Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار مرکزی با بیان اینکه یکی از آفت‌های حوزه صنعت در اراک تغییر مدیریت واحدهای صنعتی است گفت: برطرف کردن موضوعات زیست محیطی باید از مهمترین برنامه‌های ایرالکو باشد. ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۲ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه‌وکیلی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت ایرالکوی اراک با اشاره به آثار مخرب تغییر و تحول‌های پی در پی در مدیریت واحدهای تولیدی و صنعتی اظهار داشت: یکی از آفت‌های حوزه صنعت در اراک تغییر مدیریت واحدهای صنعتی مانند کارخانه آلومینیوم بوده که به نوعی بعد از عوامل تحریم‌ها معضلات و مشکلات بسیاری را بدنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه افرادی که در زمان‌های مختلف برای یک مدت کوتاه مدیریت واحد تولیدی را برعهده داشته‌اند به سبب عدم اشراف و ارتباط با عوامل پیرامون و عناصر مرتبط با واحدهای صنعتی، تسلط و راهبری مناسبی را در مسئولیت خود ارائه نداده‌اند.

معاون عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: مقدم‌ترین برنامه‌ها در ایرالکو باید بر پایه‌ حفظ توان تولید، نیروی انسانی، ارتقای کیفیت و افزایش بهره‌وری بوده که همه این عوامل مستلزم راهبری مدیریتی کارآمد و موثر است که به اهدف پیش‌رو دست یابد.

زندیه‌وکیلی بیان کرد: یکی از موارد مهم در برنامه‌های ایرالکو برطرف کردن موضوعات زیست محیطی بوده که در راستای این مهم خروج خطوط قدیمی کارخانه از مدار فعالیت در ستور کار قرار گرفت.

وی عنوان کرد: نوسازی خطوط تولید کارخانه ایرالکو تنها به هدف محیط زیست نبوده و نوسازی خطوط قدیمی و بروزرسانی چرخه تولید در راستای تولید بیشتر و اشتغال هم مدنظر قرار دارد.

معاون عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: تاکنون بر طبق گزارش‌های اعلام شده و بازدیدهای صورت گرفته از کارخانه آلومینیوم اراک با نسبت قابل قبولی خطوط نوسازی شده‌اند و بیش از 50 دیگ تولید از مدار خارج شده و سیستم به مرور بازسازی و در نهایت به چرخه تولید بازمی‌گردد.

زندیه وکیلی ادامه داد: موضوع آنودسازی یکی از مصوبات هیئت وزیران و برنامه‌های راهبردی شرکت ایرالکو بوده که تاکنون مغفول مانده و در حال حاضر آنود را وارد می‌کنند و اگر سرمایه‌گذاری در تولید و ساخت آنود انجام شود در حدود سه سال بازگشت سرمایه دارد، شرکت ایرالکو از ابتدا نباید وابسته به اعتبارات دولتی برای راه‌اندازی آنود می‌شد و می‌توان با ذخیره‌ها و صرفه‌جویی‌ها بخشی از تولید آنود راه‌اندازی شده بود.

وی افزود: آنودی که در حال حاضر وارد می‌شود با یک هزینه اقتصادی بالا بوده و نخستین انتظار در این راستا برای سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی از خود شرکت ایرالکو بوده و اگر برای این کار اقدام کند استانداری مرکزی در همه زمینه‌ها و گرفتن وام و بودجه از صندوق ذخیره ارزی هم با ایرالکو همکاری و همراهی می‌کند.

معاون عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: تولید آنود توجیه اقتصادی دارد و اگر تاکنون در این زمینه فعالیتی نشده به سبب بی‌توجهی و کم کاری بوده، اگر بدنبال تولید، اشتغال و بهره‌وری هستیم دو موضوع نوسازی چرخه تولید و آنودسازی را در اولویت کارها قرار دهیم.

زندیه وکیلی بیان کرد: اگر بخواهیم رتبه و نام استان و شهر اراک را در حوزه صنعت حفظ کرده و جلوی تعطیلی صنایع را بگیریم نمی‌توانیم با تکنولوژی قدیمی که از سال‌ها پیش داریم فعالیت کنیم، باید به دنبال طرح توسعه در راستای بهره‌وری بیشتر و حضور در بازار دنیا برای رقابت بین‌المللی باشیم که این اهداف در راستای تدوین و تبیین برنامه‌های دراز مدت کارآمد است.

انتهای پیام/

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۰۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری و یکپارچگی پتروشیمی‌ها در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه برای تحقق هدف‌گذاری جهش تولید در ۱۴۰۳، اولویت فعالیت‌ها و راهبرد صنعت پتروشیمی افزایش ظرفیت‌های تولید است، گفت: در این مسیر تکلیف هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی همکاری و یکپارچگی در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم» است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی در نخستین نشست شورای مدیران این شرکت در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: با توجه به تأکید و فرمان مقام معظم رهبری و نیز رئیس‌جمهوری برای هدف‌گذاری جهش تولید در ۱۴۰۳، اولویت فعالیت‌ها و راهبرد صنعت پتروشیمی افزایش ظرفیت‌های تولید است.

وی به مدیریت‌های برنامه‌ریزی و توسعه، سرمایه‌گذاری، طرح‌ها و به‌ویژه مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی مأموریت داد تا برنامه‌های راهبردی خود را برای تحقق شعار سال تبیین، عملیاتی و اجرایی کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با تأکید بر اینکه مدیریت تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی امسال در خط مقدم فعالیت‌های این صنعت است، تصریح کرد: مدیریت طرح‌ها با همکاری شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی باید برای رفع نیازهای طرح‌های پتروشیمی در حوزه تأمین کالاها با استفاده از توان داخلی اهتمام جدی داشته باشند.

شاهمیرزایی، تولید و جهش در صنعت پتروشیمی را امری واجب خواند و تصریح کرد: امسال باید سال بلوغ و متنوع‌سازی سبد تولید محصولات و کاتالیست‌های مورد نیاز صنعت باشد و در این مسیر تکلیف شرکت‌ها و هلدینگ‌های پتروشیمی همکاری و یکپارچگی در اجرای راهبردهای توسعه است.

وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهوری درباره استفاده از تجارب و دانش نخبگان و خبرگان و متخصصان کشور، افزود: با توجه به تأکید رئیس‌جمهوری برای توسعه دریامحور، باید مدیریت طرح‌ها و مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم‌زمان با ایجاد زیرساخت‌های لازم، روند توسعه اسکله‌ها و بنادر صادراتی محصولات پتروشیمی را تسریع کنند.

توجه جدی به بازارسازی و بازاریابی محصولات پتروشیمی

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار کرد: همکاری موثری با هلدینگ‌های پتروشیمی وجود دارد و شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان نماینده حاکمیت در موارد مختلف هم‌گرایی مطلوبی را در صنعت پتروشیمی ایجاد کرده است.

شاهمیرزایی با بیان اینکه باید زمینه حضور فعال سرمایه‌گذاران در صنعت پتروشیمی تسهیل شود، گفت: مدیریت سرمایه‌گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی باید ضمن بررسی راهکارهای رفع موانع و چالش‌های موجود در مسیر جذب سرمایه‌گذاری در صنعت، بسته‌های کوچک و متنوع سرمایه‌گذاری در این صنعت را برای مشارکت‌های مردمی تعریف کند.

وی افزود: رعایت الگوی مصرف و کاهش مصرف انرژی در صنعت باید مورد توجه شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد و به این منظور مدیریت بهینه‌سازی مصرف انرژی و مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی از همه ظرفیت‌های خود برای تحقق این هدف استفاده کنند.

معاون وزیر نفت ادامه داد: بازارسازی و بازاریابی محصولات پتروشیمی سیاست و راهبرد شرکت ملی صنایع پتروشیمی است و امسال در بخش حاکمیتی باید به بازارسازی و بازاریابی با هدف اعتمادسازی به‌طور جدی توجه شود.

شاهمیرزایی به نقش مهم مدیریت صنایع پایین‌دستی پتروشیمی در تکمیل زنجیره ارزش اشاره کرد و گفت: تکمیل زنجیره ارزش و تولید محصولات نهایی در واحدهای پایین‌دستی سبب ایجاد ارزش افزوده بیشتر و اشتغال‌زایی مطلوبی در کشور می‌شود.

وی ادامه داد: باید به موضوع تأمین خوراک مجتمع‌ها با هدف جهش تولید در صنعت ارزش‌آفرین پتروشیمی توجه ویژه شود و مدیریت‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی اقدام‌های لازم را با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود معمول کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی یادآور شد: استفاده از ظرفیت و قدرت رسانه با هدف ارتقای فرهنگ سازمانی از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود و رسانه می‌تواند تلاش‌های کارگزاران و تلاشگران مولد را اطلاع‌رسانی کند.

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری و یکپارچگی پتروشیمی‌ها در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی اردبیل
  • تشدید پایش و نظارت محیط زیست بر واحدهای صنعتی مرکزی
  • پایش محیط زیستی ۳۱۷۰ واحد صنعتی و خدماتی در استان مرکزی
  • پایش زیست محیطی سه هزار و ۱۷۰ واحد صنعتی و خدماتی استان مرکزی
  • ۳۱۷۰ واحد صنعتی و خدماتی در استان مرکزی پایش شد
  • واحدهای راکد مشکل اصلی صنعت بابل
  • تعیین مسئول ویژه پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی در استان اردبیل ضرورت دارد
  • برنامه زمانبندی تحویل واحد‌های مسکونی
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی