Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا - معاون هماهنگي امور عمراني استانداري مرکزي گفت: حيات صنعتي استان مرکزي جوان سازي عوامل توليد و به روز رساني دانش فني و تجهيزات را مي طلبد.

به گزارش ايرنا، مهدي زنديه وکيلي روز دوشنبه در آيين تکريم و معارفه مديرعامل شرکت آلومينيوم ايران(ايرالکو) در فرهنگسراي شهر اراک، افزود: توليد رقابتي و باکيفيت و حضور در بازارهاي جهاني در صورتي ميسر است که حوزه توليد استان به عنوان يکي از قطب هاي صنعت کشور مجهز به دانش فني و تجهيزات روز باشد و در عرصه رقابت حرف براي گفتن داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: صنايع بزرگ و مادر تخصصي استان براي ماندن در صحنه بايد نگاه آينده نگر و برنامه استراتژيک بلند مدت داشته باشند و حضور هدفمند و تصاحب بازارهاي داخلي و خارجي به صورت جدي در دستور کارشان باشد.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري مرکزي اضافه کرد: ايرالکو در گذشته اي نه چندان دور تنها توليد کننده آلومينيوم در خاورميانه محسوب مي شد اما ،امروز برخي کشورهاي منطقه در اين خصوص از ايرالکو پيشي گرفته اند و بايد برنامه عملياتي دقيقي براي افزايش توليد کيفي 180 هزار تني اين صنعت در سال تدوين شود.
زنديه وکيلي اظهار داشت: با توجه به اينکه استان مرکزي به عنوان مهد صنعت در نقاط مختلف کشور معرفي شده به منظور تحول آفريني در صنعت بايد پيشرو و الگو باشد.
وي اضافه کرد: مهمترين اقدامي که در کوتاه مدت بايد براي شرکت ايرالکو انجام شود خروج ديگ هاي فرسوده از مدار توليد است که در اين راستا با وجود تمام وعده ها در سال هاي قبل هنوز بخشي از تجهيزات فرسوده باقيست.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري مرکزي ادامه داد: همانطور که خروج ديگ هاي فرسوده شرکت ايرالکو از مدار توليد در راستاي الزامات زيست محيطي براي مديريت استان اهميت دارد، ايرالکو نيز بايد نسبت به نوسازي و به روز رساني خطوط توليد بکوشد تا توليد و اشتغال آن در سنوات آتي تضمين شود.
زنديه وکيلي بيان کرد: ساخت کارگاه جديد آند سازي و انتقال آن به محدوده شهرک صنعتي خيرآباد ديگر از خواسته مسئولان و مردم شهرستان اراک است که انتظار مي رود مديريت جديد اين واحد توليدي نسبت به اين مهم اقدامات شايسته انجام دهد.
وي گفت: انتقال واحد آندسازي ايرالکو ضمن نياز اساسي اين شرکت، مصوبه هيات وزيران است و بر اساس گزارش هاي موجود هزينه ساخت آن بعد از سه سال برگشت سرمايه خواهد داشت.
زنديه وکيلي با بيان اينکه هفت سال از آغاز عمليات اجرايي طرح آندسازي در شهرک صنعتي خيرآباد اراک مي گذرد، اظهار داشت: از همان زمان مديران شرکت به دنبال جذب سرمايه گذار و يا دريافت تسهيلات بانکي براي ساخت اين واحد بودند در صورتي که اگر از محل اعتبارات داخلي شرکت عمليات اجرايي آن کليد مي خورد، اکنون بخش عمده اي از آن محقق شده بود.
وي ادامه داد: توليد آند در محل فعلي ايرالکو به دليل واقع شدن در حريم شهري عامل آلايندگي هواي اراک است و با توجه به اينکه بخش عمده اي از ماشين آلات مورد نياز اين واحد تهيه شده انتظار مي رود مديريت جديد اين شرکت براي ساخت و راه اندازي اين واحد برنامه ريزي کند.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري مرکزي گفت: در صورتي که شرکت ايرالکو براي ساخت واحد آند سازي تصميم به دريافت تسهيلات از صندوق توسعه ملي بگيرد، مديريت استان از اين مهم حمايت مي کند.
وي ادامه داد: بخش عمده اي از آند مورد نياز ايرالکو با قيمتي بالا از کشورهاي خارجي وارد مي شود و مي طلبد که هر چه سريعتر واحد آندسازي خيرآباد راه اندازي شود تا در آينده واردات اين ماده اوليه با مشکل مواجه نشود.
زنديه وکيلي افزود: ساخت کارگاه آندسازي و خروج ديگ هاي فرسوده از مدار توليد در راستاي کاهش آلودگي هواي اراک، تنها خواسته مردم و مسئولان از شرکت ايرالکو است و انتظار مي رود مديريت جديد اين شرکت نسبت به اين خواسته هاي مردم و مسئولان جامه عمل بپوشاند.
مديرعامل جديد شرکت ايرالکو نيز گفت: حفظ شرکت ايرالکو نيازمند همکاري و همراهي مسئولان استاني و شهرستاني است.
احمد مجيدي افزود: مسائل حاشيه اي شرکت ايرالکو بيشتر از مشکلات داخلي آن است که اين مهم بايد با همکاري دستگاه هاي مختلف استان رفع شود.
وي بيان کرد: بيش از 11 هزار واحد توليدي با حدود 250 هزار نيروي انساني وابسته به شرکت ايرالکو است و در صورتي که محصولات توليدي ايرالکو به اين واحد هاي توليدي نرسد آن ها با مشکل مواد اوليه مواجه مي شوند.
مديرعامل جديد شرکت ايرالکو با بيان اينکه ماهانه بيش از 25 ميليون دلار منابع مالي براي اداره اين شرکت نياز است، گفت: بيش از 80 درصد مواد اوليه اين شرکت وارداتي است.
وي بيان کرد: روزانه بيش از يکهزار تن پودر آلومينا در ايرالکو نياز است و بايد ذخيره مناسب از مواد اوليه تامين شود.
مجيدي اضافه کرد: نيروي انساني ايرالکو در سال 89 سه هزار و 820 نفر بود که امروز به چهار هزار 720 نفر رسيده و اين مهم هزينه هاي سربار و هزينه هاي توليد را بالا مي برد.
وي توضيح داد: بر مبناي حسابرسي منتهي به سال 1396، تعهدات ايرالکو بيش از 9 هزار و 200 ميليارد ريال برآورد مي شود که از ميزان بيش از 2 هزار ميليارد ريال بدهکاري اين واحد توليدي به شرکت برق باختر است.
در اين آيين احمد مجيدي به عنوان مديرعامل ايرالکو معرفي و از زحمات مهدي ثقفي مديرعامل سابق اين واحد توليدي تقدير شد.
شرکت آلومينيوم ايران( ايرالکو) به عنوان صنعت مادرتخصصي در توليد انواع شمش هاي آلومينيوم فعاليت دارد که در سال 1351 در اراک تاسيس شده است.
اين شرکت در مجموعه فضاي کارگاهي به وسعت 232 هکتار در کيلومتر 5 جاده اراک - تهران واقع شده است.
3017/6013/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۰۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تأکید بر بازگشت ۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید، از صادرات ۹ میلیارد دلاری محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: افزایش صادرات از استان تهران با جدیت دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، محمود سیجانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان تهران بزرگترین استان صنعتی کشور از نظر تولید و سرمایه‌گذاری است، گفت: در استان تهران به دلیل قانون شعاع 120 کیلومتر، محدودیت‌هایی برای توسعه شرکت‌ها و واحدهای تولید وجود دارد و فقط شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در استان تهران طرح توسعه را اجرا و فعالیت کنند.

وی افزود: دولت در رابطه با قانون شعاع 120 کیلومتر مجوزی را صادر کرده که واحدهای تولیدی فقط در عرصه خود می‌توانند واحدهای تولیدی را توسعه دهند.

وجود 400 واحد راکد صنعتی در استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر احیای واحدهای تعطیل و راکد گفت: 200 واحد راکد در استان تهران احیا شده است و 400 واحد راکد دیگر در استان وجود دارد که با حضور سرمایه‌گذار می‌توانیم واحدهای راکد را احیا و به چرخه صنعت بازگردانیم.

صادرات 9 میلیارد دلاری استان تهران

سیجانی کمک به نقدینگی، مواد اولیه و صدور مجوز گواهی برند فعالیت کارخانه واحدهای تولید را از عوامل مهم احیای واحدهای راکد تولیدی عنوان کرد و ابراز داشت: افزایش صادرات از سیاست ‌های مهم سازمان صمت استان تهران است و با جدیت آن را دنبال می‌کنیم؛ در این راستا 9 میلیارد دلار محصولات واحدهای تولیدی از گمرکات به کشورهای مختلف صادر شده است.

سیجانی با بیان اینکه بازدید میدانی از واحدهای تولیدی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، به صورت مستمر انجام و در کارگروه تسهیل بررسی و رسیدگی می‌شود، گفت: مشکلات یک هزار و 100 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل استان تهران بررسی و مشکلات عمده آنها تا حدودی مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه 107 واحد تولیدی در استان تهران مجوز شرکت دانش بنیان اخذ کرده‌اند تصریح کرد: 568 واحد تولیدی در استان تهران افزایش ظرفیت و توسعه داشته است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه 26 نمایشگاه عرضه کالا در استان برگزار شده است، ابراز داشت: 67 پروژه صنعتی با سرمایه‌گذاری 16 هزار میلیارد تومانی در یک سال گذشته در استان تهران به بهره‌برداری رسیده است.

پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق در استان

سیجانی با بیان اینکه پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق کالا را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها الزامی است و در صادرت عدم ثبت انبارها در سامانه تخلف تعزیراتی محسوب می‌شود و با کالای موجود در انبار به عنوان کالای قاچاق برخورد خواهد شد.

صادرات 286 میلیون دلاری ایران به پاکستان در 3 ماه

وی با بیان اینکه تمرکز انبارهای استان تهران در شهرستان ری از نظر پدافند غیر عامل دارای معایب است، گفت: انبارهای متمرکز در شهرری با نزدیکی به شریان‌های ارتباطی دارای محاسن است و شهرستان رباط کریم نیز می‌تواند، بارانداز انبارهای دپوی کالا در استان تهران باشد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان خاطرنشان کرد برای تحقق شعار سال که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، همه ارگان‌ها به ویژه بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و بیمه باید کمک حال واحدهای صنعتی و تولیدی باشند تا در سال‌جاری شاهد شکوفایی بیش از حد حوزه صنعت و تولید باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم اطفا شد
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم ‌+ تصویر
  • ۸۰ واحد بزرگ صنعتی در استان قزوین در دست اجراست
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران