Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه هدف ما از رویداد ۲۰۱۸ معرفی داشته‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی همدان است، گفت:منتظر هستیم تا متولی کمیته فرهنگی برنامه‌های خود را برای برگزاری رویدادهای همدان ۲۰۱۸ اعلام کند. ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۳ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علی خاکسار ظهر امروز در میزگرد بایدها و نبایدهای فرهنگی رویدادهای همدان 2018 با اشاره به اینکه چند ماه از آغاز سال 2018 و انتخاب همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا گذشته است، اظهار داشت: همدان تا پایان آذرماه امسال پایتخت گردشگری آسیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در راستای انتخاب همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا و رویدادهای همدان 2018 و دغدغه‌های موجود نشست‌هایی با حضور مسئولان کشوری در تهران برگزار شد، افزود: در استان نیز شورای سیاست‌گذاری رویدادهای همدان 2018 متشکل از کمیته‌هایی نظیر کمیته فنی، تبلیغات، اطلاع‌رسانی، رویدادها، علمی و غیره برنامه‌های رویدادهای همدان در سال 2018 را پیگیری می‌کنند که به دلیل دغدغه مسئولان از نظر بعد فرهنگی کمیته فرهنگی نیز با محوریت اداره کل تبلیغات اسلامی تشکیل شد.

خاکسار با تأکید بر اینکه مقرر شد تا نشستی در ابتدای سال 2018 با عنوان افتتاحیه رویداد همدان پایتخت گردشگری آسیا با حضور وزرای گردشگری کشورهای آسیایی، سفرا و مسئولان کشوری برگزار شود، گفت: با تداخل این برنامه با رویداد تبریز پایتخت گردشگری اسلامی کشورهای آسیایی برنامه در نظر گرفته شده برای همدان محقق نشد و تبریز در اردیبهشت‌ماه نشستی با عنوان افتتاحیه رویداد" تبریز پایتخت گردشگری اسلامی آسیا در سال 2018" برگزار کرد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان با  اشاره به اینکه پس از پیشنهادهای متعدد مقرر شد رویداد همدان پایتخت گردشگری آسیا 5 الی 7 شهریورماه برگزار شود، بیان کرد: این نشست با عنوان کنفرانس بین‌المللی همدان 2018 با حضور وزرای گردشگری کشورهای آسیایی، سفرا و دیگر مسئولان کشوری برگزار می‌شود و از معاون اول رئیس‌جمهور نیز برای حضور در این نشست دعوت شده‌ است.

خاکسار با بیان اینکه همدان در آبانماه نیز میزبان چهلمین نشست اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری است، عنوان کرد: شرکت سیاحتی علیصدر به عنوان یکی از اعضا میزبان این نشست است و این نشست 21 الی 23 آبان‌ماه در همدان برگزار می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه سازمان جهانی گردشگری متشکل از 455 عضو از 186 کشور دنیا است که بیش‌ترین اعضا از بخش خصوصی هستند، ابراز کرد: برنامه‌های نشست اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری در همدان از سوی خود سازمان در نظر گرفته شده است و فقط تور بازدید از جاذبه‌های گردشگری همدان توسط استان برنامه‌ریزی شده است.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان با اشاره به اینکه برای بهره‌برداری هرچه بیشتر و بهتر از رویداد همدان پایتخت گردشگری آسیا به ادارات، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، بخش‌های خصوصی و غیره فراخوان‌هایی داده‌ایم که اگر رویدادهای برای برگزاری دارند اعلام کنند و 30 رویداد برای برگزاری تا پایان سال 2018 باقی‌مانده است که بیش‌ترین رویدادها نظیر همایش بین‌المللی گردشگری، نشست شهرداران جاده ابریشم و غیره بین‌المللی هستند.

خاکسار با بیان اینکه کمیته فرهنگی رویدادهای همدان با وجود دغدغه‌های فرهنگی متعدد شکل گرفت تا پیوست فرهنگی را تبیین و به دبیرخانه رویدادهای همدان 2018 ارائه کند، اظهار داشت: طرح‌های فرهنگی که قرار است در کنار رویدادهای همدان 2018 اجرا شود با ریز برنامه‌ها و اعتبارات مورد نیاز به دبیرخانه این رویدادها اطلاع‌رسانی شود.

وی در پاسخ به سؤال یکی از حاضران در جلسه با اشاره به اینکه نگرانی در خصوص زیرساخت‌های استان برای برگزاری رویدادها همدان 2018 درست است، عنوان کرد: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری اسلامی آسیا سه سال پیش به آن‌ها ابلاغ شد که سبب شد تا برنامه‌هایی را پیش‌بینی و اعتبارات خوبی را جذب کنند.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان با تأکید بر اینکه انتخاب همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا در آبان ماه به صورت قطعی به استان ابلاغ شد، تصریح کرد: درنتیجه موفق به استفاده از اعتبارات سال 96 نشده و از اعتبارات سال 97 حدود 12 میلیارد تومان اعتبار برای رویدادهای همدان 2018 در نظر گرفته شد که حدود 20 درصد از اعتبارات جذب شده است.

خاکسار با اشاره به اینکه شهرداری در راستای تبلیغات رویدادهای همدان 2018 اقدامات خوب و مؤثری انجام داده و 200 پروژه را در سطح شهر شروع کرده است، افزود: آموزش قشرهای مختلف جامعه در راستای رویدادهای همدان 2018 از دیگر دغدغه‌های مطرح است ضمن اینکه ما می‌توانیم در خصوص آموزش قشرهای محدودی از جامعه اقدام کنیم و آموزش عمومی به عهده دستگاه‌هایی نظیر آموزش و پرورش، صداوسیما و غیره است.

وی در پاسخ به سؤال دیگر حاضران در جلسه در خصوص ضد و نقیض بودن برخی آمارها، تأکید کرد: در خصوص آماری که برخی مواقع از سوی ادارات متعدد بیان می‌شود، باید گفت که در کشور یا استان مأخذ و مرجع درستی برای بیان آمار نداریم.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان با بیان اینکه گردشگری موضوعی فرابخشی است که تمام اقشار جامعه از آثار آن بهره‌مند و منتفع می‌شوند، گفت: در راستای همدان پایتخت گردشگری آسیا رویدادهای متعددی در استان برگزار می‌شود که می‌توان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی از جمله برنامه‌ها دانست.

خاکسار با تأکید بر اینکه در حاشیه رویدادهای همدان 2018 برگزاری 45 روز جشنواره‌های تابستانی در نظر گرفته شده است، ابراز کرد: بخش اصلی برگزاری این جشنواره‌ها معرفی صنایع‌دستی استان است.

وی با اشاره به اینکه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سال‌هاست که به دنبال برند سازی در حوزه گردشگری است، تأکید کرد: اصلی‌ترین برند استان که در حوزه گردشگری می‌توان بر روی آن مانور داد بوعلی سینا است اما نمی‌شود از دیگر ظرفیت گردشگری استان غافل شد.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان بیان کرد: در برگزاری مجمع گفت و گوی کشورهای آسیایی"رویداد همدان پایتخت گردشگری آسیا" که با حضور ملیت‌ها و ادیان مختلف برگزار می‌شود هیچ برنامه خاص و فرهنگی برای هیچ گروهی نداریم و هدف ما معرفی داشته‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی همدان است و منتظر هستیم تا متولی کمیته فرهنگی برنامه‌های خود را برای برگزاری رویدادهای همدان 2018 اعلام کنند.

خاکسار با بیان اینکه باید تلاش بیشتری در راستای جذب گردشگری خارجی در استان شود، عنوان کرد: از مهم‌ترین اهداف برگزاری رویدادهای همدان 2018 جذب گردشگران خارجی است.

وی با تأکید بر اینکه گردشگری در ایران کاملاً فصلی است و در نیمه اول سال خلاصه می‌شود، تأکید کرد: در نیمه دوم سال در کل کشور گردشگری در رکود و تعطیلات ساماندهی نشده ‌که باید با برنامه‌ریزی‌های مناسب از نیمه دوم سال نیز به خوبی استفاده شود.

انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۰۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند

آفتاب‌‌نیوز :

عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: کاهش اولیه ۱۲ درصدی گردشگری در شروع تعطیلات و ماه رمضان نشان داد که بخش زیادی از مردم ترجیح می‌دهند سفر نروند، روزه بگیرند و در محل زندگی بمانند. این موضوع به معنای این نیست کسانی که به سفر رفتند چیزی کمتر دارند، اما بخشی از جامعه تشخیص داد که اکنون زمان روزه‌گرفتن است.

وی افزود: وقتی به انتهای ماه رمضان رسیدیم، مردم جبران کردند و حال خوب خود را در گردشگری نشان دادند. این افزایش ۵.۱۸ درصدی نسبت به سال گذشته - که سال موفقی هم در انجام سفر‌های نوروزی بود - نشان می‌دهد حال مردم مقداری خوب هست که به سفر می‌روند.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری تاکید کرد: وقتی مردم باوجود همه مشکلاتی که دارند سفر می‌روند یعنی حداقلی از امکان برای آنان هست که به سفر می‌روند. ارقام سفر‌ها در تعطیلات نوروز هم رکورد شکست.

ضرغامی تصریح کرد: برخی دستگاه‌ها از جمله مرکز پژوهش‌های مجلس متاسفانه برمبنای آمار و اطلاعات نادرست گزارشی منتشر کرده که سفر از سبد خانوار حذف شده، اما این گزاره حتماً نادرست است. این همان چیزی است که دشمن می‌خواهد. آمار امسال را که بررسی می‌کنیم هم نسبت حضور گردشگران خارجی بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.

وی یادآور شد: اکنون ایران‌هراسی به علت رخداد‌های اخیر منطقه بسیار زیاد است و برخی کشور‌ها به شهروندان خود هشدار دادند که به ایران نروند، اما با این جو مقابله می‌کنیم و آمار‌ها هم نشان می‌دهد دولت در انجام وظایف خود در مجموع موفق است.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری تأکید کرد: اینکه ۶۳ میلیون نفر شب اقامت در هتل رسمی داشته باشند که این غیر از چادر‌ها و ویلا‌های شخصی است یک رقم بالاست.

ضرغامی همچنین با بیان اینکه تولید شادی از وظایف حاکمیت است، تصریح کرد: این امر یک شاخص است و هر دولتی که توانست مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است. بگذریم از اینکه گاهی مردم خودشان شاد هستند، اما برخی می‌روند و با آنان برخورد می‌کنند که چرا شاد هستید.

وی یادآور شد: از جمله مواردی که مردم را شاد می‌کند، برنامه‌های محلی حوزه میراث فرهنگی است که حول آن و در کنارش، زمینه‌های شادی فراوانی ایجاد می‌شود. برپایی موفق مراسم «هزار دف» در روستای پالنگان در استان کردستان از جمله این موارد است. این روستا امسال مقام سوم در اقامت روستایی را داشت و از جمله ۸ روستایی است که پرونده آن‌ها به‌عنوان روستا‌های گردشگری جهانی ایران آماده شده و به WTO (سازمان تجارت جهانی) ارسال خواهد شد.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه مراسم «هزار دف» اقدامی هنری، فرهنگی، امنیتی و ارزشمند است، گفت: حدود ۵۰ هزار نفر گردشگر به روستای پالنگان رفتند و در محیطی شاد، سنتی، مردمی و حتی دینی و عرفی مراسم هزار دف را تماشا کردند و کوچیکترین حادثه‌ای هم ایجاد نشد. این درحالی است که سعی می‌کنند با ایران‌هراسی چهره دیگری از ایران نشان دهند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره ۴۷۰ شهید کارگر استان همدان + تصویر
  • پلی به گذشته - برتری 2-1 رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ در آلیانز آرنا (لیگ قهرمانان اروپا - 2018/4/25) / فیلم
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • همدان استانی ممنوعه برای اشتغال اتباع
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • همدان استان ممنوعه در به کارگیری کارگران اتباع خارجی
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان