Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@10:41:46 GMT

دود گرانی ارز به چشم «بیماران خاص» رفت

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۰۱۵۹۵

دود گرانی ارز به چشم «بیماران خاص» رفت

به گزارش فارس، تراژدی بیماران تالاسمی و رنج‌نامه‌های آنان همچنان ادامه دارد و گویی با این شرایط اقتصادی بهتر که نشد هیچ، بدتر و وخیم‌تر از قبل هم شده و دود گرانی ارز و افزایش قیمت دلار، در چشم بیماران خاص رفته است.

مسوولان بهداشتی کشور در حالی از کنترل بازار دارویی سخن می‌گویند که اخبار جسته و گریخته فراوانی در خصوص کمبود بعضی از اقلام دارویی و همچنین گران شدن قیمت بعضی دیگر شنیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گفت‌و‌گو با چندتن از بیماران تالاسمی دریافتیم که طی چندماه اخیر، بعضی از داروهای این بیماران خاص، افزایش چشم‌گیری یافته و این درحالی است که تمکن مالی بسیاری از خانواده‌های دارای بیمار تالاسمی آن‌قدر نیست که بتوانند با این شرایط اقتصادی داروها را تهیه کنند و متاسفانه همین امر منجر به مرگ‌و‌میر و از دست دادن بیماران شده است.

مدیرعامل انجمن تالاسمی شهرستان قائم‌شهر در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس با بیان اینکه گرانی دارو و ضعف برخی از سازمان‌های بیمه‌گر در ارائه خدمت به مردم، سبب شده است وضعیت آن گونه که عنوان می‌شود تحت کنترل نباشد، اظهار کرد: در یک ماهه اخیر بسیاری از افرادی که درگیر بیماری‌های سخت و لاعلاج بوده‌اند و برای ادامه حیات نیازمند مستمر دارو هستند از گرانی و کمبود برخی از اقلام دارویی گلایه دارند.

محمد علیزاده اضافه کرد: عدم واردات داروهای باکیفیت، هزینه‌های سنگین داروهای خارجی که در اکثر کشورهای جهان به‌صورت رایگان در اختیار بیماران قرار می‌گیرد، گرفتن فرم برائت‌نامه از بیماران تالاسمی که باعث استرس و نگرانی‌های بعدی برای بیمار و خانواده‌ها می‌شود و قانون طب‌کار که حق استخدام رسمی و دولتی را از بیماران تالاسمی سلب کرده است از جمله مشکلات اساسی بیماران تالاسمی است.

*همچنان دغدغه دسترسی به دارو برای بیماران تالاسمی وجود دارد

وی تصریح کرد: با وجود همه اظهارنظرها و قول‌ها از سوی وزارت بهداشت، همچنان دغدغه تامین دارو برای بیمارستان تالاسمی ادامه دارد و این بیماران هنوز هم دل‌نگران قیمت‌ها و همچنین تامین داروهای خود هستند.

بازرس سابق انجمن تالاسمی ایران با انتقاد از وضعیت دسترسی بیماران تالاسمی به داروها، اظهار کرد: در چندروز گذشته 200هزار ویال داروی دسفرال وارد شده و میزان سهمیه‌ای که مراکز درمانی اعلام کردند، 15 ویال برای بیماران است و این در حالی است که این میزان دارو سهمیه چهار روز یک فرد تالاسمی است.

علیزاده افزود: زمانی‌که وزارت بهداشت اعلام کرد که طبق مصوبه مجلس از داروی داخلی استفاده شود، برخی از تولیدکنندگان سوءاستفاده کردند و تولید دارو را متوقف کرده و خواستار افزایش قیمت‌ها بودند.

وی در پایان گفت: در حال حاضر و با شرایط فعلی، حتی در تولید و توزیع داروهای ایرانی هم با مشکل مواجه هستیم.

به گزارش فارس، داروهای مربوط به بیماران خاص در بسیاری از کشورهای جهان، به‌صورت کاملا رایگان در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد و از مسوولان انتظار می‌رود حال که این شرایط در کشور وجود ندارد لااقل در قیمت داروها تجدید نظر بیشتری شود تا بیماران خاص هم بتوانند بدون دغدغه تامین دارو به زندگی عادی خود بپردازند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۱۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دقایقی پیش جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد. دستورکار این جلسه به شرح زیر است:

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده ۲۱۲ آئین نامه داخلی مجلس

گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (۱) بند (س) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ردیف ۱۶ جدول مصارف تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱)

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه جز ۱ بند الف ماده ۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر