Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم اختتامیه ششمین جایزه بین المللی باروت خیس در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی با حضور برخی مقامات نظامی برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مراسم اختتامیه ششمین جایزه بین المللی باروت خیس در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.

در این همایش امیر حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، سردار غلام حسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، امیر تقی خانی سخنگوی ارتش و جمعی از خانواده معظم شهدا حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 انتشار خبر پخش زنده سخنرانی احتمالی سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نوار غزه، مقامات و رسانه‌های رژیم صهیونیستی را دستپاچه کرده است.

سردار سلیمانی قرار است امروز در مراسم اختتامیه جشنواره «باروت خیس» در سالن اجلاس سران در تهران سخنرانی کند که این مراسم و سخنرانی او به طور همزمان در نوار غزه نیز پخش خواهد شد.

گفته می‌شود سران گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه از جمله حماس و جهاد اسلامی بیننده این مراسم خواهند بود.

انتشار خبر پخش زنده سخنرانی سردار سلیمانی برای مردم غزه باعث نگرانی و دستپاچگی صهیونیست‌ها شده است.

«اوفیر جندلمن» سخنگوی عرب زبان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در صفحه توئیتر خود به زبان فارسی به این برنامه واکنش نشان داده و مدعی شد که واقعیت صحبت‌هایی که سردار سلیمانی به مردم غزه خواهد گفت، آن چیزی نیست که می‌شنوند.

صفحه فیسبوک «کمیل ابو رکن» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با به تمسخر گرفتن خبر پخش زنده این سخنرانی در غزه، مدعی شد: «ما در تعجب هستیم که او درباره چه چیزی صحبت خواهد کرد! آیا درباره توسعه نوار غزه است؟ بازسازی خانه‌ها؟ افزایش برق؟ آب؟».

روزنامه «جروزالم پست» نیز با مطرح کردن ادعاهای علیه سردار سلیمانی، نوشت: «مردم غزه، بیدار شوید! این (سخنرانی) زنگ بیدارباش شماست قبل از آنکه نوار غزه به تهرانی دیگر تبدیل شود».


پست فیسبوک «کمیل ابو رکن»

 

سخنرانی سردار سلیمانی با موضوع مقاومت فلسطین در اختتامیه جشنوار باروت خیس مورد توجه روزنامه «هاآرتص» نیز قرار گرفته و آن را نشانه «گرم‌شدن روابط سران حماس با مقامات تهران» توصیف کرد.

هاآرتص همچنین گزارش داد که پخش ویدئو کنفرانسی این سخنرانی در هتل «کمودور» در نوار غزه خواهد بود و سران حماس نیز در آن شرکت می‌کنند.

وبگاه عبری زبان «واللا» نیز پخش سخنرانی سردار سلیمانی در غزه را نشانه عمق روابط ایران و حماس دانسته ولی مدعی شد: «این سخنرانی همچنین نمایش دهنده حمایت‌های مالی و نظامی ایران از حماس و جهاد اسلامی برای برافروخته نگه‌داشتن تنش‌ها در جنوب اسرائیل است».

واللا با «استثنایی» دانستن پخش این سخنرانی در غزه، نوشت: «سلیمانی نوک پیکان جنگ ایران در مقابله با برخی کشورهای عربی مانند عربستان سعودی و امارات عربی متحده است».

رأی‌گیری جایزه بین‌المللی «باروت خیس» در نوار غزه در تاریخ (30 مارس - 10 فروردین) و در جریان تظاهرات راهپیمایی بازگشت در مرز غزه و اراضی اشغالی برگزار شد. (جزئیات بیشتر)

جایزه باروت خیس، جشنواره‌ای بین‌المللی است که طی آن به منفورترین شخصیت سال، جایزه‌ای نمادین تعلق می‌گیرد. در این جشنواره بین المللی که با همکاری تشکل های مردم نهاد و حقوق بشری در کشورهای مختلف برگزار می شود، در نهایت یک گزینه بعنوان بزرگترین دشمن حقوق انسان در سال  انتخاب خواهد شد.

نامزدهای امسال جشنواره به شرح ذیل هستند:

1- «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، به خاطر به رسیمت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و حمایت مستمر از جنایات صهیونیست‌ها، تهدید دائمی کشورهای مستقل و تلاش برای ایجاد جنگ و آشوب در هر گوشه از جهان، حمایت از جنایات آل‌سعود در یمن و مشارکت در کشتار مردم بی‌گناه یمن.

2- «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به خاطر تهدیدهای همیشگی نظامی علیه کشورهای اسلامی، دستیابی به رکورد کشتار 578 کودک ظرف مدت 51 روز، ادامه اشغال کشور فلسطین و ظلم روزانه علیه مسلمانان و مسیحیان.

3- «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد، به خاطر حمایت از کشتار مردم مظلوم یمن توسط آل‌سعود و حمایت سرسختانه از جنایات رژیم صهیونیستی.

 

انتهای پیام/ن

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۱۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

السنوار، کابوس صهیونیست‌ها

  عبدالباری عطوان، تحلیلگر جهان عرب در مطلبی در روزنامه رأی الیوم آورده است: رسانه‌های اسرائیلی گاهی، مقالات و گزارش‌های خبری ای منتشر می‌کنند که گویای حالت سرخوردگی شدیدی است که رژیم اشغالگر و شهرک نشینان به سبب شکست در تحقق اهداف جنگ علیه غزه پس از شش ماه در آن به سر می‌برند. این گزارش‌ها حاکی است که جنبش حماس و مقاومت فلسطین شکست نخورده و فرمانده یحیی السنوار به‌زودی از تونل خود خارج خواهد شد‌؛ در حالی که احدی از صهیونسیت‌ها از ترس و وحشت در منطقه ساحلی زکیم در نزدیکی شمال نوار غزه، پرسه نمی‌زند. این‌که صهیونیست‌ها به شکست در تحقق اهداف جنگ در غزه اذعان کنند، نیاز به اثبات ندارد، زیرا واقعیت‌های میدانی در همه جبهه‌ها گواه آن است. 
این تحلیلگر از یحیی السنوار، رئیس جنبش حماس در نوار غزه به‌عنوان کابوس مقامات صهیونیست و شهرک نشینان و نظامیان این رژیم نام برد و افزود: این‌که ارتش رژیم صهیونیستی و همه نهادهای امنیتی و اطلاعاتی آن در رسیدن به این مرد و معاونش در گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس یا کارگاه‌های تولید موشک و سکوهای پرتاب موشک پس از شش ماه از آغاز حمله به نوار غزه، آن هم با ۵۶۰ هزار نظامی در سایه حمایت تانک‌ها و نفربرها ناکام مانده‌اند، دستاوردی برای مقاومت و شکست تاریخی مهلکی برای پروژه صهیونیسم در سرزمین فلسطین است. »
عطوان ادامه داد: خشم ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از مشاهده صحنه‌های حضور هزاران نفر از ساکنان شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه و خط و نشان کشیدن برای نابودی این منطقه، اوج وقاحت و روانی بودن است. از نظر او و همتایانش ملت فلسطین حق زندگی یا حتی زنده ماندن ندارند.» وی نوشت: «السنوار، نیروها و همرزمانش در داخل و خارج نوار غزه، تصمیم‌گیرنده اصلی در راستای دموکراسی تفنگ‌ها، موشک‌ها و مقاومت هستند و آنها در سرزمین خود ریشه ‌دارند و احدی نمی‌تواند آنها را بیرون کند. او در میان مردمش زندگی می‌کند و هیچ رژیم عربی حق تأثیر‌گذاری در تصمیمات مستقل فلسطینیان ندارد و این منبع قدرت او و همه گردان‌های مقاومتی است که آنها را فرماندهی می‌کند. به همین دلیل است که میانجیگران در مأموریت خود برای فریب و گرفتن حداقل امتیاز و اجرای دام آتش‌بس مسموم و زهرآگین، ناکام مانده‌اند. »
عطوان آورده است: هرآنچه در این روزها از طرح‌های کشورهای عربی و ترکیه مطرح می‌شود که اساس آنها برزمین گذاشتن سلاح از سوی جنبش حماس و گردان‌های مقاومت در ازای تشکیل کشور مستقل فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه با تضمین‌های آمریکایی و حمایت رژیم‌های عربی و سازشکار و همسو و مزدور آمریکاست، همگی خواب و خیال است، زیرا رهبران غزه آگاه و هوشیارند و فریب نمی‌خورند و به‌خوبی تجربه سازمان آزادیبخش فلسطین و رهبران آن را که در دام فاجعه قرارداد ننگین اسلو گرفتار شدند، پیش‌روی آنهاست. آمریکایی که کشور فلسطین را روی کاغذ هم قبول ندارد و از امتیاز وتو برای ممانعت از عضویت کامل آن در سازمان ملل استفاده می‌کند، آیا شکل‌‌گیری کشور فلسطین در عمل را خواهد پذیرفت‌ به‌ویژه که به‌تازگی کمک ۲۶میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی را تصویب کرده است؟ ملت فلسطین به سرزمین خود به‌زودی برمی‌گردد‌؛ نه فقط در کرانه باختری و نوار غزه بلکه در یافا، عسقلان، قدس، الرمله، بئر السبع و صفد. ما به‌زودی شاهد آن خواهیم بود. 
     
اسرائیل، گرفتار در دام استراتژیک
یک تحلیلگر صهیونیست روز دوشنبه تاکید کرد تداوم جنگ علیه نوار غزه در بلندمدت خطری مشابه دچار شدن به وضعیت اوکراین یعنی جنگ مزمن با حجم محدود را در پی خواهد داشت‌؛ وضعیتی که حیات اقتصادی این رژیم را فلج می‌کند و مانع بازگشت کامل شهرک نشینان به مناطق نزدیک مرز با لبنان و اطراف نوار غزه می‌شود. عاموس هرئیل، تحلیلگر نظامی روزنامه هاآرتص در این باره نوشت: ایران با شلیک بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد به طرف اسرائیل، یک نقطه نگران کننده دیگر را نشانه رفته است. از سوی دیگر حزب ا... اخیرا حملات پهپادی و شلیک موشک‌های ضد زره از لبنان را تشدید کرده است. این در حالی است که حدود ۵۰ هزار نفر از اهالی مناطق شمالی نزدیک مرز با لبنان همچنان آواره‌اند و بازگشت ساکنان شهرک‌های اطراف غزه با سرعت بسیار اندکی در حال انجام است. هرئیل افزود: در سایه چنین وضعیتی، هیچ‌کدام از اهداف تعیین شده برای جنگ علیه حماس، تحقق نیافته است. این گروه، همچنان قدرت را در نوار غزه در اختیار دارد و بخشی از توان نظامی‌‌اش را گرچه اندک باشد، همچنان حفظ کرده و هنوز هم در نوار غزه حضور دارد. از سوی دیگر، شرایط برای آزادی اسرای اسرائیلی فراهم نشده است. تحلیلگر روزنامه هاآرتص به شکاف بزرگ در روحیه صهیونیست‌ها پس از عملیات طوفان الاقصی اشاره و تأکید کرد: یک شکاف دیگر در میان اسرائیلی‌ها به وجود آمده است. حمایت و پشتیبانی اصلی که اسرائیلی‌ها همواره به آن افتخار می‌کردند از بین رفته است. در سال ۲۰۱۱ در چارچوب تبادل گلعاد شالیت، نظامی اسرائیلی، ۱۰۲۷ فلسطینی آزاد شدند اما این بار، اسرای اسرائیلی در اسارت در حال پوسیدن هستند و بخش زیادی از حاکمیت سیاسی اسرائیل به این موضوع کاملا بی‌توجه است و حتی نسبت به خانواده‌های‌شان خصومت دارد. وی افزود: اسرائیل در چارچوب تحولات بین‌المللی گسترده از جمله قرار گرفتن محور روسیه ـــ ایران، با حمایت مشخصی از سوی چین در مقابل سلطه آمریکا طی چند سال در یک دام استراتژیک گرفتار شده است. اسرائیل به یک عضو تعلیق شده در اردوگاه لیبرال ـــ دموکراسی تبدیل شده، زیرا بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل با هرگونه گفت‌وگوی بی‌طرفانه درباره جنبه‌های سیاسی جنگ و راه حل‌های لازم برای آن، مخالفت می‌کند. از سوی دیگر تل آویو به‌دلیل عملیات نظامی‌‌اش در نوار غزه، بخش زیادی از حمایت غرب را از دست داده است. تحلیلگر صهیونیست خاطرنشان کرد: در بلندمدت خطری مشابه دچار شدن به وضعیت اوکراین یعنی جنگ مزمن با حجم محدود تل آویو را تهدید می‌کند. به‌گونه‌ای که حیات اقتصادی اسرائیل به‌ویژه توریسم را فلج کند و مانع بازگشت کامل شهرک نشینان به مناطق نزدیک مرز با لبنان و اطراف نوار غزه شود. هرئیل نوشت: دام استراتژیکی که اسرائیل با آن روبه‌روست در تعامل با غزه، لبنان، کرانه باختری و ایران است و در آینده نزدیک در مقابل ترکیه نیز که درصدد اعزام کاروان‌های کمک به نوار غزه است، دچار بحران خواهد شد. خبرهای منفی مبنی بر کاهش رتبه اعتباری اسرائیل با اظهارات و وعده‌های توخالی نخست وزیر اسرائیل در تناقض است. تحلیلگر روزنامه هاآرتص افزود: ارتش اسرائیل، مقدمات حمله به رفح را «که چهار گردان جنبش حماس در آن مستقر هستند» فراهم می‌کند اما هرکسی که گمان می‌کند این عملیات منجر به پایان جنگ می‌شود، افکار عمومی را گمراه می‌کند. دلیل این امر، در شمال نوار غزه است، زیرا ارتش اسرائیل تقریبا این منطقه را کاملا تخلیه کرده و حماس به‌تدریج در حال بازگشت برای کنترل مجدد بر آن است. با وجود کاهش توانمندی‌های حماس و حملات پیاپی اسرائیل اما حماس با مشکلات زیادی در زمینه بازیابی توانمندی‌ها و شاخص‌های کسب مجدد حاکمیت مدنی نوار غزه مواجه نیست. هرئیل خاطرنشان کرد: دولت آمریکا از سیاست چماق و هویج در تعامل با اسرائیل بهره می‌گیرد و این امر نشان دهنده وضعیت روابط بین طرفین است. شامگاه شنبه گذشته، دولت بایدن سیاست مذکور را ـــ فارغ از این‌که همزمانی رویدادها، عمدی یا تصادفی بوده باشد ـــ به نمایش گذاشت. به طوری که کنگره آمریکا یک بسته کمک‌های امنیتی به اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کرد که در میان آن ۱۴میلیارد دلار کمک اختصاص یافته به اسرائیل وجود داشت اما به‌طور همزمان، واشنگتن خود را برای تحریم گردان نتزا یهودا آماده می‌کند و امروز مشخص شد این تحریم‌ها، دو یگان پلیس اسرائیل را نیز دربرمی‌گیرد. تحریم‌های مذکور در واکنش به نقض حقوق بشر توسط اسرائیل در کرانه باختری اعمال می‌شود.

دیگر خبرها

  • بمباران دوباره امدادگران غزه با شهادت ۸نفر
  • زخمی‌شدن ۱۱ نظامی صهیونیست در ۲۴ ساعت گذشته
  • السنوار، کابوس صهیونیست‌ها
  • کشف ۱۴۰ گور دسته‌جمعی در غزه و افشای جنایات جدید صهیونیست‌ها
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند
  • دمیدن روح در دنیای امروز با تمدن نوین اسلامی
  • نقش مهم «سردار سلیمانی» در تقویت توان موشکی مقاومت
  • تمدن اسلامی به همه مردم دنیا خدمت خواهد کرد
  • هلاکت یک نظامی صهیونیست در شمال غزه