Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@16:40:17 GMT

سرور‌های تلگرام پیدا نشدند!

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۰۲۰۳۶

سرور‌های تلگرام پیدا نشدند!

مدیرکل کنترل و پایش شرکت ارتباطات زیرساخت، تجهیزات موجود در طبقه نهم ساختمان زیرساخت را به سوئیچ مکالمات بین شهری و خارج از کشور مربوط دانست و تاکید کرد که در ساختمان امام خمینی از نظر فنی نمی‌توان سروری نگه‌داری کرد.

خبرگزاری ایسنا: پس از انتشار اظهاراتی مبنی بر ماهیت فیلترشکن بودن نسخه‌های داخلی تلگرام، در حالی که ادعا‌هایی مبنی بر حضور سرور‌های هاتگرام و طلاگرام در ساختمان شرکت ارتباطات زیرساخت وزارت ICT منتشر شد، امروز وزیر ارتباطات در واکنش به این اظهارات از رسانه‌ها خواست با بررسی این موضوع، صحت نداشتن آن را روشن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلافاصله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که پیرو اظهارات مطرح شده در رسانه‌ها مبنی بر استقرار سرور‌های مذکور در طبقه نهم شرکت ارتباطات زیرساخت، از خبرنگاران دعوت می‌کند جهت بازدید از این طبقه در روز جاری (دوشنبه ۲۵ تیر) حضور یافته و نتیجه را اعلام کنند.

در همین راستا تعدادی از خبرنگاران و عکاسان برای بازدید در این ساختمان حضور یافتند و جلسه‌ای برای رفع این شبهه که در طبقه نهم سرور‌های تلگرام طلایی و هاتگرام وجود دارد یا خیر، برگزار شد و مدیران فنی به پاسخگویی سوالات پرداختند.

در جریان این بازدید در حالی که خبرنگاران پرسش‌هایی را درباره طبقات دیگر ساختمان و سایر مراکز ساختمان شرکت ارتباطات زیرساخت مطرح کردند و همچنین در پاسخ به اینکه آیا مراکز دیگری که شایعاتی مبنی بر احتمال نگه‌داری سرور‌ها در آن‌ها وجود دارد، از جمله سالن مرکز انقلاب، اعلام شد که این موضوع هم بنابر درخواست رسانه‌ها قابل بررسی است، اما در حال حاضر تنها به دلیل ادعایی که درباره نگه‌داری سرور‌ها از طبقه نهم ساختمان شرکت زیرساخت شده، این شفاف‌سازی اتفاق افتاده است.

سهراب آغ‌بیات -مدیرکل کنترل و پایش شرکت ارتباطات زیرساخت- درباره تجهیزاتی که در ساختمان وجود دارند، به خبرنگاران توضیح داد: در این طبقه ارتباطات کابلی و سوئیچ مخصوص تلفن ثابت برای مکالمه بین شهری و سوئیچ بین‌الملل یا خارج از کشور وجود دارد که مکالمات دو صفر را ساپورت می‌کند و برقراری مکالمه از طریق این مرکز انجام می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا هیچ یک از طبقات این ساختمان قابلیت نگه‌داری سرور را ندارند، گفت: در طبقه ۹ ساختمان میدان امام خمینی (ره) شرکت ارتباطات زیرساخت، تجهیزات، سالن بهره‌برداری و نگه‌داری و قسمت اداری از منتهی الیه شرقی تا غربی طبقه وجود دارند که امکان نگه‌داری سرور نیست. در طبقات دیگر هم امور استان‌ها و آموزش است و اساسا کل ساختمان مربوط به تجهیزات زیرساختی ارتباطات کشور است و از نظر فنی نمی‌توان در این طبقات سرور نگه‌داری کرد.

مدیرکل کنترل و پایش شرکت ارتباطات زیرساخت درباره نگه‌داری سرور‌های پیام‌رسان‌های داخلی در شرکت زیرساخت هم اظهار کرد: سرور‌های پیام‌رسان‌های بومی در سایت خودشان نگه‌داری می‌شوند. شرکت زیرساخت، ارتباطات آن‌ها را ساپورت می‌کند و نگه‌داری از سرورهایشان مربوط به شرکت زیرساخت نیست، بلکه برای اینکه ارتباطاتشان فراهم شود، تجهیزاتشان در زیرساخت قرار می‌گیرد.

آغ‌بیات درباره امکان تشخیص سرور‌های یک پیام‌رسان از سوئیچ‌ها و تجهیزات موجود، توضیح داد: سرور‌ها تجهیزاتی فیزیکی هستند، اما متفاوت با سیستم‌های موجود و قابل تشخیص هستند. البته سرور‌های دیتا از نظر اندازه از تجهیزات صدا کوچکترند، اما به راحتی می‌توانید مشابه این تجهیزات را در سرور‌های خدمات اینترنتی ببینید.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003XpK

منبع: فردا

کلیدواژه: سرور های تلگرام فیلترشکن ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۲۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند

تفاهم‌‌نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارهای شهر بیرجند (FTTX) توسط شهردار بیرجند و رئیس هیئت مدیره شرکت شاتل به عنوان شرکت مجری در  استانداری خراسان جنوبی امضا شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، ظهر  امروز با حضور استاندار خراسان جنوبی تفاهم‌‌نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها (FTTX) توسط مهدی بهترین شهردار بیرجند و محمدحسن شانه ساز رئیس هیئت مدیره شرکت شاتل به عنوان شرکت مجری روز در  استانداری خراسان جنوبی امضا شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی در این مراسم اظهار داشت: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از 100 کیلومتر در همه معابر اصلی و فرعی شهر بیرجند اجرا می‌شود و که با انجام آن بستر اتصال 65 هزار پورت برای استفاده مشترکان خانگی و تجاری در بیرجند فراهم می‌شود.

مصطفی بهی با اشاره به اینکه ارزش سرمـایه گذاری این طرح که شهرداری بیرجند با شرکت شاتـل قراداد همکاری آن را امضا کردند حدود هزار میلیارد ریال است افزود: اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است که امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین مرتبط با آن به عنوان پیش نیاز تعامل مستقیم با جامعه، ارتقای کیفیت عملکرد، کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌‌شود.

بهی با ارائه گزارشی در زمینه آخرین وضعیت اجرای طرح ملی فیبر نوری از استان‌های کشور گفت: رئیس جمهور اجرای این طرح را در کنار اجرای طرح نهضت ملی مسکن یکی دیگر از پروژه‌های کلان ملی کشور برای هوشمند سازی شهرهای کشور اعلام کرده‌اند.

معاون راهبردی و توسعه بازار و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در ادامه گفت: این پروژه در کنار دیگر پروژه‌های این وزارتخانه در حال اجرا است و همه مجوزهای لازم با توجه به سندهای بالا دستی گرفته شده و مجلس شورای اسلامی هم چند مصوبه در این زمینه داشته است.

روحانی‌نژاد افزود: از ابتدای دولت سیزدهم انجام کارهای مقدماتی در این زمینه آغاز شده و اپراتورهای که علاقه‌مند به مشارکت در اجرای این طرح بودند، آمادگی خود را اعلام کرده‌اند.

به گفته وی شهرداری‌ها با دریافت درخواست اپراتور مورد نظر ظرف 30 روز باید برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند.

معاون راهبردی و توسعه بازار و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه عقب ماندگی در مقایسه با کشورهای منطقه داریم، باید به همکاری همه دستگاه‌های مربوط زمینه تسریع در انجام آن در شهرهای کشور فراهم شود.

وی تصریح کرد: در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور مورد نظر اجرای فیبر نوری را در کل شهر انجام خواهد داد.
روحانی‌نژاد  با اشاره به اینکه بودجه مورد نظر برای اجرای این طرح پیش‌بینی شده است افزود: متقاضیان استفاده از فیبر نوری برای اجرای این طرح تنها هزینه مدم را باید پرداخت کنند.

معاون راهبردی و توسعه بازار و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: اگر آموزش و پرورش آمادگی خود را در این زمینه اعلام کند، وزارت ارتباطات این آمادگی را دارد که با پرداخت همه هزینه‌های مورد نظر از هزینه‌های مربوط به اجرای فیبر نوری، مدم و هزینه یک سال سرویس را بر عهده بگیرد.

روحانی‌نژاد بیان کرد: بر اساس تبصره 11 بودجه سال جاری شهرداری‌های کشور تکلیف قانونی برای اجرای این طرح را دارند.

رئیس هیئت مدیره شرکت شاتل هم در ادامه این مراسم گفت: از همه عزم و اراده خود برای اجرای پروژه ملی فیبر نوری در شهر بیرجند در چند ماه آینده استفاده خواهیم کرد.

محمدحسن شانه ساززاده با بیان اینکه برای تسریع در انجام این کار درخواست صدور مجوز توسط شهرداری بیرجند برای ایجاد کارگاه‌های همزمان را داریم.

شایان ذکر است که عملیات اجرایی طرح فیبر نوری به منازل و کسب و کارها در شهر بیرجند با حضور معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، استاندار خراسان جنوبی و تعدادی از مسئولان در بلوار پاسداران بیرجند  آغاز شد.

انتهای پیام/ 251

دیگر خبرها

  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • مهار آتش سوزی در ساختمان تجاری
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • یک تبلیغ ساختار شکن درباره سیگار (عکس)
  • اگر در این ترافیک گیر بیفتید، زندگی‌تان متوقف می‌شود! (عکس)
  • اگر در این ترافیک گیر بیوفتید، زندگی‌تان متوقف می‌شود! (عکس)