بیشتر شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۱ رکورد جدید در پی بارش‌های سیل‌آسای سیستان و بلوچستان
  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید بارشی در سیستان و بلوچستان
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • کشته‌شدن ۱۰ تروریست در درگیری با نیروهای امنیتی پاکستان
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • کنایه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید: ادعایتان درباره مدارس دینی اهل سنت تکذیب شد /تروریست ها در انوارالحرمین پنهان شده بودند